Fetele din America (113)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

La Multi Ani Sinzi! ruxij ai poze foarte frumoase.
exact aceeasi impresia a avut si copilul meu dupa Ro. si nu mai vrea sa mearga acolo cu nici un chip. nasol cind iti dai seama ca poti sa scoti de pe lista o eventuala intoarcere in Ro, ca nu vor copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele, am mare nevoie de ajutorul vostru. Trec printr-o situatie disperata, as zice, si trebuie neaparat sa-i extind viza tatalui meu sa ma poata ajuta cu baietelul meu. Nu stiu ce formular, unde se trimite, nimic, ca am sperat ca termin cu cetatenia pana in septembrie cand ii expira viza si pot sa-i aplic de green card. dar pana acum am facut doar finger prints si inca astept. Ma puteti ajuta cu informatii va rog despre extindere? ce motiv sa completez?
Multumesc mult,

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Happy B-day Sinzi, ce poze frumoase! Imi place aia unde te strange David in brate :)

Honey, am vazut si pe bb al tau :) e un scump.Foarte dragut si filmuletul cu montatul scaunului de masina, hehe, e bun pt posteritate :)

Pe ale lui Ruxij nu le gasesc :(

Azi am fost la evaluarea de 3 ani si suntem in percentila 75 si la greutate si la inaltime.
I-au luat si sange din vena sa faca test sa vada daca are bacteria aia ce da Lyme ca l-a muscat o capusa.Sper sa nu fie nimic ca altfel facem 21 de zile de amoxicilina.Macar am facut testul si stiu sigur, io nu sunt de acord cu antibioticele preventiv.

Apoi dr. m-a facut practic proasta(dr indian) ca nu am acceptat vaccinul Hep A, ca imi era teama de toate zvonurile de asoc cu autismul, plus ca Aidan a avut pana acum o alergie la oua si din cate am citit pe net vaccinul asta contine proteina de ou.I-am spus politicos ca mai astept sa i-l fac.

Andrada, cum e cu vaccinul asta?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ii place si lui Alexandru in Romania, dar apoi vine cu observatii din astea.

Carmenbr, nu mai stiu cum am facut cauta pe site-ul Homeland Security, la vize de turist. Stiu ca am trimis o scrisoare in care am cerut prelungire de viza, motivind ca vrem sa mai vizitam US cu prietena noastra. Sint niste ani de atunci si sigur ca s-au produs schimbari, dar sigur gasesti informatii pe site.

Eu m-am plictisit la meci pina acum. Doarme Anuta, asa ca pot sa-l vad linistita.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andrada, just a quickie, dr asta de azi mi-a mai spus ca el strongly recommends sa facem vaccinul contra bolilor generate de capuse.Stie insa ca nu e FDA approved si noi la fel si atunci sa il fac?Scuze ca te stresez dar am vazut ca esti doctor? sau oricum sti multe despre medicina :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carmenbr

Fetele, am mare nevoie de ajutorul vostru. Trec printr-o situatie disperata, as zice, si trebuie neaparat sa-i extind viza tatalui meu sa ma poata ajuta cu baietelul meu. Nu stiu ce formular, unde se trimite, nimic, ca am sperat ca termin cu cetatenia pana in septembrie cand ii expira viza si pot sa-i aplic de green card. dar pana acum am facut doar finger prints si inca astept. Ma puteti ajuta cu informatii va rog despre extindere? ce motiv sa completez?

asta e , nu?
I 539
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.5af9bb95919f35e66f614176543f6d1a/?vgnextoid=94d12c1a6855d010VgnVCM10000048f3d6a1RCRD&vgnextchannel=db029c7755cb9010VgnVCM10000045f3d6a1RCRD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Carmenbr, poate te ajuta asta:
http://www.uscis.gov/files/article/c1_English.pdf

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Trebuie sa aplici cu cel putin 60 de zile inainte sa ii expire I-94.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramona J

Ii place si lui Alexandru in Romania, dar apoi vine cu observatii din astea.

ziceam de fii'mea, imposibil s-o mai duc acolo. tu ai si rude mai multe, prieteni, e mai fun. poate ati circulat cu masina, noi am circulat cu transportul in comun si pe jos. zice s-o mai intreb in 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Blackpanterro cu Siminaf voiai sa vorbesti, eu nu sint doctor. Dar ma bag si eu daca vrei. HepA nu cred ca are vreo controversa, ala e HepB si p-ala nu cred ca i-l fac. Marcu a facut vaccinul Hep A. MMR e asociat cu autism si are proteina de ou in cantitate mica ce-i drept, nici aia cu alergii nasoale la ou nu mai fac alergii de la MMR. Cit de alergic e la ou? (ala antigripal contine ou si inca unul ptr boli d-alea ecuatoriale)

Cit despre ala contra Lyme disease ( nu stiu alta boala transmisa de capuse) e aprobat de multi ani dar ptr adulti. Si eu l-as face numai daca as sta intre animale si in zone paduroase toata ziua.
Altfel un test cind ai cite vreo suspiciune e destul.

Eu nu-s medic, Simina iti poate zice mai bine,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput