mamici si burtici din brasov
Raspunsuri - Pagina 17
enik83 spune:
eram curioasa..
pt ca stiu ca la Eva iti aduce bebele in camera noaptea numai daca vrei tu neaparat..daca nu..nu.
iar despre calmante, acolo iti mai face inca o epidurla cand prima isi iese din efect..de-asta eram curioasa..
16+ cu o minune de 
poze
blackgirl0 spune:
Enik, eu ce sa inteleg: ca vrei copilul sau nu cu tine in camera?
Regula in maternitate este ca daca nici tu, nici copilul nu aveti nici o pb (ceea ce va doresc din tot sufletul) la maxim 48 de ore de la nastere copilul sta permanent cu tine! Si am auzit si de povesti in care dc o mamica a dorit ca peste noapte copilul sa fie dus in sectia de nou-nascuti ca sa se odihneasca a primit numai reprosuri. Deci, pregateste-te psihic sa te recuperezi rapid, caci nu vei avea timp de bolit! ![]()
Alim spune:
Va multumesc pt urari si sfaturi, sunteti foarte dragute.
Multa sanatate voua si bebeilor vostri!
Alina_feier spune:
Buna fetelor, ce nasol cu vremea asta....mi-am luat tzeapa azi cu soarele asta cu dinti........am zis sa ies un pic sa ma plimb si dupa doar cativa metri m-am razgandit ca inghetasem toata.....unde e primavara?
Alina
10+
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
tigruta spune:
in casa la caldurica..ce sa faci pe vremea asta nici buna dispozitie nu am..
elena
25+
Luca
r_ocsy spune:
Servus fetelor ! Bate un vant afara, am iesit doar 10 minute si parca ma doare in gat ... sper doar sa mi se para, intre timp beau un ceai cald cu lamaie si miere ( preventiv
).
Enik83 : ma indoiesc ca ti se mai face o anestezie epidurala dupa ce iti trece efectul ( chiar si la clinica Eva ) , un calmant in perfuzie da dar epidurala sigur nu . In plus, la cat sunt de neplacute epiduralele , nu cred ca sunt mamici care si-ar dori o a doua la un interval asa de mic ( sa te intepe de 2 ori in coloana mie una nu imi suna ok , e nasol si o data dar de doua ori ).
Tigruta : sper ca tortul de care pomeneai sa fie extraordinar de bun si iti doresc pofata buna
!
Blackgirl : mult le ia pana iti trimit raspunsul ; mie mi-au raspuns intr-o zi , tot mail le trimisesem si eu !
R_ocsy
29 +
Ana Sofia
AMR 10 saptamani !
blackgirl0 spune:
R_ocsy, chiar sunt curioasa ce anume ai cerut tu. Daca ai accept pt un nou user, ceva legat de grupul nostru, putem sa il folosim, nu? Eu am trimis azi mail din nou la moderator si la admin. Sper ca pana trecem la un nou capitol sa primesc accept pt "mamicibrasov".
Eu am inteles ce vroia sa stie Enik! Mie mi s-a facut a doua doza de anestezic, insa aveam un cateter instalat in coloana. Asa se procedeaza, nu te mai inteapa nimeni a doua oara!
Insa am primit a doua doza caci inca nu nascusem si deja trecea efectul anestezicului. Dupa nastere am primit algocalmin, caci doare, de ce sa nu recunosc?
Si Enik, ai grija cum pui problema cezarienei la cerere dr. Podasca! El nu este deloc adeptul cezarienei la cererea pacientei, ci numai la indicatii medicale. Insa, vezi si tu cum il abordezi (daca asta vrei).
Nicoleta spune:
Salutare.
Si la noi tot frig, a si nins putin...
Apropo de epidurale: se instaleaza in coloana in cateter, nu este chiar asa de nasol, eu nu am simtit NIMIC, mi-au facut o injectie cu xilina inainte. Am avut un anestezist extern, de la un alt spital. Super mana si eu super cuminte!! ![]()
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!