Fetele din America (113)
Raspunsuri - Pagina 15
Andrada spune:
Lexi o rasucesti cind e uda ca pe fringhie si ii faci nod.
voiam sa va zic de o chestie pe care o stie toata lumea numai eu am aflat-o dupa 6 ani de aruncat haine de-ale baiatului, shout de pete, o minune ca reusesc sa ii tin tricourile mai mult decit odata,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
sinzi_ana spune:
Ciuf, hai in Florida ca venim sigur sa va vedem!!!!!!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf
honey79 spune:
Fetele!!!
Am luat permisu' !!!!!
Ce emotii am avut... Cand m-a pus tanti sa citesc randu 5.... nici nu mai stiam sa zic cifrele in engleza.
Apoi , ma tot contraziceam cu ea.... ca ma punea sa citesc coloana 3 randul 5... si eu desi vedeam coloana, nu-mi apareau nici un fel de cifre, pe nici un rand (cred ca trebuie sa vad un oftalmolog).
Abia dupa ce l-am rugat pe vecinu' din stanga sa citeasca el (which he didn't) am vazut si eu coloana 3 randu' 5.
So.... a trebuit apoi sa asteptam, caci am fost ultima programata pentru testare...
Dar....am trecut!!!!
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Andrada spune:
Da o bagi asa la uscator, inodata si apoi ce mai ramine de uscat o atirni de betelie.
Mi-a povestit indianu ca si-a luat nevasta fusta si bluza d-astea creponate si a venit maica-sa si primul lucru i le-a netezit cit era la serviciu sa impresioneze nora, atunci i-am dat si lui sfatul.
E o regiune tare bogata aici plina de indieni scolile sint rated 10 toate, liceul e al nu-sh cite-lea pe tara etc. Mi-a adus indianu poze cu fie-sa de la graduation clasa 4-a, parca era promotia Mumbai 2008, parol, numa un alb stingher era strecurat,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
Honey felicitari si sa-l pastrezi curat!!!
A
ruxij spune:
Anamaria, multumesc.
Miau, eh, ne-am mai ciondanit si noi, ce crezi? Eu as fi vrut muzee, una alta, barbata-miu ca nu, ce ne trebe, stam la terase, nu platim intrarea ca euro e mare. Si alte din astea. Odata am pierdut trenul catre Barcelona ca "a organizat" el si eu l-am lasat:)) In plus, am uitat ce greu e sa stau 10 zile zi de zi nas in nas cu consortul. Pai acasa e parfum, avem timp sa ni se faca dor, asa tot timpul impreuna e grele...
Si lui fi-miu ii place cu autobuzul, troleibuzul in Ro. Sa vedeti, a zis, cand ne-am intors in America, cica ii place mai mult apartamentul lu' mama si nu ii place chiuveta din baia noastra, aia de la bucuresti era mai misto :))
Sneeuwklokje spune:
Ruxij Atente observatiile lui Bogdanel. Omul de stiinta de maine . Bine ca voi stati cam ca mine la tara... ca-n NYC stramba amandoi din nas ca nu miroase prea bine, numai plaja are nisip bun:))
Hi-hi faina chestia cu luna de miere si cu reajustatul. E stupid, dar in medie ajungi sa petreci mai mult timp cu colegul de birou sau peretii biroului...
Honey baietul si sa fii mamica respectabila la volan.
Eu am facut azi pana pe linia de tren. Cum naiba am reusit nu stiu... dar eram cu ambii copii. Scosei comorile, comorile voiau nu-s ce jucarii din masina, pas de misca masina, chemai politia si tot la mine s-or rastit si erau dispusi sa-mi jumuleasca buzunarul, carnetul ceva ceva... bine ca circula rar trenul.
Si am ajuns si acasa cu gogoasa in loc de roata....la vare imi schimb masina ca m-am saturat...
Ramona J spune:
Bravo Honey, sa-l stapinesti sanatoasa!
Ruxij, asa si noi in vacante. E greu sa fii atita impreuna. Eu ma gindesc ce ne-om face dupa ce cresc copiii si pleaca de acasa. Tre' sa ne gasim hobby-uri in afara casei. Al meu stie toate terasele din Viena, cum dadeam sa intru in alta biserica gasea si el o terasa!
Snee, ce faza! Bine ca nu circula trenul.
Eu am fost in sfirsit la yoga. In ritmul asta am nevoie de 500 de ani sa intru in forma. N-a fost asa enervant cum ma asteptam, nici nu m-am calmat cum ar fi vrut instructorul (o fi ajutat ca-i barbat, nu s-a pisicit chiar asa). Au fost 2-3 miscari mai solicitante, in rest mi-am facut masaj la picioare pentru incalzire. Of, vreau pilates dar e numai dimineata! De fapt imi trebuie un boot camp, numai asa mai pot fi salvata!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Am uitat sa va spun cum m-a intimpinat Anuta cind m-am intors de la yoga: "mommy, I'm so happy to see you!"
A ris sotul de mine cind a vazut cum ma topesc...
The best thing you can do for your children is to love your wife.