mamici si burtici din brasov

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Asa-i, Nicoleta! Musai sa fiti cuminti, sa nu miscati, sa nu respirati in acel timp, sa stati cu capul plecat intre umeri. Pe mine m-a ajutat o asistenta care m-a presat sa nu ma misc, mai ales ca aveam contractii de zor!

Nicoleta, la voi, adica in Viena, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Blackgirl, contul comun e activat: mamicibrasov

Mergi la inceput

Multumesc mult, Oana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Da, acolo (aici).

Eu sunt anticezariana, daca este facuta doar de... frica sa nu... sau sa nu... Cezariana nu trebuie sa fie optiunea gravidutelor, ca oricum ele sunt intens hormonale in perioada asta, ci a unui medic bun, in care sa aveti incredere ca stie ce spune. Stiu o gramada de medici care o recomanda din motive fooooarte "neortodoxe".

Eu am nascut a doua oara "provocat", am avut epidurala fiindca simteam nevoia intensa de push la 6 cm si contractiile erau imediat una dupa alta... si am primit epidurala, este parfum dupa!! In 30 de minute am nascut. Prima data nu am mai simtit nimic dupa injectia cu xilina de dinainte de epiziotomie... Se poate si fara cezariana, trust me!

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Nicoleta, asta-i si parerea mea. Insa sunt femei care psihic nu sunt pregatite pt durere, pt travaliu lung de peste 12-14 ore, pt chin. Mai asculta si niste povesti horror cu nasteri naturale, cu copii chinuiti in timpul travaliului, cu medici care nu vin si ajung sa nasca cu o moasa (desi in strainatate nu se naste cu medic, ci cu moasa, medicul intervenind in situatii speciale), sunt tot felul de situatii.

De asta l-am apreciat imens pe dr. Podasca ca nu este deloc adeptul cezarienei la cerere. Prietena mea, cea care a nascut recent cu dr. Gliga, chit ca i-am recomandat de 100 de ori pe dr. P. a fugit ca dr... de tamaie de el, caci ea vroia musai cezariana. Si stiti ca a stat 4 zile fara sa vina nimeni la ea, cu medicamente care ii inhibau contractiile pana la data stabilita a cezarienei. Deja se ruga sa nu pateasca nimic fetita!

Eu asa nastere nu mi-as dori, zau! Cu toata cezariana si frica de travaliu, dar sa stau uitata, in maternitate, asa, ca poate-poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

offf fetelor... nu mai stiu ce sa zic..m-ati blocat..nu stiu ce sa zic..de cand ma stiu am zis ca nu nasc natural..sincer nu ma vad..eu sunt o cacacioasa.. nu stiu ce fac..
iar in legatura cu epidurala dupa cezariana, pe prietena mea nu au mai intepat-o ci i-au lasat acolo branula sau cum se cheama si i-au zis sa anunte cand isi iese din efect ca sa-i dea drumul la urmatoarea..

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

enik, eu am o prietena si mai fricoasa decat tine. Ea lesina din cauza durerilor menstruale, iti dai seama?? Si a nascut pe cale naturala, nu a lesinat nici macar o data!! Si data viitoare naste la fel! Curaj, asa a lasat Mama Natura!

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Enik, nu te panica! Mai ai pana sa nasti, zau asa!

Eu zic sa ramai totusi cu dr. Podasca, chit ca pana la urma este alegerea ta cu ce medic si unde vrei sa nasti. Insa vezi ca poate gasesti o portita de scapare cu tensiunea mare (dc vrei cezariana) sau poate te va convinge el sa nasti natural, insa cu anestezie epidurala. Crede-ma ca nu doare cu anestezia, doare dupa, insa la fel de tare te-ar durea si la cezariana, stii, nu? (tot o taietura si-acolo ). Insa refacerea este alta, vei avea lapte mai repde, este mai normal si pt copil.

Eu zic sa nu te gandesti acum la cum vei naste, ci mai citeste, mai informeaza-te, intreaba-l pe dr. tau (oricare alegi tu sa fie) ce presupune una sau cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor!
Mai primiti o brasoveanca get-beget?

Tocmai am nascut, saptamana trecuta. De ziua mea, 2 martie, am primit cel mai frumos cadou, asteptat vreo de 5-6 ani: Albert-Krisztian, minunea vietii noastre. A avut 2500g, 47 cm si apgar 10.

Apropo, BLACKGIRL, cred ca o stiu pe prietena ta, a nascut imediat dupa mine o fetita de 3900g, ea e? O cheama Elena.

Din pacate, eu nu am stat cu bebeul in aceeasi camera, bebeii sub 2700g stau separat, la post-terapie. Insa tot a fost ceva bine, ca mi-am luat rezerva cu bani si intre alaptari ma odihneam, plus ca m-am pus rapid pe picioare, ca eram obligata sa ma duc la bebe sa-l alaptez la 3 ore.

De sambata trecuta suntem acasa si ne adaptam, acum ne chinuim cu alaptatul, ca e cam somnoros si adoarme la masa.

Fetele care vreti sa stiti mai multe despre conditiile din maternitate intrebati, ca o sa va raspund (cand ma lasa Albert).

child fericita de Albert-Krisztian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

blackgirl : eu intrebasem cine ne deschide un nou capitol cand ajungem la pagina 20 daca cea care a deschis subiectul nu e prin zona ... iar raspunsul a venit a doua zi , si anume ca oricare dintre noi. Atat fara alte informatii. Atunci cand te-ai oferit tu sa faci lucrul asta, m-am bucurat pentru ca eu oricum nu primisem lamuriri cum se face treaba asta si deja vorbeai de schimbatul userului care era mult prea complicat .Eu abia am invatat sa deschid capitol nou pe odiseea de mai-iun .

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput