Gravidute de nov-dec2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 15
spiridusul spune:
quote:
Originally posted by carpediem
Salutare burtici!!!
Am aproape 15 saptamani si greturile si varsaturile nu m-au lasat. Am o zi in care nu am nimic si pot manca si apoi o zi sau 2 in care ce mananc, vomit. Vomit si apa si daca n-am nimic in stomac, vomit suc gastric sau pur si simplu in gol. Am slabit 2 kg.
Am obosit, oare o sa-mi mai treaca sau o sa ma tina asa pana in luna a 9-a???
Ma tot intreb cand vomit si nu am nimic in stomac, el cu ce s-o hrani? Iau Elevit 1/zi, poate din asta si poate din resursele mele.
Voi cum va descurcati burticilor?? Voi cum stati cu greturile si varsaturile?? Sic e faceti sa le mai ameliorati??
Eu nuS15
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"
draga mea, eu am incetat sa mai scriu aici, ca sa nu indispun pe nimeni.
la mine e si mai rau. deja 18 sapt.
zilele sunt asa: vom+sange pe nas+ameteala+ esofag harjait de nu mai pot sa vvorbesc, daramite sa mananc.
urmeaza 2-3 zile in care.. ca si tine, vars si apa pe care o beau.
apoi 2-3 zile mai bune, apoi ..de la capat. credeti-ma ca m-am saturat sa imi fie frica sa mananc. nu mai pot, pur si simplu!
bea apa cu linguritza!!! altfel vei bea o cana si vei vomita 2!
oricum ar fi, mergi la medic, la nevoie te pune pe perfuzii (pe mine nu m-or prins...am zis ca dor lesinata pun piciorul in spital, altfel nu).
bea o gura (doar atat, o gura) de cola.
evita mancarea acida. portocale, greph, etc., dulciurile
meniul meu: grisine, covrigi, apa, covrigi, apa , fructe(pe aste le manac in parc, la nisip, langa fi-miu), migdale, alune
va pup burtoase
va citesc din umbra
muah!
andreyutza spune:
Mirtha si eu am multe semne de intrebare in ceea ce o priveste pe gineca mea. mi s-a parut extrem de superficiala cu toate ca pana acum nu a fost asa si cu toate ca o prietena buna de-a mea a nascut cu ea si a fost ok. DT l-am facut la acelasi cabinet in care e doc mea si se pare (din discutiile asistentelor) ca analizele le lucreaza la medlife. deci, noua eco pe care am s-o fac nu pot s-o duc acolo. si eu m-am gandit ( dar poate e paranoia din capul meu) ca tocmai asta urmareste si doc mea sa ma trimita la o amnio sa mai scoata niste bani.
. repet, poate sunt paranoica acum dar...........
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
12+
catalina2307 spune:
Fete dragi va multumesc din suflet.
Infectia este cu KLEBSIELLA.
Si sa-mi bag picioarele....dupa antibiotic o sa fac candida.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
mav spune:
Carpediem, bine ai revenit! Vestea buna este ca cele mai multe dintre noi au scapat de perioada cu greturi, doar doua, trei gravidute se mai plang pe aici... Deci, nici la voi nu va mai dura mult!
Si eu varsam si de la apa.... am slabit 3kg in primele 3 luni... dar am pus vreo 5kg in ultima...
Rezista, o sa vina trimestrul al doilea, cand o sa te bucuri de frumusetea sarcinii!
21+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
andreyutza spune:
catalina sanatate multa, sa te faci bine repede, repede.
ancaoradea FELICITARI pt printzesa! 
elilove felicitari pt analizele care ti-au iesit bune si fi optimista sigur si cea de miercuri va fi buna, ai sa vezi.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
12+
loren@ spune:
Catalina eu nu am facut candida si am luat si eu 10 zile antibiotic (5 pentru o raceala urita si 5 pentru e. coli)..sper sa nu faci nici tu!
Spiridusule vad ca nu ai reusit sa fentezi nici tu greturile...imi pare rau, sper sa treaca repede!
Bianca Andreea
Larisa Elena
19+
bebecris spune:
eu maine merg la eco....si apoi mai am de facut la 23 saptamani...am emotii...
eu iau asa: 1/2 vitamina C efervescent adica 500mg
4-5 pastile de TARDYFERON/saptam
3 pastile de aspenter (luni, miercuri si vineri)/saptamana
bio magneziu/1 pastila/zi
acid folic/2 mg/zi
+ CLEXANE/1 INJECTIE/Zi...

18+ 
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
bebecris spune:
ELILOV.....ma bucur pentru vestile bune de la analize!
18+ 
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
mav spune:
catalina, e raaau daca e klebsiella....
... eu am luat (inainte de sarcina) 3 luni zi de zi, (diverse) antibiotice sa scap de ea (adica sa scap de o recidiva dupa aproape un an de zile de la prima infectie)....
daca nu ziceai ca te dor si rinichii... iti sugeram sa mai astepti cu tratamentul si sa refaci analiza la alt lab.... cica teoretic, klebsiella se ia din spital... nu se ia chiar de oriunde...
21+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Mirtha spune:
Spiridush imi pare rau sa aud prin ce treci. Tine-te tare! Un final trebuie sa aiba si greturile astea. La prima sarcina tot asa agresive au fost ?
Carpediem multa bafta si tie ! Sa scapi cit mai repede greturi.
Mav singurele pastile pe care le iau in prezent sunt : Omega 3 - ulei de somon si vitamina C , de la Ascovit pt. copii - astea le iau pt. ca imi este pofta. Iar la mine regula este ca atita timp cit imi este pofta in mod inexplicabil de ceva anume corpul are o lipsa. Am luat UTRO.pina la 18 sapt. intravaginal si acid folic pina la 16. Daca analizele de trim. II vor fi bune nu voi lua nici o vitamina.
Catalina daca tratamentul cu antibiotic nu este insotit de un medicament anti-..nu mai stiu, parca anti fungic sau ceva n genul asta , cel mai bine anticandidoza ai toate sansele sa recideiveze. Spune-i medicului ca vrei si "anti - candida." 10 zile de tratamant cu antibiotic e o durata suficienta cit sa revina in forta candida.
Mirtha
21+