Fetele din America (113)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Depinde cu ce asociaza fiecare copil Romania...sa nu mia spun de plimbari cu trenul!!! (nu conteaza cum arata, tren sa fie!!!)
Ciuf, noi avem vedere la canal de la piscina, dar cred ca mai frumos este cand vezi muntii!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf

[red]Sanzi, Luca e mare fan de plimbat cu autobuzul. Anul trecut cand am venit sa imi iau sotul de la aeroport (venise din China) am oprit in centrul Denverului si timp de doua ore ne-am plimbat cu autobuzul pe una din strazile centrale care era iluminata de Sarbatori. Sotul era mort de oboseala ... dar ce mai conta?! Luca era fericit ca in sfarsit se plimba cu autobuzul.
Mai vin si eu cu o intrebare. Pentru ai mei copii, unde e mai distractiv, in Florida sau California? Cred ca Mexicul pica ca am ajuns la concluzia ca acolo putem merge si cand sunt copiii mai mari. Ce sa fac, is Canuta om sucit .
Acum cred ca le-ar placea sa aiba parte de apa, nisip, soare si parcuri de distractii. Insa oscilez intre astea doua state. Ma ajutati cu un sfat?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
[i
Mai vin si eu cu o intrebare. Pentru ai mei copii, unde e mai distractiv, in Florida sau California? ...Acum cred ca le-ar placea sa aiba parte de apa, nisip, soare si parcuri de distractii. Insa oscilez intre astea doua state. Ma ajutati cu un sfat?

macar in Florida poti sa te balacesti in apa. aici foarte rece apa in ocean si am inteles ca nici in sud nu e cu mult mai calda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Panterutza neagra, Andrada are dreptate, boala Lyme e data de Borellia Burgdorferi si inca niste specii de Borellia (dar mi-am amintit doar numele asteia). Acum ca vaccinul nu e aprobat de FDA nu inseamna ca nu-i bun. Daca ai sti cite medicamente din Europa nu-s aprobate de FDA aici, si sint foarte bune acolo, la mama lor acasa!

Legat de vaccinul antihepatitic A, iarasi Andrada are dreptate , nici o legatura cu autismul sau cu alergiile la oua. Eu atit vreau sa-ti spun: la intrarea in comunitate riscul de a face hep. A e foarte mare si nu cred ca ai vrea asa o boala la copilul tau! Eu aici le-am facut la amindoi, California are zone endemice si nu vreau sa le fac ficatelul pateu de la virsta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Al meu infloreste ca sakura in vacante se trezeste dimineata ca o floricica si nu pierde nici placile comemorante din parcuri cind vrea sa viziteze un orash. Il vrei miau?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

apropos de pate, am vrut sa iau conserve de peste afumat si cind am deschis-o era o pasta dupa care am citit pe cutie unde scrie pate de peste. acuma, asta inseamna ca e facut din ficati de peste? nu, nu scrie pasta de peste, scrie pate de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sinzi, multu, Aidan e in comunitate de mult, numai la gradi nu mere :).De aia am zis ca daca o fi sa mearga la gradi o sa il fac.Deocamdata nu merge si nici nu va merge anul asta.
Multu mult de tot de raspuns

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Daca e cod e din ficati, ca aia se maninca si e bun ca are omega3,
Pantero, uite lamuririle la Simina ca ea le zice bine, mi ales aia cu FDA-ul, un spanac agentia asta.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Miaule, fi-miu e mort dupa pateul de peshte si sincer imi place si mie. Noi gasim pasta de peshte si pateu de peshte (ca daca scriu "peste" nu stiu ce se mai intelege) de la World Market de linga noi. Si daca mai e si full de omega3, cum bine zice Andrada, iti dai seama ca merge minunat cu piinica de casa. Adica ambele bune, sanatoase, naturale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

vad ca vorbiti fara un topic anume, ba de tavalite, ba de vaccinuri, ca-i florida, ca-i california... asa ca pun si eu o intrebare numa bine de asortat: cum incretesc un material (silk) ca sa stea mereu asa? cred ca stiti fustele alea wrinkled de la mama lor, nu?

Mergi la inceput

Ciuf, depinde ce suportati mai bine: caldura umeda sau uscata. In California acum e cald, dar si mult mai uscat decit in Florida. Uitati-va si pe net dupa punctele de atractie si puneti apoi totul in balanta.

Mergi la inceput