Fetele din America (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ruxij welcome back! Frumoase poze si frumoase locuri!

Simina eu am avut o gastrita cu ani in urma pe fond de stres, dar asta a fost demult, si am observat ca de cand sunt gravida ma doare stomacul mai des, nu pot manca foarte mult, ca am o senzatie de satietate si apoi incepe durerea. Dc nu se opreste o sa merg la medic, vineri am appointment la giecolog. Mai nasol este ca plecam in vacanta in California in mai putin de doua saptamani si chiar imi doresc sa ma bucur de vacanta aia!

Multumesc pt sfaturi fetelor!
Numai bine,

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Honey, ce copil minunat! Mi-e dor si mie de un bebe.

Ruxij, te invidiez pentru vacanta. Sorry de bug, ca v-a cam incurcat socotelile.

Eu oi fi mai inconstienta, nu dau oul nici moale-moale la copii, dar nu il cronometrez neaparat sa-l fac beton. N-am avut probleme din cauza asta, e drept ca nu se stie niciodata.

Am cules azi patru castraveti din gradina, ma bucur ca un copil!

Sint si eu mindra de Anuta, azi cind am luat-o de la inot au sarit toti trei instructorii s-o laude cit e de minunata, cum cere s-o bage pe sub apa si nu se teme de nimic!
Azi a mers la balet si la inot, si n-a scapat tati pina n-a dus-o si dupa-masa la piscina. De nani nici vorba!
Alexandru a avut prima zi de camp, s-a trezit cu noaptea in cap de emotii. Acum e la taekwondo, nu cred ca se descurca prea bine ca-i somnoros.
Le pregatesc cina sa-i culc devreme pe amindoi.

Eu cu ritualurile astea cu multe rinduri de creme nu reusesc sa ma obisnuiesc. Ma apuca asa citeodata, dar nu ma tine mult. Cea mai "fancy" chestie pe care o fac e aia cu taritele. Thank you Andrada!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona- cum a fost la yoga?ceva impresii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Ruxij multam inca o data Dau cu mailul pana la voi
Foarte faine locurile, papa si amintirile de vi le-ati facut. Unde ai fost in Pirinei?
Mey si voi ati urcat in turn pe scari? Wow Ati stat la coada sa nu era din cauza de meciuri? :))
Iubirea mea e Barcelona. Voua ce v-a placut cel mai mult?
Faina vacanta :) se vede ca v-ati bucurat de ea :)

Liris cand maraie pune oul si pe partea cealalta si se face asa mai repede :) Acus nu panica .

Miere calmeaza-te natural intai...un ceai de sunatoare cu musetel face minuni:) Remediul meu de gravida si mamica alaptanda... :))

Eu cearcane nu prea am, ma-nvinetesc cu totul de oboseala, dar am raconi...:((
Si am o depresie... auziti pana lunea viitoare incusiv anunta ploaie.... mama ce de amieze ratate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Multumesc fetelor. Nu am avut bug-ul in concediu, ci aci imediat ce ne-am intors.

Snee, am fost la Perpignan (unde n-am facut poze) si pozele de acolo sunt dintr-o mica statiune, Collioure (nu's sigura ca asa se scrie). Si mie imi place mai mult Barcelona decat Parisul. Cand mai merg ma gandesc sa stam prin zona Perpignan si Barcelona, sa nu mai mergem la Paris.
Nu ne-am urcat pe scari in turn, ca n-am innebunit, am coborat doar un etaj lol Chiar i-am vazut pe unii ca urcau gafaind si cica ma intreaba o tipa, "are we there yet?", la care eu "Of course not, how did you get the idea to climb the stairs?" lol Nici pana la primul etaj n-as putea urca. Si din cauza coborarii am facut febra musculara, nu credeam ca se poate face de la coborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Pentru oua fierte eu folosesc www.crateandbarrel.com/family.aspx?c=762&f=910" target="_blank">egg-timerul

Sanzi, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita..

Anamaria, ti-am vazut flacaul azi... mi-a placut de el, pare hotarat, stie ce vrea...

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pumba, nu m-am uitat cu atentie la data, miine abia incep yoga. Noroc ca-i la doi pasi, nu mi-a parut asa rau ca am batut drumul pina acolo...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am vazut si eu pozele!!!

Honey, chiar ma intrebam cand mai pui poze noi cu flacaul junior!!!! (pasiunea mea - pozele cu bebelusi!!!

Ruxij, si pozele voastre le-am vazut!!! Ah...ce luna de miere ati avut!!! Si cum s-a descurcat Bogdan cu bunicii??? S-au inteles?? Asa pare din filmulet!!! Ce bine citeste Bogdan...excelent!!!!!

Adriana, multumesc mult pt urari!!!!

Noi inafara de petrecerea care a iesit tare bine ....de ziua mea sotu a lovit masina (fugise sa aduca tortul...bine ca tortul a fost intrreg)...si David a cazut pe spate si are un cucui imens la cap...
http://good-times.webshots.com/photo/2349438710087737923OOGBgd
Radu cu sotia de 29 de ani (dar cu sufletu de 18)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Miere, atunci ia macar antiacide din alea de se rontzaie in gura, cu gust mentolat sau asa ceva, ca alea-s inofensive, cel mult te constipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by adriana

Pentru oua fierte eu folosesc www.crateandbarrel.com/family.aspx?c=762&f=910" target="_blank">egg-timerul

Sanzi, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita..

Anamaria, ti-am vazut flacaul azi... mi-a placut de el, pare hotarat, stie ce vrea...

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mi-a zis mama ca v-ati intilnit!!!

Alex e mort dupa dansuri...l-am vazut si eu aseara pe video la 11:30 cind am ajuns acasa

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput