Mamici ce asteapta al doilea copil (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mada ,ce prompta ai fost cu noul capitolIntalnire placuta cu mama ta.Poate te mai relexezi si tu
Cami,esti o norocoasa ca isi da seama ca face cu toate ca are pampers
Sanziana,sper sa fii bine pana luni si sa rezolve medicul problema.Pana atunci concentreaza-te la ce mai ai de pregatit pentru concediu
Ana,ma bucur ca Stefan e din ce in ce mai bien.Bafta cu bagajul pentru spital
Weekend placut tuturor!Maine noi mergem la nasi,ca dam colacii lui Alex,sarbatorim ziua nasei si e si hram.3 in 1
Mada,MikyIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Oana felicitari pentru bebelina Ana-Maria! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
N-am reusit sa mai intru de ceva vreme, asa ca ma iertati daca nu nominalizez pe nimeni...dar de citit v-am citit.

Am revenit si noi cu vesti bune! Avem rezultatele de la primul test de la amniocenteza, respectiv testul Fish. Nu s-au detectat anomalii cromozomiale pentru trisomiile 13, 18 si 21, deci nici vorba de sindromul Down!!
In plus, cu toate ca inca nu s-a vazut inca la ecograf, avem sexul genetic al bebelusului...si deci, vom mai avea inca un BAIETEL!
Va pup dulce, multa sanatate si voua si la puiuti si o duminica frumoasa in continuare!

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Salutare!

Iata-ma si pe mine la un ceai cu voi. Am rezolvat problema botezului. NU stiu daca am apucat sa va spun ca preotul de la biserica la care mergeam noi n-o sa mai vina din august si nici nu stie daca va veni altcineva in locul lui asa ca ramasesem in pom. Ne-am apucat asadar sa cautam o alta biserica ortodoxa romaneasca de preferinta unde sa ne botezam copilul; nasii si parintii nostrii nevorbind germana am prefera ca slujba sa fie in romana. Azi am reusit sa gasim solutii alternative. Exista un preot care slujeste in limba romana in fiecare prima duminica din luna intr-o biserica a catolicilor si o biserica ortodoxa internationala unde slujeste un preot neamt iar enoriasii sunt ortodocsi de toate natiile: sarbi, romani, greci etc. Preotul e super de treaba si a zis ca daca vrem putem face programa de pe acum botezul. In cel mai rau caz copilul deci va fi botezat in limba germana dar dupa rit ortodox; macar nu ne facem probleme ca va ramane nebotezat. Intre timp mai cautam sa vedem poate gasim o varianta mai convenabila. Ma bucur ca am scapat de o grija macar. Nu-i asa usor sa fii ortodox intr-o tara majoritar catolica. O enoriasa mai in varsta ne-a zis ca au fost mai multi preoti romani in Dusseldorf dar ca s-au tot certat intre ei pe parohii si credinciosi si diverse alte motive incat patriarhia romana i-a retras pe majoritatea asa ca romanii ortodocsi au ramas cam de izbeliste. Daca si preotii intre ei se cearta... nu stiu ce sa mai zic.

Voi fetele ce mai ziceti??? Nu mai scrieti niciuna???

Va pup pe toate si astept vesti de pe la voi.

mamica lui Stefan din 03.04.2005
29+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Amalia ma bucur enorm ca rezultatul e bun la test! felicitari si pentru bebe 2 baietel! Faci si tu parte din clubul mamaicilor de baietei ca mine si Ada (scuze daca mai e cineva si am uitat)
Claudia te cred ca a fost un stres si o grija botezul, bine ca ati rezolvat!
Ana la prima sarcina mi-am facut bagajul cum am intrat in sapt 30 si bine am facut ca am nascut de urgenta si sotul doar a venit si a luat geanta (bine si la mine unele lucruri erau in plus si altele lipseau, dar asta se poate remedia) Acum poate voi fi mai organizata!
Azi m-am simtit mai bine cu gingiile mele, maine merg la dr si sper sa fie mai bine!In rest Davidutul misca prin toata burta, iar Dragos are lipici la mine, cum ma vede numai de mine sta lipit!
pupici tuturor

23+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Poftiti la cafea!Aveti noutati de la Oana?


23+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am intrat sa va zic ca Miky a scris aseara la noi la iul-aug si a zis ca avea contractii nu stim cat de dese sau ce si cum, cred ca e la spital asteptam si noi vesti daca aud ceva va anunt, asa ca Miky
Amalia felicitari pt rezultat si pt caruciorul albastru, l-am trecut la listyutza.
A venit si mama ieri momentan toate bune, accent pe momentan.
Azi asteptam sa livreze astia comanda cu toate celea pt patul fetei abia astept, poate reusim sa le si instalma diseara daca le aduc azi ziua si am timp sa spal astenuturile si cearsafurile pt patutz.
In rest eu tot asa contractii dar rare aseara am avut senzatia f clara si ciudata ca bebe s-a mutat mult mai jos, nu stiu sigur daca chiar asa e sau e numai impresia mea, dar asa cred oricum miercuri merg la moasa la control sa vedem ce zice.
Is prin zona mai revin mai acusi.
O sapt usoara si cat mai frumoasa tuturor.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 9 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!
Amalia, felicitari pentru aflarea sexului lui bebe2! Sa fie sanatosi amandoi baietii tai! Ce bine de tine ca stii exact ce e. Eu inca inot in incertitudine, inca nu stiu precis de-i fata sau baiat. Babeste vorbind, mama si soacra-mea mi-au zis ca o sa fie tot baiat pentru ca nu m-am umflat deloc la fata si ca nu mi s-au ingrosat buzele. Dar... sigur din pacate voi stii doar cand se va naste.
Ana_a, sper ca Stefan al tau e ok, ca a trecut povestea cu febra.
Sanziana, si eu am avut perioade cu probleme la gingii. Din fericire sarcina asta pana acum nu ma pot plange. Ce-i drept am folosit de 2-3 ori pe sapt. 2ori pe zi o apa de gura speciala din farmacie pe care mi-a recomandat-o medicul stomatolog. Poate fi si asta de ajutor, nu stiu ce sa zic. Daca te stii sensibila, intreaba la farmacie poate exista un produs similar si in farmaciile din Ro.
Cat despre cat de lipicios poate fi bebe1 stiu bine despre ce vorbesti caci si Stefan a devenit tot o dulceata si-un serbet; toata ziua ma pupa si ma dragaleste. Pana si la gradinita la care merge de un an incoace 3 ore pe zi 2 zile pe sapt. au observat educatoarele ca Stefan e din ce in ce mai lipicios. Probabil in felul asta incearca sa-si asigure locul in sufletul nostru si dupa ce va aparea bebe2.
Mada, ma trec si pe mine fiori cand ma gandesc ce aproape esti. Bravo ca esti curajoasa si nu te stressezi! Cat despre mama ta eu va urez o cooperare cat mai fructuoasa! Spor la amenajarile privitoare la patut!
Iulia, cum ai petrecut la nasi? Sa inteleg ca inca nu ai aparut sa povestesti din cauza ca esti inca mahmura? Hai, bea o gura de zeama de varza si vino cu amanunte!
Dany, esti ok? Totul e bine cu copilasii tai? Vino macar din cand in cand si spune-ne ca esti ok.

De la noi nu sunt multe noutati. Azi a fost prima sedinta a lui Stefan de la dezvoltarea vorbirii. Am asistat si eu. A fost dragut; pe seama unor poze care evoca anumite intamplari a facut vocalize cu tanti terapeut exersand diverse sunete si insistand asupra celor la care Stefan dovedea ca intampina probleme. S-au mai jucat cu o ferma cu animale invatandu-l diverse cuvinte si expresii iar la final au cules cu ajutorul unei macarale cu magnet niste fete de clown care se stramba in diverse feluri strambandu-se si ei la fel (cica e un exercitiu foarte important in dezvoltarea musculaturii implicate in vorbire). A fost foarte amuzant pentru Stefan asa ca nici nu stim cand au trecut cele 40 de minute si a trebuit sa plecam. Am primit si teme pentru acasa. Suplimentar am primit invitatie la vizita la o gradina zoo din apropiere foarte vestita si foarte frumoasa. Au un sponsor care ne duce pe toti acolo achitand toate cheltuielile pentru toata ziua incluzand intrare, transport si masa. Va fi pe 16 iulie si participa toti copiii inscrisi la centul respectiv insotiti evident de un membru al familiei. Abia astept. In rest... nimic deosebit.
Inchei acum, ma duc sa mai invart cate ceva prin casa. Va pup pe toate si astept sa citesc vesti despre voi. Paaaa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
29+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

Imi cer scuze ca nu am mai intrat si ca nu va voi raspunde la fiecare acum , am avut mai multe treburi de facut , Maria este tare agitata , ieri mi-a facut o usoara febra , se apropie momentul sa iasa dintii si de aceea este asa agitata.In schimb eu ma simt tare rau de vreo saptamana , la inceput am zis ca poate mi-e rau asa de la ceva dar acum vad ca persista : ameteli ,lipsa poftei de mancare , arsuri la stomac , cine stie de la ce am aceasta stare, mai astept putin daca vad ca nu-mi trece voi merge la dr , eu deobicei sunt foarte puternica , sanatoasa dar acum ..... ????
Va doresc o zi frumoasa , va pup


danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

danybv, oh, deja o supara gingiile pe Maria?? Si sa stii ca starea ta poate fi de la ceva carente de dupa nastere, nu ar strica sa-ti faci niste analize, organizmul tau poate fi acum ceva mai sensibil si slabit si nu ar strica ceva vitamine!

Stefan este mai bine, febra a cedat, acum este doar putin ragusit si suuuuper plictisit in casa, pentru ca afara este urat, vreme ploioasa, acum cei drept a iesit soarele dar imi este groaza sa ies cu el in curte ca sunt balti si iarba este uda....si parca nu am nici energie nici rabdare cu el sa alege prin noroi...Ma enerveaza orasul asta mic in care nu este nimic pt copii unde as putea sa-i mai umplu timpul.
Acum i-am adus masuta si acuarele si picteaza dar cine stie cat il mai tine si treaba asta, deja imi este groaza cand il vad ca porneste |TV-ul!!! Dar si eu am o stare foarte obosita, stresata, nu stiu... individul la care am lucrat pana acum mi-a zis ca peste 2 ani nu ma mai intorc la el, asa m-am necajit si stresat....nu stiu de ce ca doar 2 ani sunt multi, se poate intampla orice dar mi-am amintit asa brusc ce greu m-am angajat dupa CIC cu Stefan si acum cand ma gandesc ca o iau de la capat nu-mi vine sa cred...

Nu prea este normal ce simt si nu stiu cum sa fac sa ma linistesc, nu-mi vine sa cred si ma tot gandesc unde oi fi gresit si de ce, ca doar treaba mi-am facut-o cum trebuie
In fine.... nu stiu...azi am avut o zi destul de nasoala, ne-am plictisit cumplit in casa motiv pt care am avut timp sa-mi umplu capul de tot felul de ganduri....
Cred ca m-ar ajuta un psiholog bun sa imi mai limpezesc gandurile.
Mi-am spus si eu oful, sper ca nu v-am plictisit....



Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Buna! Am lipsit o perioada pentru ca am fost foarte prinsa cu sfarsitul de an . Am intrat sa va citesc mesajele si sa va transmit toate cele bune!
Va doresc numai bine!

Marguta 12
mami de Edy(16.07.2000) http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel

Mergi la inceput