Fetele din America (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Oana :)) aia cu indiana de aia am pozat-o, ca ni s-a parut funny.

Sanzi, s-a inteles f. bine Bogdan cu bunicii. A innebunit-o pe bunica-sa, i-a citit 2 carti in engleza si saraca ea nu intelegea nimic lol Si ii si dadea indicatii: buna, nu prea stii, sa inveti engleza mai bine. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/7457287.stm
deazi dimineata ma rid. Fireste ca prima ma da pe spate, ca o tot aud, e scrisa si pe pereti,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Fetele, plec la dentist intr-o ora (mi-e o frica de mor) si apoi, merg sa dau orasul,pentru permisul auto.
Tineti-mi pumnii va rog si...indreptati un gand bun catre mine, caci am emotii de mor.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bafta Honey! Fii calma si pay attention to stop signs !

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/7457287.stm
deazi dimineata ma rid. Fireste ca prima ma da pe spate, ca o tot aud, e scrisa si pe pereti,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Simpatic. :)) Eu le aud mai rar, dar le mai aud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

pai tu nu esti corporate ca mine.

Sefu are una tare: "Real men don't escalate!"
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sefu meu le spune alb pe negru..ca de aia e avocat-evreu-misogin-rasist (combiantia ideala...)oricum nu cred ca merge una fara alta

Honey, bafta la condus!!! Asteptam vesti de la o soferita!!!!

Ruxij, deci i-a placut in Ro?? David ma tot bate la cap sa mergem, ca ii e dor de Romania si...Savannah

Mireamara, primele 3-4 luni de sarcina pt mine au fost ingrozitoare...am avut gastrita, greturi non stop, cosmare, dureri de mijloc, de cap, ametzeli si tot tacamu Da' am fost optimista...mi se parea ca asa trebe...acu' imi dau seama care e adevarul
In final, vei uita de toate grijile, si vei vedea un bebe perfect, sanatos si plangacios!!!! Da vina pe hormoni si da-i inainte!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

pai tu nu esti corporate ca mine.

Exact, de aia.

Mergi la inceput

Sanzi, am observat ca fetele ti-au spus la multi ani! Iti urez si eu cu intarziere, la multi ani si multa multa fericire alaturi de baietii tai!!

Lui Bogdan i-a placut in Romania. De fapt la intrebarea noastra "Ei, deci iti place in Romania" a raspuns: "Da, imi place in Romania, dar nu imi plac oamenii. Tot timpul se cearta si sunt nepoliticosi":)) Observatia unui copil de 6 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Believe it or not, azi ma simt perfect! cum ii posibil ca intr-o zi sa nu ma pot ridica din pat si alta zi sa fiu plina de energie?

Simina, cred ca de Tums vorbesti, am luat ieri, m-au ajutat cat de cat!

Ne pregatim de meci, e pe ESPNCC sau ESPND pt cele care nu stiu, la 2:30 pm.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput