mamici si burtici din brasov
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
Enik, ma bucur ca a reusit sa te linisteasca, este un medic de exceptie!!
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
blackgirl0 spune:
Enik, nici nu stii cat de mult ma bucur pt tine, pt voi!
Ti-am spus ca eu cu el as naste oriunde, si pe camp, caci am incredere completa in el!
Si crede-ma, am tot schimbat la ginecologi de mi s-a acrit!
r_ocsy spune:
Enik : ce bine ca ai consultat si alt medic, si din cate vad , un doctor bun cu multa experienta . Ma bucur ca nu esti nevoita sa treci prin alte proceduri ! ![]()
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
Alim spune:
Saluti fete din Brasov,
Ma bucur ca exista acest forum, eu sunt "incepatoare" si "nestiutoare" iar discutiile dintre voi mi-au prins tare bine.
Eu vineri pe 5.03 am primit confirmare de la bhcg de sange ca e bebe, inca nu imi vine sa cred, doar pe 19 am programare la domnul dr Podasca, pana atunci
..astept :)
Imi este teama momentan si parca nu reusesc sa ma bucur cum trebuie..
UM - 8.02.2010
DPN dupa site - 15.11.2010
Data nasterii - 18.02.1979
fff emotionata :)
r_ocsy spune:
Alina : felicitari pentru bebe si bine ai venit ! Sarcina usoara si la termen iti uram ! Sa ne auzim cat mai des si cu vesti foarte bune ! ![]()
Vad ca sunteti un grup mare de fete aici la dr.Podasca , un adevarat fan grup ; daca nu aveam doctorita mea si nu stiam la cine sa ma duc cu siguranta ma duceam la el, la cate referiri bune are !
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
Nicoleta spune:
Alina, bine ai venit in club!
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
enik83 spune:
alina bine ai venit printre noi...sa ai o sarcina usoara si la termen..bebe sanatos!!
16+ cu o minune de 
poze
Alina_feier spune:
Alina, bine ai venit sarcina usoara si la termen iti doresc

Alina
10+
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
r_ocsy spune:
Neata fetelor , dar ce liniste pe aici ... va deprimat si pe voi vremea ca si pe mine si nu mai aveti chef de nimic ? Noric ca astazi este putin soare pe cer , parca sunt si eu putin mai vioaie prin casa ca de iesit parca nu imi vine .
R_ocsy
29 +
Ana Sofia
AMR 10 saptamani !