mamici si burtici din brasov
Raspunsuri - Pagina 13
danybv spune:
Buna seara tuturor brasovencelor. Am intrat sa va urez si eu sa aveti parte de o primavara frumaosa si caludoroasa .
Celor care sunteti gravidute va doresc din suflet sa aveti parte de sarcini usoare, la termen, si bebei sanatosi.
Eu primul copil l-am nascut cu doamna dr Tudorache Ionela- doctorita destul de buna. Al doilea copil l-am nascut cu domnul dr Mircea Preda un dr de nota 10 - nu mi-a primit nici un ban pt nastere. Am nascut ambii copii natural.
Va doresc o seara placuta .

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
biajitaru spune:
Neata fetele!
A racit sotul sapt trecuta si bineinteles ca nu a putut tine doar pentru el

Asta e, la bine si la rau, le impartim pe toate![]()
Weekendul asta am stat mai mult in casa
avand in vedere si vremea care a fost.
Data nasterii: 23/09/1980; UM 15/09/09; DPN 15/06/10
Problema e ca nu sunt foarte sigura de DPN. Doctorul a calculat de la ultima menstruatie dar ultima a fost doar asa ceva de 2 zile si foarte putin
Deci eu cred ca sfarsit de Mai va fi totusi.
Am fost pana acum de doua ori la Dr. Preda Mircea si nu mi-a luat nici un banut. Chiar vroiam sa-l intreb data viitoare cum o sa facem. Nu de alata dar eu is mai directa si vreau sa stiu pe ce ma bazez.![]()
Lucrand in Buc am reusit sa merg si pe la magazine si la Baby Expo dar sunt destul de scumpe. Pana la urma ne-am hotarat sa le luam pe rand si sa vedem si ce mai primim. Pana acum aveam asa: hainute cred eu suficiente, patut si carucior. Mai raman: salteluta, asternuturi (sper sa ma ajute buni sa le fac), biberon, pompa de san, cosmetice si altele..
Va
pe toate si va doresc o zi faina
Bia
Bia 22+ 
Nicoleta spune:
La multi ani mamicilor si viitoarelor mamici! Sa aveti o zi minunata!
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
blackgirl0 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR, GRAVIDUTE sau MAMICI! Sa fie fericite, iubite, norocoase, sanatoase, sa se bucure de viata alaturi de cei dragi! Un buchet maaaaare de flori pt voi, doamnelor!
enik83 spune:
LA MULTI ANI GAGICI !!! SA AVETI UN 8 MARTIE REUSIT SI PLIN DE BUCURII..![]()
16+ cu o minune de 
poze
[url=http://lilypie.com]
[/url]bebita[/url]
r_ocsy spune:
LA MULTI ANI !
Va doresc o zi minunata, plina de rasfat din partea sotilor d-voastra cu multe surprize placute !!!

R_ocsy
28 +
Ana Sofia
tigruta spune:
LA MULTI ANI MAMICILOR SI BURTICILOR DRAGUTE..SA AVETI O ZI FRUMOASA PLINA DE BUCURII SI TOT CE VA DORITI VOI IN ACEASTA ZI SPECIALA 

elena
25+
Luca
danybv spune:
LA MULTI ANI PENTRU 8 MARTIE !!!!!!

VA DORESC TUTUROR FERICIRE , SANATATE SI O PRIMAVARA FRUMOASA !!!!
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
blackgirl0 spune:
Enik, am citit pe la mamicile din Sibiu ca ti s-a recomandat amniocenteza!
Multa liniste iti doresc, rabdare si putere!
Iti tin pumnii azi dupa-masa, speram sa vii cu vesti imbucuratoare. Si oricare ar fi decizia ta/voastra suntem alaturi de tine! 
Bia, bucura-te ca esti in Bucuresti si ca ai acces la tot felul de targuri de profil. In Brasov nu a mai fost un astfel de targ de cel putin 2-3 ani! Oare de ce?
Si deja cumparaturi pt bebe???
Pai pana la 40 de saptamani ce-ti ramane de facut? ![]()
Fetele, inca nu am primit nici un fel de raspuns referitor la userul "mamicibrasov".
Mai astept azi, dupa care trimit mail.
Cum va sarbatoriti azi? Ceva planuri mai spre seara? Eu cred ca stau in casa, Dragos mi-a inganat de dimineata ceva de genul: "aaaaaaa, a-da, a-da, a-da, maaaaaaa-maaaaaaaaa, eeeeeeee", totul pe bebeluseasca! ![]()
r_ocsy spune:
Bia : si sotul meu e beteag de o saptamana , pana astazi am fost ok ... insa m-am trezit cu nasul putin curgator, o usoara durere de gat si de cap . Surpriza cea mai mare a fost cand am deschis dulapul de medicamente si am remarcat ca sotulache mi-a atacat si medicamentele mele ( oscilococcinum si pastilele de gat ) 

; nu s-a putut abtine sa se limiteze doar la cele cumparate pentru el . Eu nu il inteleg, cand se imbolnaveste ar lua de toate asa de mare ii disperarea !!!
Blackgirl : eu sarbatoresc prin munca
, sotul cu distractia de la servici ( bugetarii astia nu scapa nici un motiv
) . In plus, eu nu am fost niciodata mare fan 8 martie ; da o intalnire cu fetele ar merge dar in primul rand nu am cu cine si in al doilea rand si daca as avea, se prefera iesitul in oras la vreun restaurant, lucru pe care il evit pe cat posibil ( nu imi gasesc locul pe scaun si ma innebuneste fumul de tigara ). In concluzie ... sarbatoresc 8 martie la sfarsitul zilei cu dl. sot , probabil in patut uitandu-ne la vreun film
.
R_ocsy
28 +
Ana Sofia