Gravidute de nov-dec2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 14
Otiliav spune:
Pentru varicela, am citit ceva interesant in articolul de www.reclamamascataatentie/a_3_3024_Cum_afecteaza_varicela_sanatatea_viitoarei_mame_.html" target="_blank">aici, dar sigur nu rezolv nimic cu doctorii din Norvegia.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
15+ BB2
diana21 spune:
Lorena, 
, daaa, la capitolul vise si eu visez numai ciudatenii! Se pare ca tot din cauza hormonilor 
Otilia, hai ce ne-ntelegem
!
Ancaoradea, spune-mi, te rog, ce cantitati de magneziu si B6 au suplimentele tale de la sanovit? Sa compar cu ce iau eu...E bine daca ajuta si la palpitatii, eu am asa ceva si e tare enervant.
Catalina, o sa fie bine cu cerclajul, macar scapi de stresul "cat e colul"
! Iti tin pumnii sa scapi repede de infectia aia urata!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti
bebecris spune:
ANCAORADEA.....felicitari pentru fetita!!!!
CATA...suntem alaturi de tine!!!
18+ 
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
carpediem spune:
Salutare burtici!!!
Nu am mai scris de ceva vreme, deoarece serviciul si greturile imi ocupa tot timpul...
Am aproape 15 saptamani si greturile si varsaturile nu m-au lasat. Am o zi in care nu am nimic si pot manca si apoi o zi sau 2 in care ce mananc, vomit. Vomit si apa si daca n-am nimic in stomac, vomit suc gastric sau pur si simplu in gol. Am slabit 2 kg.
Am obosit, oare o sa-mi mai treaca sau o sa ma tina asa pana in luna a 9-a???
Pe 27 merg sa fac Triplu Test si ecografie 3D sa-l vedem mai bine pe bebe si sper eu sa vedem si sexul. Luna trecuta cand am fost la dr. mea si am facut eco, era bine bebe, crescut normal pana la acea varsta.
Ma tot intreb cand vomit si nu am nimic in stomac, el cu ce s-o hrani? Iau Elevit 1/zi, poate din asta si poate din resursele mele.
Voi cum va descurcati burticilor?? Voi cum stati cu greturile si varsaturile?? Sic e faceti sa le mai ameliorati??
Eu nu pot manca fructe sau legume proaspete ca le vomit..

. Eu care mancam boluri intregi de salate, acum salivez la ele...Daca mananc in schimb cartofi prajiti cu pulpe, bebe e cel mai fericit, ma lasa in pace...
Generatia fast-food...Si toata lumea imi da sfaturi cum sa mananc eu sanatos pe sarcina, fructe, legume...si eu NU POT!!! Cel putin deocamdata..
Toriceli, ce mai faci? Ce face bebe? Sunteti bine? Pupici!!!
Pupici pentru burtici si sa fiti sanatoase cu bebei sanatosi si frumosi!!!
S15
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"
ancaoradea spune:
Diana21 Sunt facute de firma sanofi, nu sanovit, adica e varianta franceza a clasicului Mg B6. Ai aici prospectul http://209.85.135.104/search?q=cache:FCyK-cGlBRcJ:www.efarma.ro/products.php%3Fid%3D1038+magne+b6&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro , 470 mg contine o tableta
Bebecris Multumesc!
20+ cu 
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
loren@ spune:
Carpediem imi pare rau ca vomiti asa de mult si des...mama cind era gravida si cu mine si cu sora mea a avut sarcina toxica si a varsat foarte mult...dar pina la final tot a luat 10 kg...eu zic ca dupa 14 sapt. ar trebui sa te lase greturile astea! Priveste optimista!
Bianca Andreea
Larisa Elena
19+
mav spune:
Ancaoradea, felicitari pt fetita si sa fiti amandoua sanatoase!
Catalina.... imi pare rau ca treci prin asta.... Multa sanatate!
Fetelor, cand citesc cate suplimente luati voi... nu pot sa zic ca ma cuprinde panica (eu nu iau nimic, desi analizele nu mi-au iesit prea bine), dar nelinistea... da....
...Si eu mai am de asteptat inca 10 zile pana la urmatoarea ecografie....
21+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Mirtha spune:
Catalina sanatate si sa te remontezi cit poti de repede !
Cit priveste cerclajul iti tinem pumnii !
Nu e o procedura extrem de complicata , e destul de rapida si ofera destule garantii. Multa , multa bafta ! Sa ne tii la curent.
Mirtha
21+
lorellay spune:
Mav ..chiar nimic?
Asta ca sa ma linistesc..nici eu nu iau nimic..am luat cateva pastile de acid folic, da le-am lasat balta.Apoi am inceput Elevit ca poate scap de problema cu picioarele, da dupa vreo 3-4 zile m-am lasat pagubasa si de asta.
Of..abea astept sa merg vineri la dr.
A...toata lumea face morfologie fetala?Eu prima nu am facut-o translucenta.Si acum iar sunt in impas.
Sorana 
17+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Mirtha spune:
Deci pina acum e bine olteanco ! Hai ca mai este putin pina miercuri.
Iti tinem pumnii in continuare.
Si daca tu te simti mai bine cu silentio stampa , e ok . Numai rezultatul sa fie bun. 
Banuiesc ca le servici nu ai de ghind sa te duci in viitorul apropiat ?!!!
quote:
Originally posted by elilov3
buna fetele!
am primit rezultatela entru toxo si titrare si sunt negative la amandoua
acuma mai ramane analiza de miercuri pentru varicela la sot la scola unii dintre profi au bubesotul inca nu ia aparut nimic
ancaoradea felicitari pentu fetita!
momentat sunt tot in liniste totala pana miercuri nu imi vine sa scot nici capul din pat18+
Dimitrie
Mirtha
21+

Dimitrie