Gravidute de nov-dec2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu m-am trezit de dimineata cu burta in sus, tare ca un pietroi, am simtit ceva ciudat si degeaba m-am intors pe o parte ca se ducea si burta ca o minge. Am luat un No-spa si s-a mai lasat.
Machus, eu am pielea uscata la cotul stang, dar vad ca incep si genunchii si cotul drept. Am o crema Eva din ro si nu este prea eficienta. Mi-a dat prietena mea o mostra de la Avène care mi se pare mult mai buna, pe ea scrie body care cream, Keratosis-prone skins. Nu stiu insa ce contine pentru ca este doar o mostra, scrie ca e bogata in apa termala.
Mav, eu nu te vad deloc grasa, pai ai vazut pozele cu mine ca eu nu am curaj sa port colanti. Esti fotogenica si o graviduta fericita.
Lorellay, nici eu nu simt si suntem aproape asa ca mai asteptam si noi ce sa facem.
Bebecris, e normal sa nu iei nici un kg, pregateste-te sufleteste pentru ce va urma.
Diana, si eu am anticorpi la rubeola dar mai mult ca sigur sunt in urma vaccinului ca nu am facut nici o boala de piele. Sa vad ce aflu despre varicela, ar fi frumos sa o fi facut fara sa stiu, ca vaccin nu exista pentru varicela.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

15+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Si eu am contractii Braxton Hicks in fiecare zi, uneori si noaptea, in timp ce dorm. Pana nu demult am fost si eu super panicata din cazua asta, insa acum m-am obisnuit cu ele. Nu dor, insa senzatia pe care o am e foarte neplacuta. Simt cu ma strange ceva, un fel de presiune...nu stiu cum sa descriu...plus frica aferenta! Dar trec si am inteles ca sunt normale, uterul se antreneaza pt. contractiile adevarate, de fapt.

Eu mai am o saptamana pana la control+eco si nu am mai fost de o luna, asa ca sunt intr-o stare de tensiune de nu va pot descrie...Si bebe al meu, ba misca, ba nu misca...Azi, de exemplu, am simtit un sinur sutulet de dimineata, atat! Uf...

Carmendu, Catalina, Corina, unde sunteti?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

quote:
Diana, si eu am anticorpi la rubeola dar mai mult ca sigur sunt in urma vaccinului ca nu am facut nici o boala de piele. Sa vad ce aflu despre varicela, ar fi frumos sa o fi facut fara sa stiu, ca vaccin nu exista pentru varicela.

Otilica, ba da, exista vaccin pentru varicela, se numeste VARILIX, i l-am facut eu fetitei mele cand a implinit trei ani!

Iti tin pumnii sa primesti vesti bune cu analizele!!! Cand afli de Rh???

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Oti, uite si aici se vb despre Varilix

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=55520&SearchTerms=varicela

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Pt fetele care au ajuns la jumatatea drumului, bebelusii sunt cat o banana de mari la 20s

http://www.babycenter.com/slideshow-baby-size

Edit
Uitati ce scrie la 18s despre durerile abdominale

Think you're big now? You'll start growing even more rapidly in the weeks to come. As a result, you may notice some achiness in your lower abdomen or even an occasional brief, stabbing pain on one or both sides — especially when you shift position or at the end of an active day. Most likely, this is round ligament pain. The ligaments that support your uterus are stretching to accommodate its increasing weight. This is nothing to be alarmed about, but call your practitioner if the pain continues even when you're resting or becomes severe.

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Cit o banana ?
Cam micuti saracutii ! Dar pe zi ce trece crestem , crestem . Cam incet mi se pare mie dar cum nu ma intreaba cineva de ceva ....n-am decit sa imi pun pofta in cui.

Dandusa , apropos de ce simt ca e bebelul si alte lucruri imposibile din categoria vreau sa creasca gen Prislea cel Voinic : Azi mi-a povestit o colega cum au reactionat niste prieteni ai ei la eco. Isi doreau fetita. Prin luna a 7 a in sf. li se spunea sexul bebelului.
Veti avea baiat , zice docul.
Ei foarte dezamagiti : Daaaa?
Sotul si mai dezamagit : si nu se mai poate face nimic ?

Mirtha 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

fetelor eu azi m-am mai programat la un medic pt o noua eco. miercuri dim merg la el. si as vrea sa ma programez si la dr. Iosup. va mulumesc tuturor pt incurajari.

azi am fost sa-mi fac DT. asistenta mi-a spus ca rezultatele sunt gata in 14 zile lucratoare. mi se pare ca dureaza foarte mult. si ca rezultatele de la DT impreuna cu cele de la eco imi vor spune daca exista risc sau nu de SD. Pai daca doc nu mi-a masurat bine pliu nucal cum o sa compare ei eco cu analize de sange? nu mai inteleg nimic.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
12+

Mergi la inceput

Andreyutza nu cred ca masuratorile actuale pot fi folosite pt. DT asa incit rezultatele sa nu fie eronate. As incerca sa le duc masuratorile de miercuri. Sunt bune si acelea chiar daca e o dif. de 2-3 zile. Una din cauzele rezultatelor fals pozitive - indicata de fapt ca fiind prima de altfel - o constituie masuratorile eronate , inclusiv virsta sarcinii determinata gresit.
In genral softurile lucreaza pe un ciclul regulat de 28 zile. Si pe alte date de-astea standard.

Pt. curiozitatea mea ginecul/a care te urmareste si care ti-a facut si eco , e dispus sa fac si amnio ? Sau are deja colegi care fac amnio si pe care ti-i va recomanda ? Sau cabinetul acela poate este dotat cu laborator de analize unde se face testarea pt. SD ?

Vorbesc si eu ca sunt foarte iritata de atita indolenta si superficialitate.

Mirtha 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

O sa avem FETITA!!!!
Suntem f fericiti, asta ne doream, va fi printesa noastra scumpa. am vazut-o mai bine la morfologia fetala, am si pus o poza cu bebita noastra din profil. In rest totul bine, placenta a urcat unde trebuie, totul merge super. Bebita in grafic, f activa, ne-a aratat funduletul...100% fetita, ne-a informat dr
Machus Ce ai tu pare sa fie o reactie alergica, incearca sa schimbi detergentul de vase
Andreyutza Nu te mai gandi, iubita, la ce e mai rau, sigur ai anticorpi pt varicela.Iar cu pliul nucal, cica nu au importanta masurarorile, mai degraba se urmareste fatul daca e activ ( cei cu Down sunt atoni), daca sta mai mult cu gura deschisa, sunt alte criterii acum.
Bebecris, Otilia, Diana21 Eu pt a preveni contractiile si pt multe alte beneficii iau Magne B6, 6-8 pe zi.

20+ cu
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Felicitari Ancaoradea ! Sanatate si sa va traiasca fetita!

Mirtha 21+

Mergi la inceput