Gravidute de nov-dec2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
alexutza_26 spune:
Ziua buna burtici si mamici!
Nu am mai scris cam de mult..., am reusit sa fiu la curent cu ce ati mai facut, ma bucur sa aud de miscarile bebeilor din burtici,ma bucur sa aud ca in sfarsit aproape toata lumea a scapat de starile nasoale din primul trim...de abia de acum incepe frumusetea sarcinii
In primul rand as vrea sa-i multumesc Alinei (Alinushca)- care a fost ff draguta si mi-a cedat programarea ei de maine de la Iosup, mii de
si de
ici. Va anunt maine seara cum a decurs intrevederea cu bebe!!!
Am mai vazut o burtica tare draguta si o mamica fericita - Mav - efectiv radiezi de fericire in pozele alea 2 ultime!Aaa, era sa uit - ziceai ca deja porti centura pt burtica si coloana - de care?de unde ai luat??cat costa??
Lorellay - nu te ingrijora, depinde si unde e pozitionat ..si inca totusi e devreme...
de incurajare!
Eu deocamdata ma mentin la cele aproape 3 kg luate..sper macar pana la 16 sapt sa ma mentin asa....daca reusesc pana la sfarsitul sarcinii sa pun intre 15-20kg, ma declar multumita, avand in vedere ca sarcina trecuta am luat 30 kg 

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 11+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Mi-am modificat si eu semnatura acum, ca era pe stil vechi
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 13+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
dandusa spune:
quote:
Originally posted by loren@
Eu am tras un epilat ca tot s-a discutat subiectul..asta cit inca mai vad zona...fetele la a 2-a sarcina inteleg ce vreau sa zic!
eu cand nu mai vedeam zona...,ma ajutam de o oglinda mare...,efectiv ma urcam pe ea...si ma frezam...
Mamica stralucitoare
20+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
bebecris spune:
buna ziua....burtici....am schimbat semnaturaaaaa!!!!!
mi se tot contracta burta si se intareste!!! nu am dureri deloc!!!! este normal? e normal sa nu-l simt inca pe bebe? sunt nesimtita...sau este prea devreme? deja ma ingrijoreaza asta!!!!! de o luna de zile eu nu am mai pus niciun kg in plus...e normal?
imi poate raspunde cineva? va rog....sunt un pic speriata!!!!! maine dim la 8.30 ma duc la eco
18+ 
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Mirtha spune:
Nu l-am folosit deloc in sarcina pt. ca trecusem de iarna.Iar contraindicatia este pt. suprafete mari si in mod repetat. Multumesc.
quote:
Originally posted by diana21
Andreyutza, of...prin cat stres mai treci si tu...
Pt a afla daca ai avut varicela, du-te repede la un laborator (de ex, la Medlife poti merge pana la ora doua) si fa-ti analiza! Eu asa am aflat ca am avut sigur rubeola in copilarie pt. ca mama stia si nu stia...E mai sigur asa si cred ca se face si repede analiza asta!
Mirtha, ai grija cu Nidoflorul, in MedEx scrie ca nu este recomandat a se folosi in sarcina pe termen lung si pe suprafete mari de piele. E un antifungic.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturelsi
cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti
Mirtha
21+
leeloo5979 spune:
quote:
Originally posted by bebecris
mi se tot contracta burta si se intareste!!! nu am dureri deloc!!!! este normal? e normal sa nu-l simt inca pe bebe? sunt nesimtita...sau este prea devreme? deja ma ingrijoreaza asta!!!!! de o luna de zile eu nu am mai pus niciun kg in plus...e normal?
imi poate raspunde cineva? va rog....sunt un pic speriata!!!!! maine dim la 8.30 ma duc la eco18+
Daca nu ai dureri...nu poate fi decat bine, cred ca poti lua un nospa, dar cel mai bine e sa iti intrebi medicul! Nici eu nu am simtit nimic pana saptamana trecuta, si intram in 19 saptamani...ba mai mult, nu sunt sigura nici acum ca a fost bebele, au fost ca niste pulsatii jos in stanga in zona pubisului (dr mi-a confirmat ca acolo jos se gaseste la ultima eco de 17 saptamani), iar apoi au mai fost unele tot pe acolo, dar mai usoare... Ca nu ai pus kile in plus pe tine, iar mi se pare de bun augur...eu am pus deja 5 kile de la inceputul sarcinii si nu am plecat prea slabuta deloc la inceputul ei...
Leeloo
19 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
bebecris spune:
se petrece ceva ciudat acolo in burtica....ca parca as avea emotii..parca as avea multi buterfly in burtica...asa simt....aaa......pai am pus deja 10 kg....m-am lasat de fumat cand am aflat de bebe si brusc...am luat in greutate....iar de o luna....stau la 69-70 kg...
18+ 
dandusa spune:
quote:
Originally posted by bebecris
imi poate raspunde cineva? va rog....sunt un pic speriata!!!!! maine dim la 8.30 ma duc la eco18+
si mie mi se intampla sa mi se intareasca burtica...Braxton Hicks se numesc aceste contractii...,nu sant dureroase...le percep ca fiind doar inconfortabile...,daca vrei sa citesti mai multe despre www.babycenter.com/0_braxton-hicks-contractions_156.bc" target="_blank">asta...
este normal sa nu-l simti pe bb ,la prima sarcina ai vazut ca nu multe fete l-au simtit mai devreme de 18 sapt...
f normal sa iei in greutate ca un om normal...,mai anormal este sa fii ca mine
Mamica stralucitoare
20+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Mirtha spune:
Lorellay fiecare femeie simte la virste diferite miscarile bebelului. De regula de la 18 sapt. dar se pot simti si mai devreme. Asta nu inseamna ca e ceva in neregula la tine. Incearca sa ia rabdare iar intr-o zi cind nici nu te vei astepta o sa-l simti . Cind ai urmatoarea eco ?
Ramo felicitari ! Sunt convinsa ca a fost bebe. Dar ca sa fi foarte sigura , monitorizeaza situatia.
Fetelor exista undeva la vreun capitol o sectiune despre Alaptare ? Sau ma inseala memoria.??!!! La Clubl Scutecelor nu gasesc nimic si nici la Nasterea unei Stele. Parca totusi acolo gasisem un subiect. Nu mai stiu.Mai caut.
alexutza_26 bafta la eco !
Mirtha
21+
Ramo2007 spune:
Fetelor, eu plec acasa sa fac de papa...sper sa si pot papa.
Ne auzim maine dimineata numai cu vesti bune despre bebeii nostri.O sa stau cumintica in pat dupa ce ma trezesc sa vad daca mai simt ceva...poate joaca bebe fotbal sau poate face balet...
Pupicei
Ramo
14+
Puiutul meu scump