Fetele din America (113)
Raspunsuri - Pagina 7
honey79 spune:
Fetelor, vin si eu sa ma mandresc cu comoara mea mica :
http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=talkyBaby.flv
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Cum se face peeling Oana? Eu mi-am luat niste sedinte de microdermabrasion.
Aia, aia. Sau laserul daca zici ca ala e mai bun pentru pete. Am zis si io asa din ce am citit ca in creme nu prea am incredere, mult bla-bla-bla. N-am avut curaj sa incerc sa-mi iau pielea de pe fata ca citii ca e contraindicat la persoane cu rosacea si am pe obraji asa o forma mild.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
miereamara spune:
Honey e un scump baietelul tau! Sa-ti traiasca!
De- abia astept sa imi tin si eu copilasul in brate, numai ca acum trec printr-o faza in care ma gandesc numai la SD, trisomii si malformatii. Trebuie sa ma calmez ca o sa ajung la nebuni. Pe langa asta, am niste dureri de stomac si arsuri groaznice, nu stiu ce sa iau sa-mi treaca. E posibil sa fie pe fond de stres? Singura data cand am avut o criza de stomac, a fost cand eram f f aglomerata la servici si f stresata din cauza asta.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
ocebine spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Cum se face peeling Oana? Eu mi-am luat niste sedinte de microdermabrasion. Am facut una pana acum si mai am vreo 4. De fapt pt. pete cel mai bun e laserul.
O sa incerc si alte creme, dar deocamdata La Mer e f. buna. Si asta e f.f. scumpa, cam 150$. Am ales-o citind reviewuri pe net.
Ai grija cu La Mer...e foarte grasa. Eu ma dau doar sub ochi (in loc de crema de ochi). Am observat ca daca ai un ten mixt, sau gras, La Mer cam are tendinta sa produca breakouts.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Mai, ce-i cu fetele astea din dreapta paginii? "Hottie" si nu mai stiu cum le cheama... E pentru taticii de pe DC?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Cu La Mer ma dau cam de doua luni si vad ca nu mi-a facut cosuri. Crema de ochi pe care o folosesc e La Prairie. Alte creme mi-au facut cosuri, in trecut. Se pare ca, cu varsta, tenul meu nu mai este gras. Am observat asta si cand mi-am facut tratamente faciale, cand mi-a facut una un tratament in care m-a dat cu creme a aratat f. bine, alta mi-a facut tratament pt. ten gras, numa' cu cleanseruri si d'astea si nu prea mi-a placut rezultatul.
Oana, nu prea mi-a placut rezultatul la microdermabrasion, da' cica trebuie sa faci mai multe sedinte.
In rest, uitati aci niste poze din vacanta. Am fost la pirineii orientali in Franta (la marea mediterana), Paris si Barcelona.
http://good-times.webshots.com/album/563707631MJthuX
philip spune:
lia, super pozele, multumim, tare bine mi-au mai facut, le-am vazut pe toate, deci v-ati intors la paris dupa ce-ati fost la barcelon sau nu-s pozele in ordine?
acolo la mare mi-a amintit mult de italia, tot asa si unde am fost noi anu trecut erau casutele alea construite asa in munte. f misto. se vede ca v-a priit, cat timp ati petrecut in europa?
abia astept sa mai mergem si noi
vali, nu pot vedea videoul de la seviciu, dar il vad de-acasa. imi imaginez ce dragalas tre' sa fie.
philip&andreea
ruxij spune:
Merci philip. Nu, nu's in ordine, le-am zapacit. Poate imi fac timp sa le rearanjez in ordine cronologica. Am fost intai la Pirinei, dupa aia la Paris, dupa care am mers la Barcelona si de acolo in Romania unde am stat doar o zi.