Gravidute de nov-dec2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
Mirtha spune:
Bebecris zic la fel ca Leeloo - poti lua nospa . Stiu ca pina la 6 pe zi e ok.Bine ar fi daca ai reusi sa vorbesti si cu medicul tau daca spui ca dueaza de mult situatia. Mi se mai intimpla uneori sa simt uterul pietroi. Far nici un motiv . Pur si simplu stau lungita in pat , privesc relaxata la Tv. si poc ! Dintr-o data imi simt burta intarita si chiar usor deplasata spre stinga .Tugluiata , mot intr-o parte. Maica-mea zice ca e ok si m-a asigurat ca uneori utereul se mai intareste , si chiar se deplaseaza intr-o parte sau in alta. Cita vreme isi revine si nu este un disconfort major , parerea mea e (sau mai bine spus a mamei) ca nu-s probleme.
Cit priveste miscarile lui bebe.si pt. tine acelasi mesaj ca lui Lorellay. Intr-o zi cind nici nu va veti astepta....
Mirtha
21+
loren@ spune:
Bebecris si eu am contractii..cel mai des mi se intareste burta cind stau pe spate...cind sunt dureroase, atunci ma panichez..eu mai am mult pina pe 8 iulie la eco morfologica!
Bianca Andreea
Larisa Elena
19+
mav spune:
Alexuta
merci!
Centura o am de la o prietena, habar n-am de unde a cumparat-o (dar e minunata!), insa sunt sigura ca pe net o poti gasi.
Pe eticheta scrie asa: "The Reenie/ Maternity Belt/ by Emma-Jane Maternity/ EUR PATENT No. 0224618, Made in U.K."
21+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
bebecris spune:
nu dureaza de mult timp... doar ca sunt inconfortabile.....s-o pregati bebe de miscari furtunoase.....ma stii?
18+ 
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
madutza spune:
Buna,
Cata, si eu am simptomele cu intepaturi si mici dureri de burtica, dar nu prea le bag in seama. sunt normale, avand invedere modificarile prin care trece organismul, se dilata uterul, preseaza pe alte organe. atat timp cat nu sunt intense si nu dureaza, nu cred ca este motiv de ingrijorare.
Ramo, nu iti face griji din pricina Paracetamolului. E ok.
Lorellay, stai linistita, mei. BB va misca intre sapt. 16 si 20. Nici eu nu am simtit inca si cica la a doua sarcina simti mai repede. Data trecuta am simtit pe la 19 saptamani.
bebecris, cum simti aceste contractari? Cu kg lipsa in plus nu trebuie sa te ingrijorezi, cunosc persoane care au slabit pana la 5 luni. din cate spui, poate misca bebe...
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
bebecris spune:
pur si simplu se intareste burta...uterul il simt atre....nu ma doare deloc...dar nu sunt asa placute....isi revine cand ma asez in pat...sau cand sunt la servici daca ma plimb....
nu a miscat inca.....si poate d-asta sunt pic panicata....ca in rest totul este ok.....maine mergem la eco de 18 saptam....
18+ 
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
dandusa spune:
Mirtha,
daca te referi la "alaptatul help-line",il gasesti la Femina Intim
Mamica stralucitoare
20+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Mirtha spune:
Daa..

! Astea erau info. Si nu imi mai aduceam aminte pe unde la intilnisem si nici cum se numeau! 
Si link-urile de la Mav
de pe YouTube sunt super interesante. Bine ca nu e nimeni in birou , ca altfel o sfeclam.
quote:
Originally posted by dandusa
Mirtha,
daca te referi la "alaptatul help-line",il gasesti la Femina Intim
Mamica stralucitoare
20+cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Mirtha
21+
mav spune:
I_fotache, Spiridusul, Creatza, Mamiseli... unde sunteti? Ati disparut?
Corina, cum te mai simti?
Ginye, Anes...?
21+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by mav
Alexutamerci!
Centura o am de la o prietena, habar n-am de unde a cumparat-o (dar e minunata!), insa sunt sigura ca pe net o poti gasi.
Pe eticheta scrie asa: "The Reenie/ Maternity Belt/ by Emma-Jane Maternity/ EUR PATENT No. 0224618, Made in U.K."21+
Am gasit si eu ceva pe dif site-uri, insa vroiam sa stiu daca isi merita banii..ma gandeam ca poate cineva a si probabat "acele"centurici!!!

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 13+PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!