mamici si burtici din brasov

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La mine este vreme frumoasa. Cam geroasa, dar faina!

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Alina bine ai venit
Enik ne bucuram sa auzim ca esti bine si ca bebe e ok
Eu am fost aseara la analize si m-am trezit cu o groaza de medicamente ca de pana acum nu am luat nimic. Am facut infectie urinara, anemie si in plus mai e si raceala
In plus afara e frig si bate un vant
Azi nu e ziua mea ceam mai buna.

Va pup,

Bia

Bia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Bia, imi pare rau ca ai cules atatea belele. Din pacate, mai bine tratezi de-acum ce se poate! Infectiile urinare, chit ca-s frecvente in sarcina, sunt tare pacatoase! Si necesita tratament indelungat!

Alina, bine ai venit! Pana ajungi la medic poti sa incepi linistita acidul folic cate o pastila pe zi, pana in 12-16 saptamani. Sau vitamine prenatale, contin suficient acid folic.

R_ocsy, ai dreptate! Chit ca-i soare ... cu dinti , sunt deprimata de atata frig! M-am saturat, vreau si eu sa port pantofi, fuste! Numai vreau palton si fular!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Bia : multa sanatate , sa aveti grija de voi . Si eu am luat antibiotice in luna 5 pentru o infectie urinara, din pacate trebuie tratate ca nu pot fi lasate asa !
Alina : eu iau Elevit de cand am ramas insarcinata, si mi-a mers foarte bine cu el si nu l-am schimbat ; si acid folic ( 5mg cred ) pana in luna a treia. Acum mai iau din cand in cand si cate o tableta de fier .
Blackgirl : dar nu mai suport atata frig , vreau si eu plimbari pe un soare caldut, sa renunt la ghete ( tocmai ce renuntasem inainte sa revina frigul ), haine mai putin groase si asa mai departe ca ddoar cunoasteti . In fiecare zi verific prognoza zilei si pe cele care urmeaza si cand vad ca se tot asa este pana pe 24 martie ma imbolnavesc nu gluma !!!

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Blackgirl : ai primit vreun raspuns de la administratorul sitului ?

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

R_ocsy, nu am primit nimic!

Le-am scris mail azi dimineata, astept un raspuns. Intre timp concep lista cu fetele care au dat deja detaliile cerute. Pe celelalte fete le trec asa, poate intre timp vor reveni si ele cu mai multe informatii (daca vor).

Cu vremea, cica in 18 martie vor fi si la noi cam... 6-7 grade!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor... si eu astept primavara..mai mult ca in orice an parca.. pe vremea asta urata parca nu-mi vine sa-mi scot burta la plimbare..
bia..multa multa sanatate..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

si acum o intrebare pt mamicile care au nascut in spital..
bebele il lasa cu voi in camera sau ii pune pe toti la gramada si ti da doar ziua>?
intrebarea nr.2 pt cine a facut cezariana...dupa ce-si iese din efect anestezia..iti mai face ceva?

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna ziua fetelor..
Alina bine ai venit, sarcina usoara
Enik ma bucur ca ai venit cu vesti bune..
Ieri am facut mucenici si am mancat nu gluma, imi era tare pofta de ei..am fost tare obosita dar am si intracut masura cu mancarea
Urata vreme, bate un vant rece de nu-ti vine sa iesi afara..mai tarziu merg la ziua unui baitel de 4 ani..iar nu pot sa ma abtin sa nu mananc si eu o felie de tort si prajitura

elena 25+ Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui enik83

si acum o intrebare pt mamicile care au nascut in spital..
bebele il lasa cu voi in camera sau ii pune pe toti la gramada si ti da doar ziua>?
intrebarea nr.2 pt cine a facut cezariana...dupa ce-si iese din efect anestezia..iti mai face ceva?

16+ cu o minune de
poze

1. Te lasa cu bb in camera, insa abia dupa ce-ti revii tu . Cam 10-24 de ore vei sta la Reanimare/Terapie intensiva, cu sonda urinara, cu perfuzii (dc este nevoie) etc. etc. Camerele, cele neplatite, (poti sa mergi si la alea cu plata) sunt de 2 sau 3 mamici cu 2, respectiv 3 bebei. Cum ai sa dormi in sunete a 3 bebelusi plangaciosi, cand tu abia tragi de tine sa-ti revii...

2. Si da, in principiu, dupa anestezie vei primi si piafen/algocalmin fiole la nevoie.

Mergi la inceput