Fetele din America (113)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Blackpanterro, si noua ne-a recomandat pediatra sa le fac copiilor vaccinul Hep A. Ea zicea ca si-a vaccinat cei patru copii ai ei. acum stau si eu si ma gandesc ce sa fac?
In rest, Eva este foarte inalta, slabuta, dimensiuni de top model. Ce m-a bucurat este ca nu are infectie la urechi. Sper cu vremea buna sa scapam de obiceiul asta.
Iar de azi Mimozel incepu gradinita. am emotii. A fost cumintica cand m-am despartit de ea si i-am dat pupicul. Nu a smiorcait deloc. Trecura deja 5 ore de cand am lasat-o acolo si e totul in regula. am sunat sa verific.
Carmen, nu stiu ce raspuns sa iti dau. Eu stiam ca poti extinde viza cu o iesire din tara, o fuga pana in Canada sau Mexic sau ceri extinderea vizei in scris (dar nu stiu detalii). Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mare lucru.
Ruxij, foarte frumoase pozele voastre. Ati vizitat locuri faine. Baiatul tau e un istet.
Miereamara, ce imi place sa vorbesc de perioada cand eram insarcinata! Eu am depasit fazele de greata prin halirea a tot felul de uscaturi sarate si dese. Dar am fost cu moralul la pamant primul trimestru pe motiv de stat numai in pat. Restul sarcinii m-am simtit super si plina de energie. In ultima zi de burtica, spalam parchetul in genunchi. Ah, si ma simteam foarte frumoasa si sanatoasa .
Honey, babana factura. Imi amintesc ca eu cand m-am dus prima data la stomatolog aici sa imi scoata o masea care era langa cea de minte, doctorul ma tot batea la cap sa o scot si pe cea de minte. ma uitam la el prostita si nu imi venea sa cred ca vorbeste serios. Stiu ca aici se scot maselele de minte, dar lasa-ma, dom'le in pace, eu am venit sa imi scoti una si tu ma convingi sa o scot si pe vecina, numai ca e de minte??? Care masea era sanatoasa si calca pe cea de sus, opusa.
Despre mersul copiilor in Ro, eu vreau sa profit de timpul cand isi doresc sa mearga acolo. Cand nu or mai vrea asta e, nu ii voi forta.
Ne bate gandul sa il trimitem pe Luca in februarie in tara cu mama. Sunt convinsa ca si Luca va veni cu destule perle despre Ro. El e genul care analizeaza mult si scoate vorba inteleapta .
Sanzi, vazui pozele voastre. Sunteti o familie frumoasa, iar David e tare dulce. Cum ii merge tenisul?
In we am fost la piscina din comunitate unde apa este incalzita si peisajul e nemaipomenit. Vederea este catre munti. Nu mai reuseam sa scot copiii din apa.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

De cite ori am fost in Romania s-a luat cite un mos de Marcu, ba ca fluiera, ba ca ii sta in drum...etc
Data viitoare sint cu ochii pe ei,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Blackpanterro cu Siminaf voiai sa vorbesti, eu nu sint doctor. Dar ma bag si eu daca vrei. HepA nu cred ca are vreo controversa, ala e HepB si p-ala nu cred ca i-l fac. Marcu a facut vaccinul Hep A. MMR e asociat cu autism si are proteina de ou in cantitate mica ce-i drept, nici aia cu alergii nasoale la ou nu mai fac alergii de la MMR. Cit de alergic e la ou? (ala antigripal contine ou si inca unul ptr boli d-alea ecuatoriale)

Cit despre ala contra Lyme disease ( nu stiu alta boala transmisa de capuse) e aprobat de multi ani dar ptr adulti. Si eu l-as face numai daca as sta intre animale si in zone paduroase toata ziua.
Altfel un test cind ai cite vreo suspiciune e destul.

Eu nu-s medic, Simina iti poate zice mai bine,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Scuze de greseala, am vazut ca raspundeai la subiectul ala cu vaccinurile si de aia am crezut...nici nu am stiut de hepB ca fiind periculos...stiam de cel hepA, nici soacra-mea nu l-a facut la ultimii 2 copii si am zis ca stie ea ce stie.
Aidan a avut mult timp alergie la oua dar o alergie ciudata, as zice, daca atingea oua omleta de ex se inrosea tot la fata.Daca manca, oua in mancare sau snitele cu ou nu avea nimic.

Aici mai este o boala transmisa de capuse, Borelioza.Dr ne-a spus ca vaccinul nemtesc nu e recunoscut de FDA dar e ok in Germania si ca sa-l facem.Nu stiu ce sa fac, noi locuim la vreo 200m de padure dar de cate ori mergem stam e carare.Partea proasta e ca (,) capusa ce l-a muscat era in curtea noastra.
Asa cum zici poti face testul de sange dar sa tot merem mereu?Aidan saracul nu a plans azi dar era speriat de tot de acul ala in vena lui.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Hep A nu stiu sa aiba vreun side-effect, dar pot gresi. Deci vaccinurile obligatorii nu au proteina de ou, numai vreo doua mai sint facute cu proteina de ou ( influenta si febra galbena)

Io stiam ca Borelioza e lyme-disease,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Andrada, habar nu am, pe aici aud mereu lyme si boreliosis ca doua lucruri separate.
Pana acum am facut toate vaccinurile inafara de hepA dar o sa il fac si pe ala mai incolo, cred.Dar cu vac. de lyme sunt in ceata.Aici se face incepand de la 3 ani dar cum sa il fac daca nu e aprobat de FDA.Pe de alta parte FDA a mai dat in bara cu aprobarile nu?Nu stiu ce sa zic...

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Depinde cu ce asociaza fiecare copil Romania...
Al meu o asociaza cu zapada, munte, prieteni, bunici si toate poftele satisfacute...sa nu mia spun de plimbari cu trenul!!! (nu conteaza cum arata, tren sa fie!!!)

Adriana, eu nu te pot ajuta cu vaccinurile...de abia ma lamuresc pe mine

Miau, ciuf multam de urari!!!!! Eh...si se duse inca un an!!!

Ciuf, noi avem vedere la canal de la piscina, dar cred ca mai frumos este cand vezi muntii!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf

Mergi la inceput

Ciuf, nu stiu ce sa zic nici cu hep A.Eu nu l-am facut pt ca soacra mea nu l-a facut...in familia lor jumate sunt doctori.Asa a aflat ea ca nu ar trebui sa il faca.Eu am un respect imens pt femeia asta, e foarte inteligenta si calculata si nu ar lua o decizie fara sa fie sigura pe ea.Pe de alta parte nu e dr si nu stie 100% ca e alegerea corecta.
Eu cred ca in final in voi face dar mai incolo.Chiar imi spunea doctorita lui Aidan(e in maternity leave de aia l-am avut pe nenea ala indian azi) ca daca nu a facaut autism pana la 4 ani nu mai face pt ca boala asta apare in primii ani de viata si nu dintr-o data mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Ruxij, ........Si sinteti un cuplu minunat!!!

uite exact la asta ma gindeam si eu cind m-am uitat pe poze. dupa care m-am uitat pe pozele noastre si in toate barbate-meu parca are un morcov in fund, mereu e agitat, pus pe plecare, nu as reusi in veci vecilor sa ma plimb cu el pe undeva calm, sa vizitez. El se grabeste sa ajunga ca sa poata sa plece. Nu va zic ca daca merg (si de asta nici nu mai merg) cu el la plimbare pe jos pe vreun trail (nu fuga, plimbat, mers), el incepe sa se intreaca cu mine, nedeclarat, ca sa fie cu un pas inainte.

Mergi la inceput

Sinzi, multu oricum :)

Mergi la inceput

Ma nu stiu cum se face ca suntem inconjurati numai de cei ce merg mai departe la campionatul european....nemtii, turcii si italienii.Care, cum castiga urla ca nebunii si claxoneaza ca descreieratii...

Mergi la inceput