mamici si burtici din brasov

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Nu am apucat sa va salut , am trimis mesajul inainte sa postez un : buna ziua fetelor !
In rest, ce pot sa va zic decat ca sper sa nu se depuna zapada deloc si ca trebuie din nou sa imi iau ghetele de iarna tocmai cand credeam ca am scapat de ele . Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut si ne auzim mai tarziu.pa

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna fetele,

Blackgirl0 era vb de ceaiul pt gravide de la Plafar.Eu am si pb cu rinichii si retin apa chiar daca beau o tona.
Si eu o sa fac 30 de ani anul asta in Sept.
O zi faina tuturor si un weekend placut

Bia

Bia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Fetelor, am aflat azi de la o colega de munca insarcinata,care si-a luat strampi pt gravide din eliana mall (de langa brintex) de undeva de la un magazin de la parter acolo unde este fantana cu pesti.
A mai zis ca a mai vazut si la farmaciile Catena

Alina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

R_ocsy, eu ma gandeam la un user comun, o parola comuna, eventual si-o adresa de mail comuna cu care sa solicitam noul user. Iar userul comun nu este titlul topicului (scuze, eu asta am inteles din intrebarea ta ).

Putem lasa in continuare "Mamici si Burtici din Brasov" (capitolul 2), ca doar astea suntem noi! , dar userul care deschide capitolele noi sa fie MamiciBrasov, sau GraviBrasov, sau Mame@BurticiBv, ceva de genul acesta. O adresa de mail pe gmail sau pe yahoo: MamiciBrasov, iar parolele se vor da la toate fetele, eventual pe PM.

Si daca sunteti de acord cu lista, incep eu:

blackgirl0 : data nasterii 28.05.1979, cu Dragos-Cristian nascut in 31.01.2009, greutate 3120 grame, lungime 48 cm, APGAR 10, dr. Podasca (Eva)

Mergi la inceput

Bia, am inteles acum. Nici macar nu stiam ca exista ceaiuri speciale pt gravide. Sper insa ca nu iei ceaiul fara sa-ti fi informat medicul ginecolog (sau poate il iei chiar cu recomandarea de la el?) Te trec pe lista cu data nasterii, insa astept si ultimul CM si DPN.

Andreea, pana la urma ce sunt colantii pt gravide? Dresurile? Nu puteti eventual sa va luati totusi dresuri obisnuite, insa cu 1-2 numere mai mari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Primiti si ne-burticoase?Adica,fosta burticoasa,acum cu 3 feciori!

Pe David l-am nascut la Maternitate,acum 7 ani-si ce bine ca am avut o alternativa cu Eva ca nu mai imi doream sa ajung sa nasc acolo.In sarcina cu Sam si Siluan am avut probleme si am ajuns la maternitate internata si am vazut ca s-au mai schimbat lucrurile pe acolo.
Am 2 nasteri la Eva,si nu am avut absolut nici o problema nici eu ,nici copii.Daca ar fi sa il am si pe al patrulea-Doamne feri-tot acolo as naste!

Nico

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Primim, primim!

Wow, Simona: 3 feciorasi pana la 30 de ani! Asta da realizare!
Te trecem si pe tine in lista! Ceva detalii legate de nasteri, mai ales ca ai cea mai bogata experienta de pe aici! Tu si Nicoleta, alta mami fericita!
Ce ti s-a parut ok/urat la maternitate, dar la Eva? Ai nascut toti 3 copiii cu acelasi medic? Ai facut si tu ceva analize mai speciale in sarcina (gen DT, TT), ca tot suntem la subiectul acesta?

Mergi la inceput

Magazine cu hainute frumoase de copilasi mai sunt:pe Muresenilor,mai jos de Vatra Ardealului-Senator,parcasi Fox in Unirea !

Mergi la inceput

Blackgirl
Cand l-am nascut pe David aveam 22 de ani si m-a socat lipsa de compasiune a asistentelor din maternitate,tipetele lor ca le deranjam-ma refer la nastere,in timpul travaliului-,faptul ca daca nu dadeai ceva,nu se uita nimeni la tine.Apoi la bebelusi si mai si:atunci nu lasau bebeii in camera cu mamele,mergeam noi la alaptat si nu aveam voie sa ii schimbam daca aveau kk,si cu rugaminti fierbiti abia ii schimbau asistentele...am nascut vara si ca sa primesc camasa cat de cat acceptabila,nu groasa sau rupta -bani,pt luat gunoiul din camera-bani,sa nu mai zic la ce coada stateam sa fac dus si toaleta.Dar cum am zis asta a fost acum 7 ani si...Cand am fost internata cu problemele de sarcina,era alta atmsofera din maternitate ,dar tot nu am vrut sa nasc acolo!
Despre Eva nu am ce sa zic de rau,numai de bine.
Pe David l-am nascut cu un dr -nu vreau sa zic cum il cheama...-care mi-a lasat bucati din placenta in uter,nu m-a curatat bine si din cauza asta nu am mai putut avea inca un bebe timp de 4 ani si 8 luni.Dr care a descoperit care este problema(si am mers la mai multi,dar fiecare zicea sa astept...)este dr Anastasiu,cu care i-am nascut pe ceilalti doi!Un medic de nota 10 plus!
Nu am facut in sarcina nici un DT sau TT.
Cam atat deocamdata
Va doresc sarcini usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

trimit si eu datele mele.. DN 16.06.1983 DPN 15.08.2010 UM 04.11.2009, mai trebuie ceva???
simo 27 te felicit pt cei trei flacai.. nu inteleg de ce nu vrei sa zici numele doctorului care nu a fost ok..lasa sa stie lumea sa-l ocoleasca..

16+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com]bebita[/url]

Mergi la inceput