Fetele din America (113)
Raspunsuri - Pagina 8
pumba spune:
ruxji- superbe pozele.
mireamara- nu stiu daca e normal sau nu,dar si eu am avut temeri din astea la prima sarcina.totul e si va fi ok.
eu nu am facut analize sofisticate ,decat eco si dupa ce am primit pozele , incercam sa -i descifrez fata ,sa ma uit dupa ceva suspect.banuiesc ca toate mamicile stau cu frica in san ,pana primesc puiul in brate pt prima data( nu se uita niciodata) si ii nr degetele.stai linistita.
honey- ai un scump.
voi face si eu tavalita ,ca arata prea bine.
arminad spune:
quote:
Gasii la CVS unul de la Lumene si facui proba pe un ochi si pe alalalt am pus galben: da domle, asa e, culoarea aia usor portocalie e super pentru cearcane.
Cum il cheama mai exact ca si eu caut de mult machiajul ideal pt cearcane ,da vorba lu fiica-mea 'poti sa te dai si cu vopsea de ulei ca tot se vad"
Eu am folosit 'infallible concealer' de la L'Oreal.Este stick nu crema si am observat ca acopera mai bine decit cremele .
Oana_B spune:
E o chestie mica cu trei nuante, www.lumene.com/default.asp?docId=14243&productId=19306&parentProductGroupId=12679&productGroupId=12691&parentDocumentId=14233" target="_blank">asta e. Scrie pe capac pt ce e fiecare, aia salmon blue neutralizer si alelalte doua sunt red neutralizer una mai inchisa si alta mai deschisa probabil pentru nuante de ten diferite.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
LucasMom spune:
quote:
Originally posted by miereamara
De- abia astept sa imi tin si eu copilasul in brate, numai ca acum trec printr-o faza in care ma gandesc numai la SD, trisomii si malformatii. Trebuie sa ma calmez ca o sa ajung la nebuni. Pe langa asta, am niste dureri de stomac si arsuri groaznice, nu stiu ce sa iau sa-mi treaca. E posibil sa fie pe fond de stres? Singura data cand am avut o criza de stomac, a fost cand eram f f aglomerata la servici si f stresata din cauza asta.
mierea, ideal ar fi sa te calmezi, sa gandesti pozitiv si sa te bucuri la maximum de perioada asta ca e una din cele mai scurte si mai frumoase in viata. O sa fie bine puiul tau; si eu am avut multe spaime dar dupa cateva ultrasounduri si analize m-am mai linistit si mi-am impus sa gandesc pozitiv si sa fiu optimista. Cat am fost insarcinata mie nu mi-a fost prea rau dar am avut arsuri de stomac mai mereu(n-am avut dureri). Singurele lucruri care mi-au facut viata usoara au fost Tums si Buttermilk (cel vandut de Trader Joe'snu are multa grasime si nici adaos de unt), asta din urma in cantitati impresionante.
Arsurile pot fi caracteristice sarcini, durerile, nu stiu. Totusi daca te simti stresata nu e bine nici pt ala mic nici pt tine, incearca sa te relaxezi, un masaj, mai putina activitate, odihna multa ca nimic nu-i mai important decat sa fii tu bine pe tot parcursul sarcinii. Succes!!
Siminaf spune:
E bine ca pentru orice apare/se agraveaza in sarcina sa suni la cabinet sau chiar sa mergi la doctor, pentru ca multe lucruri ascunse sau latente se declanseaza in timpul sarcinii.
Sarcina usoara si lipsita de orice surprize neplacute!
liris spune:
eu astazi am facut o timpenie. i-am dat lui fi-miu un ou cu galbenus mai moale asa, ca de ou ochi dc stiti. acum stau cu frica de salmonella.
ruxij si noi am avut un stomach bug sapt trecuta. toti trei. uritel rau.
mie femeile cu cearcane imi plac. mi se par misterioase ... delicate.
eu mi-am cumparat o crema nemteasca weleda. de zi. inca nu am folosit-o. mi- afost si mie recomandat brandul pe aici. si-mi amintesc ca si-n Olanda il vindeau in farmacii. aici la wholefoods sau pe drugstore. am luat si pasta ed dinti ptr bebelusi de la ei insa cum fi-miu nu sta la splalat ... cam inutil.
honey ai un super bebe ... cum zicea o reclama in Ro. minca-l-ar mama de frumos.
Andrada spune:
E "very unlikely" de la un ou chiar infectat cu salmonella sa faca infectie, Liris, de obicei avem destui acizi in stomac sa ucida o salmonella in cantitati mici.
Dar e adevarat ca macar pina se fac mai mari trebuie sa ii ferim de expunere. ( si eu i-am dat odata si pina n-au trecut doua zile nu m-am linistit, acum fierb oul fix 7 minute jumate, atit e la mine fara sa fie cleios dar si fara verde pe margine)
Ruxi, superba a fost vacanta, pacat ca v-o stricat-o nefericirea aia de bug. Las ca se pune Bogdanel pe picioare.
Miereamara si eu am avut ginduri d-alea negre, nimeni nu scapa de ele, totul o sa fie OK, si bucura-te ca e cu tine tot timpul, e mincat, e baut, spalat, dormit, one happy baby,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Oana_B spune:
Lia, super pozele cred ca ati avut o vacanta excelenta.
Hahaha funny Indiana.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
arminad spune:
Multumesc ,Oana !
quote:
mie femeile cu cearcane imi plac. mi se par misterioase ... delicate
Da mai ,de acord cu tine ,daca sunt tinere ca dupa patruzeci (ca mine ) arati mai mult a racoon decit a femeie misterioasa .Cam ca dragutu asta din poza
http://www.darkcirclespuffyeyes.com/getting-rid-of-dark-circles-introduction/
liris spune:
cred ca-mi plac si racoonii. m-a bufnit risul cind am vazut poza ...
Andrada stiu ca sansa-i mica, ouale erau de calitate , poate un pic controlate henurile providere ... dar eu am marit sansa prin fapta mea...si asta doar ca mi se agata de picioare si urla (de foame)... n-am lasat oul sa se fiarba bine. acum sa speram ca sunt iertata.
Sinziana, un pic cu intirziere: La multi ani, sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi! (sub. de Cta mi-a amintit)