mamici si burtici din brasov

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Nicoleta, eu aveam 29 de ani impliniti cand mi-am facut DT. Si a iesit bine. Insa eu nu am fumat niciodata. De asta am intrebat-o daca fumeaza. Pt ca acest fapt creste foarte mult riscul statistic. De asta ii spun ca bb poate sa aiba SD sau nu. Depinde de ea ce-cum-hotaraste. Insa in mod clar, cu acest rezultat, nici eu nu as putea sa fiu linistita. Musai un alt control, mai detaliat. Si eu as merge mai departe cu analizele. Insa este doar ce as face eu!

P.S. Nicoleto, suntem de-o seama! Fac si eu anul acesta 31 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

TT mereu a iesit prost, la toata lumea care l-a facut. Nu este relevant deloc (poate doar intamplator). Eu sincer nu as risca sa fac o amnio, fiindca exista un risc... plus bani, stres... Si ca sa fie clar, este doar parerea mea.

Blackgirl, eu anul asta implinesc 32 . Dar am un copil de 7 ani .

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Asta am spus si eu: are relevanta statistica. Asta nu inseamna automat ca bb ar iesi cu probleme (Doamne fereste! ). Insa daca alte fete nici nu fac asemenea teste tocmai ca sa evite stressul (eu am facut numai DT, TT mi s-a parut pierdere de timp si de bani), altele din contra vor sa faca toate testele posibile de pe piata, chit ca tb, doar din cauza ca "asa-i moda". Eu zic ca cea mai buna cale este cea de mijloc. Insa daca tot am facut un test si mi-a iesit aiurea eu nu as putea sa dorm relaxata. De asta zic un alt control, poate si o alta parere medicala. O prietena a ajuns de urgenta la un ecografist renumit din Bucuresti, numai sa se convinga daca-i musai sau nu amniocenteza (si ei ii iesise ceva puncte la inima lui bb si TT prost). Si in cazul ei nu era nimic, in timp punctele au disparut, iar la o ecografie performanta s-au putut masura mai bine parametrii care ar indica un posibil SD (pliu nucal, insertia urechilor, osul de la nas, nu ii stiu chiar pe toti) si a fost doar o alarma falsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

sa va raspund la intrebari...eu merg la dr. Tudorache Ioana
nu fumez nu am fumat niciodata
si da am reusit sa facem programare la dr. Podasca luni mergem la ora 6 la el la cabinet

16+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Mult succes, Enik! Iti tin pumnii si sa stii ca luni voi fi cu gandul alaturi de tine! Sper sa fie doar o sperietura aiurea si tot stressul tau din sarcina sa se opreasca aici!

P.S. Unde mai are cabinet dr. Podasca daca a renuntat la Eva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Bun gasit burtici..
Enik eu zic sa nu iti faci griji..eu una nu am incredere in aceste teste..este doar o statistica..iti tin pumnii si fii optimista
in sfarsit mi-am gasit un sutien pe masura de care sunt tare multumita..colanti inca n-am gasit..dar pana la urma cred ca o sa-mi i-au o pereche de blugi pt gravide deocamdata...
O zi buna..ca tare e urat afara..

elena 24+ Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Mult succes, Enik! Iti tin pumnii si sa stii ca luni voi fi cu gandul alaturi de tine! Sper sa fie doar o sperietura aiurea si tot stressul tau din sarcina sa se opreasca aici!

P.S. Unde mai are cabinet dr. Podasca daca a renuntat la Eva?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

nu stiu unde are cabine..i-a dat adresa sotului meu..iti spun luni seara..
maine am programare si la doctorita mea de la clinica ..sa vedem ce zice si ea..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Enika, dr Podasca are cabinetul pe Berzei. Am auzit ca ar avea un echo foarte performant. Iti doresc sa te lamureasca si sa te linistesti.

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

sper sa fie ok.. ma bucur ca am reusit sa-mi fac programare si la dr. Podasca parca sunt un pic mai linistita ca aud atatea de el..imi da incredere..sper sa fie ok

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Enik83 : stii multe fete care au avut risc crescut la TT si ulterior dupa amniocenteza a reiesit ca testul era eronat ; s-au stresat si ele saracile foarte tare . Testul respectiv este o prostie pana la urma , nu iti spune nimic sigur si iti mai faci si griji. Este bine ca vei consulta si parerea altui medic . Noi suntem alaturi de tine si te sustinem cum putem .

Blackgirl : nu mi-ai raspuns daca se poate folosi userul "mamici si burtici din Brasov" sau trebuie sa ne gandim la altul ; vad ca fetele ar fi de acord cu acesta ... daca se poate bine-nteles .

Tigruta : sa folosesti sanatoasa ce ai cumparat ; colanti nici nu visez sa gasim in magazine ... dar ar fi bine sa gresesc.

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput