mamici si burtici din brasov

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo .

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna seara fetelor..am scris un mesaj dar l-am pierdut ca mi s-a restartat laptopul
Voiam sa o incurajez inca o data pe Enik si ma bucur ca ai reusit sa-ti faci programare..
Rocsy sigur nu gasim colanti pt gravide in magazine dar exista dresuri cum zicea si Alina ca si-a luat colega ei..
Blackgirl eu n-am idee de nume pt user si nici capitole nu stiu sa deschid asa ca va las pe voi
simo bine ai venit si felicitari pt 3 flacai..o sa fii soacra cu 3 nurori..
dar te rog sa ne spui numele doctorului sa stim sa ne ferim de el..
Datele mele: DN 05.02.1987, UM 11.09.2009, DPN 18.06.2010

elena 24+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Fetele, am facut deja adresa de mail comun, am facut si userul comun "mamicibrasov", astept validarea de la vreun moderator sau admin, validare care ar putea dura si 48 de ore. Parolele le voi spune pe PM fiecareia dintre voi. Sper sa nu va fi suparat!

Stiu ca trebuia sa mai astept, insa m-a speriat viteza cu care scriem pe aici si am spus ca urmatorul capitol poate il deschidem intr-un format mai organizat. Si cum toate suntem mamici, unele in devenire, mi s-a parut cel mai logic user.

Noapte buna la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna seara !
Simo27 : bine ai venit printre noi !

Nu mai stiu care intreba : dresurile pentru gravide sunt ciorapi normali dar cu suport pe burtica iar colantii ar fi cei de aici : http://www.shopmania.ro/magazin~online-imbracaminte-pentru-gravide~produs-colanti-gravide-den-80~p-7371898.html

Blackgirl : acum ca m-am luminat si eu , eu zic ca merge oricare din cele 3 variante, alege tu , inclusiv adresa de mai si parola ... iti lasam mana libera.

Sa imi trec si eu datele : ziua de nastere 11.07.1981 , UM : 19.08.2009 si DPN : 26.05.2010 ( dar fiindca voi naste cu cezariana va fi mai repede cu o saptamana, inca nu am stabilit data ) , dr. Dumitrache Anca, clinica Eva.

Tigruta : ce facem pana la urma, comandam de pe net sau nu ne riscam ?

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Blackgirl : multumim , cum sa ne suparam ... doar asta si vroiam , nu ?

Noapte buna !

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Doctorul respectiv e din vechea garda...e dr Vulcan,na ca am zis-o!
Noapte buna va doresc!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

buna dimineata..va ofer o cafeluta buna
Simo foarte bine ai facut ca ai spus numele doctorului..
Rocsy sincer nu cred ca ma incumet sa comand de pe net, mai bine imi cumpar o pereche de blugi..nici nu vreau sa investesc foarte mult in haine acuma, ca si asa nu ma dau banii afara din casa..sper sa nu te superi
Va doresc weekend placut..

elena 25+ Luca

Mergi la inceput

Neata fetelor ! A venit di nou ... iarna . Dupa cum arata vremea cred ca weekendul asta voi sta mai mult in casa .
Tigruta : nu ma supar ; foarte hotarata nu sunt nici eu , mai ales ca mi s-au ingrosat putin picioarele si nu prea am chef sa le scot la plimbare , desi acum suntem gravidute si nu ar trebui sa ne mai intereseze. Abia astept sa imi reiau orele la sala , va fi obligatoriu ca asa nu prea ma plac .

Spor la treburi si ne mai auzim !

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Raspund repede, cat doarme copilul!

Simona, eram sigura, 1000% ca este vb de dr. Vulcan. L-am vazut cum lucreaza, cum trataeaza pacientele, horror ce mai! Plus ca nu esti singura care a ramas cu resturi dupa nastere. Chiar in familie, o matusa de-a mea a refuzat sa mai ramana insarcinata dupa nasterea de groaza avuta cu el.

R_ocsy, eu intrebam ce sunt colantii. Am vazut ca merge cu bluze gen rochie sau chiar cu rochii, sunt super pt niste gravidute sexi! Mi se par scumpi, in ideea ca iti iei macar 2 bucati, dar nah! Haine de gravide pe net am vazut ca au si pe www.3suisses.com.ro. Frumoase, moderne, de vara, insa scumpe! Cine isi permite...

Tigruta, asa-i! Trece extrem de repede perioada asta si eu am preferat sa pastrez banii pt copil. Mai ales ca sunt extrem de scumpe medicamentele/cosmeticele/jucariile/incaltamintea de copii. Cu cat sunt mai mici, cu atat ard mai tare la buzunar!

Intrebare pt burtici: ati contactat deja firme pt recoltare de celule stem? Sau inca nu sunteti hotarate?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Intrebare pt burtici: ati contactat deja firme pt recoltare de celule stem? Sau inca nu sunteti hotarate?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Contactat, primit actele , completat, trimis inapoi ( chiar saptamana asta pe 1 martie ), primit cadou joi un set de hainute pt bebe ...acum asteptam kitul de recoltare

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput