Gravidute de nov-dec2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
diana21 spune:
Ancaoradea, felicitari pt. fetita!!! E foarte frumusica, la fel ca mamica ei!
MagneB6 iau si eu, insa doar doua pe zi. Nu e mult 6-8? Nu stiu ce sa zic, as lua mai multe, insa iau si Elevit acum, mi-e sa nu fie prea mult!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Mirtha
Azi mi-a povestit o colega cum au reactionat niste prieteni ai ei la eco. Isi doreau fetita. Prin luna a 7 a in sf. li se spunea sexul bebelului.
Veti avea baiat , zice docul.
Ei foarte dezamagiti : Daaaa?
Sotul si mai dezamagit : si nu se mai poate face nimic ?

Mamica stralucitoare
20+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
catalina2307 spune:
Fetelor multumesc mult pt raspunsuri si va rog mult mii de scuze dar nu am sa raspund fiecareia din cauza durerilor teribile pe care le am (de rinichi). De dimineata am fost la spital, se pare ca mi-a recidivat infectia urinara mai agresi de data asta.Am niste dureri de rinichi cum nu va imaginati. De fapt nu ma durea burtica ci vezica.Colul nu este nici el f lung dar nu imi poate face cerclaj pe infectie. Asa ca 10 zile antibiotic dupa care facem cerclajul. Sper sa fie bune.
Anca o fetita sanatoasa si frumoasa.
Va pup pe toate si inca o data scuze. Nu e comoditate e doar o stare nasoala.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
elilov3 spune:
buna fetele!
am primit rezultatela entru toxo si titrare si sunt negative la amandoua ![]()
acuma mai ramane analiza de miercuri pentru varicela la sot la scola unii dintre profi au bube
sotul inca nu ia aparut nimic
ancaoradea felicitari pentu fetita!
momentat sunt tot in liniste totala pana miercuri nu imi vine sa scot nici capul din pat
18+
Dimitrie
ancaoradea spune:
Diana Nu e mult, daca te uiti pe prospect ( eu iau de la sanofi, varianta franceza) scrie clar doza pt adulti e de 6-8 pe zi. Femeile insarcinate au necesarul mult crescut, fata de doza normala. Mie mi s-a recomandat de catre 2 medici din Ungaria pana in sapt 36. Ei recomnada tuturor gravidelor, preventiv. Eu pana acum nu am avut contractii desi placenta era pana acum jos inserata. se pare ca reduce frecventa nasterilor premature, hipotrofia fetala, cresterea TA in ultimul trim, fecventa de palacenta praevia si crampele musculare. Reduce anxietatea si palpitaiile.
Catalina Multumesc pt urari, si eu iti doresc sate faci bine cat mai repede, am facut si eu tratam injectabil prin sapt 6-7 pt acelasi lucru. dupa primele doze m-am simtit mult mai bine.
20+ cu 
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
loren@ spune:
Ancaoradea felicitari pentru micuta printesa!
Catalina greu, dar trece si infectia aia si daca trebuie cerclajul facut, asta este...totul pentru oute merita efortul
...dar ce infectie ti-a iesit de iei 10 zile antibiotic...las ca imi zici tu cind te simti mai bine!Santate!
Mirtha super tare...adevarul ca nu stiu cum as reactiona eu daca mi-ar zice la urmatoarea eco ca e baiat...este ciudat ca te obisnuiesti cu un anumit sex, si daca ti-l schimba ai impresia ca iti schimba si copilul..pe moment!
Bianca Andreea
Larisa Elena
19+
dandusa spune:
Ancaordea,
fotogenica foc rintesa ta
,sa va traiasca
Catalina,
imi pare rau ca nu te simti bine...,stai linistita in pat,ia antibioticele sa treaca infectia si apoi o sa fie bine,ne gandim la tine si la floricele
Mamica stralucitoare
20+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
ancaoradea spune:
Diana21 si eu iau Elevit, 1 pe zi, doza de Mg e f mica.
20+ cu 
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
Otiliav spune:
Diana, stiu ca acum exista, chiar spuneam ca fetita care a facut a fost vaccinata. Cand am scris "exista" vorbeam la trecut, pe vremea noastra nu exista de aceea daca am anticorpi e clar ca am facut boala, greu fara diacritice
.
Ancaoradea, felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
15+ BB2
loren@ spune:
Si cica bb sunt cit o banana?
De aia pitica sau din aia babana?
Asta imi aduce aminte cind eram gravida cu bia aveam tot felul de vise urite...ca de ex. ca am nascut o fetitacare arata ca un cremwusti...o chema Daria si avea parul rosu!
Ancaoradea eu iau 4 de magneziu forte si vitamina B6 + Elevit + Omega 3 pina la final cred!
Bianca Andreea
Larisa Elena
19+