Fetele din America (113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ciufulici, PLEASE, daca hotarati sa veniti in Florida te rog sa accepti cazarea la mine! va ofer FREE sa aveti living roomul pentru voi! as fi fericita tare sa va tin pe la mine cat timp o sa stati in Florida! ....ahh!!!sa o pupacesc pe Eva si sa il vad pe Luca si Alvaro la joaca si David mic al meu si David al Sanzianei si multi alti copilashi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase la adresa piticotului meu.
Si va multumesc si pentru felicitarile pentru permis.Sunt atat de happy.

Vin la voi cu inca o intrebare: cum sa scap de broscanime???
Am o tufa .... langa casa, si, cred ca se ascund acolo.Dan zice ca-s Todds.
Insa pana azi, credeam ca-i doar una. De unde frate.... ca-s vreo 5-7. Si am vazut ca intra cumva sub casa... banuiesc ca acolo e gura de la dryer.
Cred ca mai am un pic si-mi deschid zoo.

Acum 3 seri, sotul pe terasa fiind, a vazut un sconcs,trecand agale.
Acum 2 nopti, amandoi pe terasa fiind, aud fosnet si ma uit sa vad ce si cum ( avem si-o pisica aciuata de ceva luni, care a nascut acum vreo saptamana).Era un armadillo. A venit pana la portita, sa papat un bug cred...de printre flori si, a plecat.
Aseara, o broasca/todd si un lizard.

Ocasionally mai avem deer.

So..cum scap de broscanime?

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

honey- felicitari pt permis!
sa vezi, ce bine te simti ,acum ca te poti misca de colo colo. cu masina.
in alta ordine de ideei-folosesti pusca de serpi stiu cum sa scapi, dar de alta oratanii nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lasa, Honey ca eu am gasit iar un paianjen brown recluse in casa azi! Am crezut ca fac infarct, iesisem din dus si voiam sa ma sterg cu prosopul, cand a sarit animalul in cada. L-am oparit cu apa fierbinte. Si eu vreau o solutie pt paianjenii astia,mi-e frica de mor de ei, mai sunt si super veninosi!

Bucura-te ca e doar o broasca!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Honey, felicitari pt. permis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere si eu am teama lui brown recluse. Doar ca eu nu stiu exact care-s aia. Atitea feluri de paianjeni sint, ca m-am incurcat rau si ma sperii de toti!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Noi sprayem primavara toata casa pe dinafara si nu prea mai intra paianjeni.

Miau sint fascinata de nepedepsitul asta. Rezolvi numai din interdictii sau cum o faci sa "ajunga pe calea cea buna"?
Pe mine ma omoara cind trebuie sa il pedepsesc, e adevarat ca acu e f rar ca e mare, rezolv din interdictii in general, dar cind ii iau din stelute sau il trimit 2 minute sa se linisteasca nu-s buna de nimic, ma scol noaptea de 3 ori sa-l pup si-mi vine sa-i cumpar juma de magazin, mi se pare ca-s o "nepututa". Nu mai scriu la sub ala sa nu-l mai stric.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eram destepti de faceam si noi chestia asta. Tocmai am descoperit un "trail" de furnici la noi in baie. Le-am anihilat cu Raid.
In general vad ca in baia noastra sint creaturi din astea. Restul casei e izolata mai bine.
Honey, unde-i rifle aia? La noi nu sint armadillo, as fi curioasa sa vad si eu unul.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

eu am stat azi o ora sa urmaresc un sarpe ,in gradina.si era mare... se ridica parul pe mine cand ii vad ,dar mai bine decat sa -mi intre soricei in casa...blea,blea.
honey- nu-i asa de rau cu broscutele ,canta frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Armadillo si noi avem in florida. Mie imi plac, sunt asa haiosi, numai ca nu stiu sa traverseze strada, foarte multi am vazut storciti pe sosea. Mi-a spus cineva ca orbesc foarte repede, din conflictelor dintre ei sau din cauza faptului ca isi inteapa ochii i boscheti.
http://images.google.com/images?hl=en&rlz=1G1GGLQ_ENUS278&q=armadillo&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=image_result_group&resnum=1&ct=title

Ramona, brown recluse asaa arata (de arata in mai multe feluri, cred ca in functie de zona, noi avem in Fl trei feluri)
http://images.google.com/images?hl=en&rlz=1G1GGLQ_ENUS278&q=brown+recluse&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=image_result_group&resnum=1&ct=title

O sa chem pest controlul.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput