mamici si burtici din brasov
Raspunsuri - Pagina 9
Alina_feier spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Neata ! Alina : acum nu vreau sa te sperii dar asa credeam si eu ca sa treaca primele 3 luni ca dupa aceea scad sansele de a pierde sarcina. Nimic mai fals, ai sa vezi ca pe masura ce creste sarcina va trebui sa ai din ce in ce mai multa grija de tine caci surprize neplacute poti sa ai oricand ... gen contractiile pe care le-am avut la 22 de saptamani si nici macar nu se stie cauza ( frig , oboseala, alunecat pe gheata ) ; am avut uterul tensionat cam timp de o luna , din fericire in urma tratamentului si repausului aproape total , astazi ma simt bine , sper sa nu mai trec prin asa ceva. De atunci, ma protejez mult mai mult si nu ma mai obosesc pentru nimic in lume, majoritatea sarcinilor au picat pe capul bietului sot R_ocsy 28 + Ana Sofia |
Da stiu ca nu e neaparat 100% sigur ca daca treci de 3 luni scade riscul de a pierde sarcina....sunt sigura ca in toate cele 40 de saptamani o sa fiu un stres continuu, orice poate sa apara si in orice moment.Ma bucur ca acum esti mult mai bine si sunt sigura ca totul o sa fie bine atat pt tine cat si pt mine, trebuie sa gandim pozitiv

Alina
9+
Alina_feier spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui enik83
trebuie sa ai incredere in Doamne Doamne ca o sa fie totul bine..nu te gandi la nimic in rest..nu te stresa.. o sa vezi ca trece timpul de nu-ti vine sa crezi.. 16+ cu o minune de ![]() poze [url=http://lilypie.com] [/url] |
Multumesc pt gandurile bune, asa zic si eu tot timpul trebuie sa gandesti pozitiv si sa crezi in Doamne Doamne ca pana la urma totul va fi bine.
Alina
9+
r_ocsy spune:
Asa este Alina , sa ne rugam in continuare ca bebei nostri sa fie sanatosi si sa ducem la bun sfarsit sarcinile !
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
blackgirl0 spune:
Ce urat ca iarna nu se mai da dusa!
Vreau primavara, soare, copaci inverziti! Sper sa nu va afecteze vremea, burticilor!
R_ocsy, facem si capitol nou cand trebuie!
O propunere as avea sa facem si-o lista cu fetele: nume, data nasterii, pt burtici UM si DPN, eventual si medicul cu care vor naste, iar pt mamici datele copilului (greutate, lungime, scor APGAR) si medicul cu care au nascut. Asta daca se vrea bineinteles.
V-ati gandit la userul comun, gen MamiciBrasov? Astept totusi si niste idei in sensul acesta.
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui blackgirl0 R_ocsy, facem si capitol nou cand trebuie! V-ati gandit la userul comun, gen MamiciBrasov? Astept totusi si niste idei in sensul acesta.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Ma gandeam si eu ca ar fi frumos sa avem o listuta dar ma gandeam ca nu se poate din moment ce a fost deschis subiectul . " mamici si burtici din Brasov " sa inteleg ca nu poate fi folosit si trebuie sa ne gandim la altul ?
Fetelor , avem tema de casa ... sa ne alegem userul . Haideti sa ne gandim pana la sfarsitul saptamanii si sa vedem ce alegem .
Pentru listuta respectiva sunt pro . voi ?
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
Alina_feier spune:
| citat din mesajul lui blackgirl0 Ce urat ca iarna nu se mai da dusa! Vreau primavara, soare, copaci inverziti! Sper sa nu va afecteze vremea, burticilor!R_ocsy, facem si capitol nou cand trebuie! V-ati gandit la userul comun, gen MamiciBrasov? Astept totusi si niste idei in sensul acesta.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Ar fi super sa avem si o listuta cu fetele.....cat despre userul comun cred ca asta este perfect...dar poate are si altcineva alte idei.
Multumim ca te ocupi de chestiile astea de moderare,ca eu sunt in ceata

Alina
9+
enik83 spune:
sunt deacord si eu..
fetelor mi-a iesit risc crescut la TT de sindrom down..1:171
asa m-am saturat de nu mai pot..mai intai am avut placenta dezlipita, am avut chist pe cordon ombilical, bebele si-a facut fular cordonelu, are un punct pe inima si-acum asta..nervii mei sunt intinsi la maxim.. nu mai pot.. 
16+ cu o minune de 
poze
[url=http://lilypie.com]
[/url]
Nicoleta spune:
Enik, nu am retinut la ce medic mergi.
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
blackgirl0 spune:
Enik, linisteste-te!
Te rog eu frumos, nu-i faci nici un bine lui bebe din burtica daca esti agitata! ![]()
Si-apoi cum adica ti-a iesit risc mare la TT? Ca doar esti tanara! Esti cumva fumatoare? Ca stiu ca asta creste enorm de mult riscul de sdr. Down. Ai reusit sa dai de dr. Podasca? Crede-ma este cel mai bun in acest caz pt tine. Daca vrei poti apela si la dr. Anastasiu. Este la fel de bine pregatit, era a doua mea optiune dupa dr. Podasca. Il gasesti aici: http://www.ecogli.ro/team.html. Eventual fa-ti o programare chiar acolo, caci cu o ecografie performanta 4D (cum se lauda ei) poate afli mai multe si te linistesti. Oricate as avea eu impotriva dr. Gliga ca om, pana la urma este un profesionist.
Acum , sper ca stii ca urmatorul pas este amniocenteza. Se ia din lichidul amniotic si se analizeaza celulele fetale mai detaliat. Costa destul de mult (cam 1000 ron), nu stiu daca fac si la clinica, insa stiu ca se fac in maternitate. Este cam cu risc, singura femeie cu amnioceneteza pe care o cunosc a stat dupa aceea numai in tratament, caci risca sa piarda bebele. Insa a pus in balanta riscul de-a naste un copil cu SD vs. riscul amniocentezei.
Pana la urma, este alegerea ta, insa eu as mai cere opinia unui alt meidc.
Numa bine! Te rog, tine-ne la curent cu ce ai hotarat! Poate te mai ajuta un sfat, o vorba buna! 
Nicoleta spune:
Enik, ce varsta ai? Este foarte inmportant! Ai in familie antecedente de copii cu probleme? Eu am refuzat sa fac DT si TT. Am acum 31 de ani, cand eram insarcinata cu Matei aveam 29. Cu Stefan, 24. Dar si daca faceam testele si ieseau prost tot nu as fi facut avort. Asa ca la ce-mi trebuia sa ma stresez degeaba? Acum nu stiu cum este la tine, dar bine ar fi sa te linistesti, nu am auzit persoana trecuta de 25 care sa-si faca testele si sa iasa bine!
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.