Fetele din America (113)
Raspunsuri - Pagina 11
ocebine spune:
Ruxij, am uitat (nepoliticoasa de mine) sa spun...superbe poze...m-am plimbat si eu virtual nitel. Si sinteti un cuplu minunat!!!
Sint moarta de oboseala...si aici biziie bormasinile, se ridica drywall, e un praf oribil...am facut rebeliune si sint in blugi...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Andrada spune:
Miereamara, eu am avut niste senzatii urite la inceputul sarcinii cind eram pe niste prenatale aiurea. Mi le-a schimbat doctorul cu cele generic si m-am simtit minunat dupa.
Lui Marcu ii place mult in Romania (a vazut si indieni adica tigani) e adevarat ca ori a stat in curte, ori a mers la muzee, ori in masina ori la zoo, si are in general 20 de oameni care graviteaza in jurul lui la orice sunet pe care il face, si se tot minuneaza cit e de frumos si de destept, avantajul ca stam numai 2 saptamini pe an, they can't get enough of him.
miereamara spune:
Andrada, si eu tot generice iau, chair ma miram, sunt cateva fete din US la odisee care dau 60 de dolari pe prenatale pe luna, (partea lor, pt ca restul e acoperit de insurance) si m-am gandit ca poate ar trebui sa le schimb si eu, ca poate nu sunt bune, eu le-am luat de la walmart si am dat $25 pe un borcanoi cu 240 de pastile . Dar deja renuntasem de cateva zile la prenatale si luasem numai acid folic, cand s-a intamplat criza de stomac, deci nu cred ca au avut vreo influenta negativa.
Anyway, sunt bine, multumesc pt sfaturi! saptamana viitoare o sa am ultrasoundul de 12 saptamani, de abia astept, randul trecut la 8 sapt bebe arata ca un alien, cocosat si cu un cap mare!!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
CamiM spune:
Honey bafta la condus si la dentist( mama ce le ai si tu pe amandoua in aceeasi zi... - de fapt mai bine ca scapi).
Superb ganguriciul tau!!
Meciul cu Romania se transmite dar pe ESPN Classic!!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Miere si mie mi-a fost rau cu a doua sarcina, aveam zile mai bune si zile cand imi venea sa . Daca ai noroc mai e putin si trece(cam dupa sapt 16-17 e mult mai bine). Tinem pumnii la eco.
Ruxi multumim! faine pozele...mancarea super si locuri interesante!!
Edit: meciul e de la 2:45pm. Hai Romania!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
arminad spune:
quote:E traducerea libera de la "Romania e o tara frumoasa ,pacat ca e locuita!'Destept baiatu,fin spirit de observatie.
"Da, imi place in Romania, dar nu imi plac oamenii. Tot timpul se cearta si sunt nepoliticosi":)) Observatia unui copil de 6 ani.
Si eu astept impresii cu sufletul la gura de la Romania .Fiica-mea (14 ani) a aterizat acu citeva ore dar e prea obosita inca pt impresii generale .A remarcat doar ca sectorul dulciuri si prajituri (mincarea ei favorita )e mai bine reprezentat acolo si ca toate prietenele ei au crescut mult dar nici una nu are 1,70 ca ea .
ruxij spune:
Bai, sa va spun in ce context a zis "I like Romania, but I don't like the people. They are rude, they fight all the time and the DO NOT obey any rules" Ca asa a zis. Si a adaugat "I only like my friends"--si a inceput sa ii insire. Deci fi-miu a tot iesit pe afara cu taica-miu, in general prin parcuri si nu a fost zi de la Dumnezeu sa nu se ia vreo baba de el, ca deh, aglomerat ca naiba, mai ales in Moghioros. Ori el nu e obisnuit cu asa ceva. Aici eventual e interpelat adultul, nu copilul. Pana si un politist a venit la el si i-a spus ca n-are voie cu bicicleta in parc. In primul rand ca asa ceva n-a pomenit copilul, sa nu te poti plimba cu bicicleta in parc si in al doilea rand nu era decizia lui, ci a adultului. Pana si politistii acolo sunt pusi sa sperie copiii, ca pe infractori ii protejeaza probabil. Pana la urma i s-a spus ca exista un bike lane pe care poate merge. Si cand a mers pe bike lane s-au luat babele de el, babe care mergeau pe bike lane, unde normal ca nu aveau voie, dar ma rog... Asa ca copilul a tras concluziile singurel. Altadata, la masinute, un tip mare-adolescent i-a zis: "copilu', te omor!!" El le cam are cu "regulile", deh, educatie americana. El a zis cam aceeasi chestie de oamenii din Chicago, care l-au impins pe strada si nu si-au cerut scuze Atunci a trans concluzia ca nu ii plac oamenii din orasele mari ca's "rude" "they don't even apologize":))
honey79 spune:
Fetele, m-am intors de la dentist.
In curand plec sa dau examenul practic pentru permis.
Asa.... sa va spun ce mare dezamagire am avut, la cabinetul stomatologic?
Am ajuns acolo, mai devreme decat ora programata, am completat toate datele, etc... finally sunt chemata in cabinet.
Ma asez pe scaun, astept. Cabinetul cu dotari din secolu 18 zici. Stiti cum, nowadays... scaunul are chiuvetica cu pahar,pentru clatitul gurii. Asta n-avea.
Curatenia, cam ca de supermarket...asa... nu de nivelul unui cabinet medical.
Intr-un tarziu, apare o asistenta, care se cocota pe ceva sa bage o discheta intr-o unitate de calculator... pentru facutul x-ray.
Si... incepe si-mi baga aparatul asta in gura, pe toate partile si in toate felurile de nspe mii de ori, incat mi-e greu sa respir, inghit cu greu si mai mai ca-mi vine sa icnesc.
Wow... what a relief... cand a terminat. Deja ma gandeam ca, anestezia si lucratul la dinti va fi floare la ureche pe langa x-ray.
De unde.
Apare doctorul, ma ia la verificat, ajunge la concluzia ca... din cauza acidului gastric (nu i-am zis ca beau o gramada de suc gen pepsi, care e acid) smaltul meu e aproape dus.
Mai vede ca la radacina a 2 dinti sunt niste pete, care ar insemna ceva infectie. Doar ca, ei acolo... nu pot verifica.Si... ma trimite in alt oras, la vreo 50 km pentru a avea verificata treaba.
In the meantime... pot sa ma duc la ei pentru curatat si niste plombe.... si... pentru toata treaba , as avea de platit,nici mai mult nici mai putin de...2851 $$.
Fine... ii zic, o sa discut cu sotul si...i'll let you know.
Doctorul pleaca, eu ma ridic sa ies... nah, totu-i terminat, bebe e insala de asteptare...asistenta se ratoie la mine :"Sit back down in the chair" !!
Aiiii,aii aii... ce nervi mi-a facut. Ce-mi venea sa ii zic vreo doua.
I-a luat 15-20 minute sa scrie niste chestii, si sa deseneze cu rosu pe dintii ce trebuiesc reparati.... ca sa ma lase sa... ma ridic din scaun si sa ies.
Uite asa am stat eu ca bleaga pe scaunul acela ca vai de el, uitandu-ma pe pereti.
Concluzia?
Nu mai merg acolo.
Mai bine vin in Romania, o luna de zile.Cu 3000 $$ platesc biletu de avion, imi fac dantura si... ii vad si pe ai mei parinti, iar ei isi vad nepotelul.
Acum ii dau lui AJ sa suga si... apoi plecam sa dau orasul.Sper ca ala sa mearga bine...Stiti voi: una calda, una rece.
V-am tzucat.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ramona J spune:
Ce faza! Cum or fi socotit dolarul ala de la capat? Bafta la examen!
Legat de ce zicea Ruxi, cu Bogdan... La sfirsitul anului scolar Alexandru a adus toate hirtiile de la scoala. Citind eu de zor printre ele (haioase, am ris cu lacrimi la unele), dau de chestia urmatoare: If I could give a gift to the people of the world I would give them a better environment, because in Romania the streets are dirty, and trashy, and yucky, and they don't have garbage containers or garbage cans.
Era o chestie inainte de Craciun... In continuare continua sa explice ca le da garbage containers si ii ajuta sa recicleze.
Habar n-am avut despre asta, a scris la scoala si nu am discutat asa ceva.
Pe strada unde locuia mama mea (in Bucuresti) se arunca gunoiul la un colt de strada. Cei de la primarie il adunau mereu, dar dupa o ora-doua o luau de la capat. Plus ca daca mergem mai mult vara, miros containerele de gunoi si de obicei dau pe dinafara... Nu mai descriu ca stiti.
Vad ca lui i s-a intiparit in minte chestia asta, daca la doi ani de cind a fost in Romania i-a venit ideea sa scrie despre asa ceva...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Ramona, vezi, copiii observa. Nu cred ca te poti supara pe ei, ei sunt sinceri si nu o fac cu intentie. In cazul lui fi-miu, daca aproape zilnic cineva l-a deranjat, si stiti cum vorbesc aia, cu mainile in sold, normal ca asta a simtit. Dar lui i-a placut altfel, vorba Andradei, s-a simtit bine cu cei 20 din jurul lui. Poate dc. nu eram in Bucuresti, ci in alta parte, n-ar fi fost incidentele cu persoanele mahalgioaice.