Mamici ce asteapta al doilea copil (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Intru si eu ca pasariel de noapte.Aseara eram cam obosita si nu am mai intrat.A fost bine la nasi,ca de obicei,a avut 3 torturi,unul dus de noi,altul facut de mama si altul pregatit chiar de nasa.Am incercat sa nu mananc foarte mult,dar am ciugulit mai tot timpul.Aseara pe la 11 m-am culcat,dar am adormit pe la 3.30.Pana atunci m-am foit caci parca ma dureau picioarele si nu-mi gaseam nicio pozitie confortabila,iar pe la 1.30 a inceput sa ma intepe burta.M-am speriat putin,caci intepaturile durau cateva secunde si se repetau la cateva minute.Intr-un tarziu m-am dus la baie si am constatat ca ma deranjasem la burta.M-am bucurat,caci imi era mai teama de contractii.Era prea devremedar..Doamne fereste...In fine,m-am foit in continuare,la 3 am vizitat din nou toaleta,dupa care am reusit sa adorm pana la 7.30 cand mi-a dat Alex desteptarea.In seara asta am constatat ca iar m-am deranjat(banuiesc ca de la capsunile mancate),acum e bine,trebuie sa beau o cana cu ceai de menta si sper sa dorm mai bine.maine seara merg la dr.oricum pentru un control,ma gandesc ca terbuie sa fie bine.
azi ne-a venit si masina,am facut o plimbare prin zona,frumos...De acum ne putem gandi la concediu.
Claudia,bine ca ai rezolvat intr-un fel cu botezul.Imi place mult ca aveti activitati variate
Amalia,felicitari pentru baietel si ma bucur ca totul e ok
Dany,sper sa treaca satarea asta mai putin buna.Si eu cred ca ceva carente din cauza alaptarii,a suprasolicitarii poate.Astept sa aflu ca esti mai bine
Ana, consider cred ca cel care are de pierdut e seful actual,asa ca as sugera sa-ti canalizezi energia catre bebe2 si catre bb1 si restul va decurge de la sine.Eventual te vei agita peste vreo 2 ani.N-ar fi pacat sa incepi de pe acum?Hai,ia-l ca pe un sfat profesional,daca tot sugerai ajutorul unui psiholog
pe toate!
Mada,mikyIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Ana_a, offf, imi pare rau ca esti intr-o faza proasta! Nu-ti mai face reprosuri de una singura, din pacate multi din angajatorii romani sunt magari; n-au dreptul nici legal si cu atat mai mult dreptul moral sa faca asa ceva si totusi am mai auzit cazuri. Eu zic insa ca ar trebui sa incerci sa te concentrezi asupra zilei de azi caci cum spui si tu, 2 ani inseamna mult timp si nu se stie ce o sa apara pana atunci; Dumnezeu are grija de fiecare in parte fie sa ne recompenseze fie sa ne pedepseasca. Si nu intotdeauna sa pierzi un loc de munca e un lucru rau, nu se stie ce oportunitate te asteapta dupa aceea. Sa ai tu parte de intelegere in familie si copii sanatosi ca se aranjeaza si povestea cu serviciul. Daca reusesti sa te detasezi putin si sa te relaxezi o sa vezi ca am dreptate. Si la mine situatia profesionala e super-incerta; nu stiu ce o sa fie si cum o sa fie, sunt intr-o tara straina ale carei reguli nu le cunosc prea bine si cu a carei limba inca ma mai lupt dar incerc sa raman optimista caci stiu ca pentru oamenii muncitori si cinstiti se gaseste intotdeauna ceva de lucru fie mai devreme fie mai tarziu. Nu suntem bogati dar cata vreme avem strictul necesar si exista sanatate si intelegere eu sunt multumita pentru ca n-are sens sa ma consum pentru ceea ce-mi lipseste, o sa vina si vremuri mai bune. Avem o singura si prea scurta viata asa ca trebuie sa alegem sa ne bucuram in fiecare zi de jumatatea plina a paharului. Iarta-ma daca te plictisesc spunandu-ti lucruri pe care poate le-ai mai auzit!

Cat despre "distractii" in casa, nu stiu sa-ti sugerez altceva decat sa ii reinnoiesti stocul de jocuri puzzle pe care eventual sa le faceti impreuna sau sa jucati impreuna jocuri de rol cu personaje pe care el le indrageste jocuri in care sa strecori poezioare sau cantecele. Nu stiu daca te-am ajutat in vreun fel dar... am incercat.
Va pup pe amandoi si va urez insanatosire grabnica!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
29+
iata minunea 2

Mergi la inceput

'Neata!

Vad ca iarasi inchei ziua si o deschid pe urmatoarea tot eu. Ei, dar nu-i nimic; au fost si perioade in care am intrat din an in Paste.
Dany, te simti mai bine? Poate ceva analize urmate de un supliment de vitamine si minerale + ceva mai multa odihna ar fi de ajutor. Te astept sa revii in verva.
Iulia, sa intelegem ca esti psiholog?
Mada, tot 2 in 1?
Crengu, ce mai spui? Nimicut?
Cami, Ada_S va trec absent nemotivat acusica!!!!!

Eu savurez acum o cana de lapte singurica acasa; Stefan e la gradi pana la 12. Si azi si maine vor fi zile mai lejere, mai deretic asa prin casa, mai gatesc cate ceva dar... nimic la viteza a 5-a. Joi are Stefan control la oftalmolog (un control de rutina doar) si mi-am propus sa spal geamurile. In week-end asteptam musafiri asa ca mai avem ceva pregatiri suplimentare dar nimic iesit din comun. Asa ca savurez o saptamana lejera. Cumparaturi pentru bebe mi-am zis ca nu fac pana dupa ecograful de luni cand sper sa aflu sexul asa ca... stau cuminte. Pentru bagajul de spital nu-mi trebuie mare lucru aici din fericire, doar ceva camasi de noapte pentru mine si sutiene de alaptat, papuci si halat in rest totul ti se pune la dispozitie si pentru copil si pt. mama. O sa-mi mai caut si ceva gel de dus fara miros si alte chestii de cosmetica tot nemirositoare caci desi in spital sunt disponibile sapunuri lichide eu am o piele foarte uscata si nu-mi prieste orice plus ca la inceput nu vreau sa-mi zapacesc puiutul cu tot felul de mirosuri, sa poata si el sa aiba drept reper mirosul corpului meu in mijlocul schimbarilor multe ce au loc pentru el la inceput. Dar toate astea vreau sa le cumpar impreuna cu trusoul lui bebe de la acelasi magazin, nu-mi place sa alerg dupa 100 de cumparaturi in 1000 de magazine. Mama ce mult am scris! Gata, ma retrag. Va pup pe toate si va urez o zi buna!!!!

29+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Uff am scris un mesaj ain frumos si s-a blocat tot mi-a cazut netul si l-am pierdut.
Noi suntem bine tot 2 in 1 bebe a coborat mult mai jos, contractii tot am dar nu vor sa se indeseasca, mai asteptam, maine oricum merg la moasa la control is curioasa sa vad cat de jos zice ca e bebe ca eu o simt f f jos.
Ieri am reusit sa instalam patutzul printesa e f incantata, abia astepta sa punem salteaua si a sarit pe pat si zicea me sleeping. Am pus aici poze sa vedeti etapele si rezultatul final. Sper sa va placa.
Azi de dim am spalat in curte tarcul lui Ari sa il pregatim pt bebe, trebuie sa scot si nivelul ala mai de sus care acuma e in cutie in garaj si jucariile de agatat pt bebe.
Sper sa se usuce patutzul azi la soare in curte si sa il putem pune diseara la noi in camera sa fie totul pregatit, ca bagajul de spital e gata sta la usa restul sunt toate spalate si etc, am spalat azi dim si asternuturile si tot ce mai trebuia pt patul lui bebe mai am saltelele de sters si scuturat si le scot la aerisit si cam atata cu patul.
Mai am biberoanele si suzetele de sterlizat si apoi chiar nu mai am nimic de facut decat sa il asteptam pe bebe, ca ne-am hotarat ca vom lua carucior dar dupa ce nasc sa vedem cum se comporta Ari mai intai legat de carucior.
Uff cam asta pe scurt asa merg sa stau putin intinsa ca nu mai pot sta in nici o pozitie si ma doare spatele cam tare de la cum am spalat patul si bin-urile din curte.
Revin mai incolo si citesc si din urma.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 8 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salutare!
Mada, este foarte frumos patutul. Cred ca o sa doarma tare bine printesa in el.
ClaudiaH, o idee tare buna cu gelurile fara miros, eu din pacate nu m-am gandit la asta si am luat pentRu bebe din alea de la Jonson's. Asta este.

Noi nu avem vesti. Asteptam sa treaca vremea in favoarea noastra , adica a fetitei. Vremea este schimbatoare la noi, ba e cald , ba ploua. Poate vom iesi un pic diseara.
Ma gandeam acum ca aproape am ajuns la termenul cand l-am nascut pa Cristian, adica 33 sapt. De data asta vreau mai mult. ma bucur ca am ajuns pana aici.

Nu prea am inspiratie la scris si cred ca ma duc sa trag un pui de somn.

pupici la fete !!!!!!!!!!!!!!

Era sa uit: HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rianna
Crengu 32+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 6+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Intr-adevar, Hai Romania!!!

Mada, super fain patutul! Mi-a placut in mod special chestia aia de protectie suplimentara; n-am remarcat asa ceva pe la noi; poti sa-mi zici cum se cheama si daca dispozitivul de prindere vine la pachet? E dificil de montat? Unde l-ai gasit? Pentru Stefan nu am nevoie acum acasa dar mi-ar fi util pentru datile cand mergem undeva in vizita ca sa scap de grija ca o sa cada din pat. Pana acum nu s-a intamplat dar cand dormim in alta parte mereu dorm cu stress.
Crengu, pentru bebe si eu o sa iau ce gasesc mai bun la raionul pentru ei, cu sau fara miros; pentru mine insa o sa-mi iau produse fara miros caci am citit ca pentru nou-nascuti e important sa-si poata recunoaste mama si dupa miros si ca e bine sa nu-i zapacim cu mirosuri de la deodorant, de la sapun si alte cosmetice pe care le folosim. La Stefan n-am stiut si am folosit produse obisnuite si a crescut fara probleme. Acum insa daca tot am aflat asta o sa incerc; in plus am fost zilele trecute la farmacie sa cumpar miere pentru Stefan si vazandu-ma insarcinata mi-au dat ceva mostre cu gel de dus, crema de maini si de corp toate fara miros si mi-au spus ca exista gama completa de produse de ingrijire corporala si ca daca o sa-mi placa mostrele pot sa comand la ei totul pentru tipul meu de piele etc. Ma rog, oamenii vor sa vanda. Si nici nu au preturi mari din cate am vazut pe net asa ca... de ce nu? E doar o chestie de moft, nu cred ca are asa mare importanta.

Mai fetelor, am si eu o intrebare: cunoasteti cazuri sau povesti despre nasteri normale dupa cezariana? Ca se apropie finalul si la mine si ma intreb cum o sa fie. O sa fie ca o a doua nastere normala sau ca prima nastere? Oare la ce travaliu sa ma astept? O sa-l iau si pe medic la intrebari dar stiti cum sunt medicii care uneori iti prezinta varianta cosmetizata a lucrurilor. Daca nu stiti, nu-i bai o sa mai rascolesc eu internetul. Am intrebat totusi.

Va pup, pa!!!

29+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

buna fetelor!
Nici eu nu am noutati. Vad ca gingiile mele si-au revenit, mi-am comandat niste solutii pt asa ceva, sper sa mai ameliorez!
ne pregatim de concediu, pe care-l astept ca painea calda, mai mult pt schimbarea de o saptamana pe care o voi face, ca m-am saturat numai de stat acasa si urmeaza o perioada cand voi sta si mai legata de casa!
claudia ma bucur pt prograsele pe care le face Stefan!Cred ca e tare interesant sa nu stii inca ce vei avea!pupici pe burtica cu surpriza!
Crengu incet incet se apropie termenul! doamne ajuta sa fie macar 38s!
Iulia felicitari pt masina la cati mai multi km cu ea!
mada te admir sincer pt cata energie ai!
Dany multa sanatate!
Ana nu te amari acum cu ganduri negre legate de serviciu, savureza macr 1,5 ani si apoi vine si randul serviciului!

23+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sanziana, Claudia, Crengu multumim.
Crengu tinem pumnii sa ajungi la 37+.
Claudia e de la firma Lindam are toate incluse in pachet nu e cu suruburi sau ceva se pune f usor are niste tevi cu gauri si butonele din alea care le apesi si cand le dai drumul intra in gaura in care ai nevoie deci e si reglabila. Am ales firma asta ca merge si la paturile cu baza din lemn cu barne din alea sau cum s-or chema dar si la alea stil divan. Este si pe bleu pt baieteii.
La noi patutzul e mai micutz si nu am prins si ultimele tevi ca nu aveam cum ca erau prea lungi oleaca asa ca am fixat-o sub slatea cu putina banda izolatoare cat sa nu se miste ca de stat sta si daca vrei poti pune doua bucati pt ambele parti de pat au un sistem de legare intre ele e in pachet.
la noi se gaseste la majoritatea magazinelor de cumparat si am dat 20 de lire pe ea si e fain ca are niste butoane pe laterala si se lasa in jos cand nu e nevoie de ea si poate cobora copilul linistit din pat.
Uite www.lindam.com/lindam/rail.html" target="_blank">aici mai multe detalii.
Noi ne pregatim de o plimbare pana la tesco ca mai trebuie una alta si apoi in parc cu fata.
Revenim mai pe seara.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 8 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici dulci fetelor!
Sanziana iti multumesc pentru felicitari! O sa ne putem sfatui cum sa ne descurcam cu cei 2 nazdravani
Mada pup dulce! Iti multumesc ca m-ai trecut cu caruciorul in listuta! Esti un exemplu pentru mine de calm si relaxare. Iti doresc sa-ti treaca usor si frumos aceste zile pana nasti si sa nasti usor!
Ti-am vazut paturul printesei...este MINUNAT! Cat de incantata era papusica ta de el! Sa-l foloseasca sanatoasa!
Claudia iti multumesc mult! La David nu am stiut nici eu pana n-am nascut. Acum s-a depistat sexul genetic la amniocenteza si culmea s-a vazut si la ecograf de data aceasta. Imi plus, mi s-a parut ca seamana teribil cu David. Deja, abia astept sa-l vad, dar sunt abia la jumatatea drumului.
Danybv imi pare rau ca nu te simti bine! Sa ne spui ce ai facut la doctor. Iti doresc multa sanatate, sa redevii puternica cum erai!
Ana_a lasa, nu te necaji. Stii cum se spune "orice sut in fund este un pas inainte". Poate va fi tot raul spre bine si urmatorul loc de munca va merita mai mult. Iti inteleg supararea, ca as fi la fel daca as trece prin asa ceva si stiu ce greu mi-am gasit si eu de lucru dupa ce David a facut 2 ani. Momentan, canalizeaza-ti energia catre cele 2 minuni ale tale..uita de el! Te pup dulce!
Juli iti multumesc pentru felicitari!. Ma bucur ca te-ai distrat bine la nasi.
Miky fac si eu galerie infocata!!

Azi am mers la ecografia de morfologie fetala, ca mi s-a recomandat s-o fac la 20 de saptamani. A fooost super momentul. L-am vazut pe bebe atatd e clar ca-mi dadusera lacrimile. Dragul de el se tot agita, se freca la ochisor, si-a supt degetelul, se freca in crestetul capului . Toate masuratorile au iesit bine, este chiar putin mai mare decat varsta data initial, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Doctorul m-a intrebat daca primul este energic. I-am spus ca a fost si-n burta si este si acum...si mi-a replicat..."atunci o sa fie doi la fel"
Singura mea dezamagire este ca li se stricase calculatorul si nu mi s-a dat CD cu ecografia (si este singura de acest gen pe care am facut-o pana acum), iar tati este in delegatie..noroc ca mi-a printat niste poze cu bebe. Ce sa mai...bine ca este vioi si sanatos!

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut mamici si mamici cu burtici!! Scuze pentru absenta..

Claudia aparatoare din aceea avem si noi la patul Sofiei, se gaseste pe la mai toate magazinele cu articole pentru copii ( de pilda aici: http://www.toysrus.com/family/index.jsp?categoryId=2256226).

Mada super patutul( si printesa din el si mai si..). sa il stapaneasca sanatoasa Ari si sa doarma bine in el.

ma duc sa schimb hainele din masina de spalat in uscator si revin..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput