Gravidute de nov-dec2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 16
catalina2307 spune:
mav pai din spital cred ca am luat-o.Cand am fost cu sangerare in saptamana 6 si la dracu daca au spalat wc-ul macar o data.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
mav spune:
oooofff.... catalina.... si eu tot din spital am luat-o... desi am fost cat am putut de grijulie... imi pare asa rau pt tine... ca stiu cat de nasol este!
mirtha, am luat si eu acid folic si duphaston si magne b6, dar in primul trimestru. abia astept sa ajung si eu la dr... sa vad ce-mi zice....
spiridusule, tocmai te strigasem... imi pare rau ca tot in starea aia esti... sincer: nu cumva esti si foarte obosita de la bb1?
bebecris... uitasem ca voi faceti si injectii....![]()
elilov, hai mamico, rezista! pana acum e bine! pai se putea si mai rau...
Mirtha spune:
Andreyutza sa fiu sincera eu am suspectat-o din prima clipa datorita modului de reactie de un comportamemt extrem de mercantilist. Dar am zis sa nu exagerez . Dar daca si intuitia ta iti spune la fel.....Eu spun sa iti asculti intuitia si sa fi in alerta.
Incearca totusi sa le duci masuratorile de miercuri. Asta daca iti permiti si nu intri in conflict cu doca. ta.
quote:
Originally posted by andreyutza
Mirtha si eu am multe semne de intrebare in ceea ce o priveste pe gineca mea. mi s-a parut extrem de superficiala cu toate ca pana acum nu a fost asa si cu toate ca o prietena buna de-a mea a nascut cu ea si a fost ok. DT l-am facut la acelasi cabinet in care e doc mea si se pare (din discutiile asistentelor) ca analizele le lucreaza la medlife. deci, noua eco pe care am s-o fac nu pot s-o duc acolo. si eu m-am gandit ( dar poate e paranoia din capul meu) ca tocmai asta urmareste si doc mea sa ma trimita la o amnio sa mai scoata niste bani.. repet, poate sunt paranoica acum dar...........
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png12+
Mirtha
21+
Andy08 spune:
Mav si Lorellay: Si eu ca voi. Nu mai iau nimic. Am luat Materna vreo 3-4 saptamani, dupa care au inceput greturile si am observat ca Materna le accentueaza, indiferent de ora la care luam pastila. Asa ca am hotarat, cu de la mine putere, sa nu mai iau nimic o vreme. Prefer sa tin mancarea in stomac decat sau dau afara tot din cauza vitaminei. Acum nu pot spune ca greturile au trecut de tot, asa ca nu am reinceput sa le iau. Mai vedem mai incolo.
Catalina: Off, imi pare rau ca ai facut infectie urinara. Sper sa o rezolvi cat mai repede si sa nu dai in candida. Si bafta cu cerclajul (pe mine nu m-a verificat nimeni de col pana acum si nici eco intravaginal nu am facut asa ca nici nu stiu daca am probleme sau totul e ok)
Eli: Yupiii, vesti bune!
Ancaoradea: felicitari pt. fetita! Sa fie sanatoasa, cuminte si sa va aduca numai bucurii!
Otilia: Sper sa scapi si tu cat mai repede de stresul cu varicela si sa fie totul in regula. Eu incerc sa evit cat pot contactul cu copii mici, ii intreb pe parinti daca sunt copii bolnavi la gradi inainte sa ne vedem...deh! paranoia e in floare. Dar sunt constienta ca atunci cand ai deja un copil e imposibil sa eviti contactul cu alti copii.
Meciul l-am vazut pe net. Posturile noastre de sport au transmis Euro pana a inceput un campionat de golf in U.S. Acum e golf la tv cand e meci in Europa...vai si amar :)
Ramo:Tu crezi ca a fost bebe? Ca noi suntem aproape de o varsta cu sarcinile. Mie dr. mi-a zis ca pe la 18-20 sapt. o sa-l simt. Sa te urmaresti sa-mi spui daca observi ca se repeta. Si eu simt chestii prin burta dar zic ca-s gaze, intestinele etc. Adevarul e ca nu mi se par diferite fata de ce simteam pana acum. La mine nu e bebe cel care misca.
Spiridusul, Carpediem: Imi pare rau ca va luptati cu greturile in continuare. Si eu mai am din cand in cand. Si daca nu dorm la pranz in fiecare zi sunt terminata seara si la 9 cad rupta (plus ca ma simt rau). Eu tot astept perioada aia in care voi fi plina de energie si de viata. :) Hai ca vine ea si pt. noi!
Dandusa si Mav: Eu am pus 4 kg deja (maine fac 14 sapt.) si am avut saptamani in care n-am prea mancat din cauza greturilor. E mult? Nu stiu. Dar eu nu ma supar, ca am plecat cu deficit. Mie dr. mi-a zis 2 kg pe luna. Acum, daca oi lua 3, n-o fi foc.
Andy
13+
nebunica-zapacica spune:
Buna, burtici!
Ieri am schimbat si noi semnatura, suntem maari
. Fetele,voi cat de tare il simtiti pe bebe, mie imi da niste suturi de-mi ia respiratia, am impresia ca o sa-i iasa piciorusele prin pielea mea, aseara chiar si tati l-a simtit, asa de tare m-a lovit, manca-l-ar mama de fortos ![]()
Ancaoradea, felicitari pentru fetita, e o scumpa!
Eu am luat doar Acid folic pana in sapt a 13-a, apoi nimic, sper sa-mi recomande dr vitamine acum, dupa analizele de saptamana trecuta, si cred ca o sa-mi gaseasca si vreo infectie urinara, de vreo sapt tot simt niste usturimi si probabil de la asta.
Colul meu era de 4.4 cm in sapt a 13-a si am sa insist la urmatoarea eco sa il mai masoare dr, ca am facut mult efort in ultimul timp si tot simt niste intepaturi si dureri ascutite cand sunt obosita. Colul se poate masura la eco abdominal sau trebuie control pe masa sau eco transvaginal?
Pup toate burticile!
19+ 
Bebe in burtica
Samburele nostru
Mirtha spune:
Nebunica-zapacica colul se masoara la eco transvaginala. Tuseul vaginal sau controlul la masa iti da info. despre starea colului - moale , tare , deschis , inchis , semideschis - la capatul de la ...iesire .
Mirtha
21+
diana21 spune:
Mirtha, colul se masoara si la eco abdominal! O sa vezi ca la eco morfo de la 20s+ o sa-ti scrie si dimensiunea colului pe foaia cu masuratorile. Stiu din sarcina trecuta, la toate eco abdominale mi s-a spus si lungimea colului.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti
nebunica-zapacica spune:
Mirtha, Diana, multumesc frumos pentru raspunsuri, o sa ma pregatesc sufleteste si pt tuseu, desi nu e procedura cea mai placuta, dar o sa sper ca va face doar eco abdominal ;)
19+ 
Bebe in burtica
Samburele nostru
Mirtha spune:
Diana nu te contrazic e posibil sa se poata si abdominal.La eco de 20 sapt. tocmai am fost si s-a derulat in 2 etape. In prima etapa a fost eco abdominala dupa care mi s-a spus : hai sa facem si o eco transvaginala pt. ca vreau sa vad colul.
Pe 30 am o noua eco la STERIU 24-25 sapt. , 4D. Va comunic atunci cum se va derula.
Mirtha
21+