Fetele din America (113)
Raspunsuri - Pagina 17
Ramona J spune:
Multumesc pentru poze Miere. Eu le tot studiez, dar nu cred ca le-as recunoaste "in real life". Nici figurile oamenilor nu le retin, dar pe spiders!
Asa ca eu suspectez fiecare paianjen ca fiind brown recluse. Cel mai groaza mi-e in garaj, imi imaginez ca se ascund peste tot.
Am vazut un brown recluse cind am fost la un festival "live green" si mi se parea ca arata ca am mai vazut paianjeni din aia.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
bucluc spune:
Fetelor,
Am nevoie de un sfat de la voi... O prietena f buna a mea se casatoreste luna viitoare in FR. Din pacate nu pot sa merg personal, dar as vrea sa ii trimit un cadou. Nu stiu insa ce fel de cadouri se fac acolo in mod normal pt nunta si pe ce website l-as putea comanda. Aveti ceva sugestii pt mine?
Multumesc.
Daniela
sinzi_ana spune:
Honey, felicitari pt carnet!!!!! Ai iesit deja la plimbare????
Mire, m-ai omorat cu pozele alea...pt mine paienjenii sunt cei mai de temuti "dusmani"...am o groaza si o sila de ei......Am fost in field-trip cu clasa mea (kinder) la butterfly world si am intrat intr-o camera unde erau paianjenii...nu stiu ce o fi fost in capul celor care au lasat intr-un colt al camerei, liberi sa isi faca o panza (cica nu "se dau" la oameni)...eu nu am putut sa intru acolo...am fost ditamai "exemplul" pt copii!!!!
Andrada, eu sunt repetenta la capitolul pedepsit...Nu pot pur si simplu......niciodata nu mi se pare ca merita sa fie pedepsit...(poate o fi sindromul mamelor cu un singur copil)...dar nu a iesit rau....zic io
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf
philip spune:
ciuf, noi am fost in ca la disneyland si newport beach, eu m-am indragostit pur si simplu, de copil nu mai zic, de atunci numai de california vb si asta fu anul trecut, am fost si in florida la orlando dar singurica si in afara de downtown disney n-am fost prin parcuri sau mai stiu eu ce. pare f frumos dar e umed si-i si mai departe, dar parca ziceai ca aveti ceva bilete gratis asa ca m-as risca sa merg in fl.
noi vom merge din nou in ca nu stiu exact cand dar abia astept, va fi mai greu ca tura asta vom conduce, dar poate ne oprim o noapte in vegas (veve cred ca s-a saturat de noi).
anyway, vacanta frumoasa
philip&andreea
philip spune:
simina, tu esti asa o drguta mereu cu sfaturile medicale, am facut ultrasoundu' si mi-a iesit sludge/debris la colecist, chirurgu ma si opera in ziua aia da' nu poa sa-mi garanteze ca voi scapa de simptome, am ales second opinion si gastroenterologu' mi-a mai luat niste sange. am testat pozitiv pt celiac diasease si sunt programata la endoscopie vinerea viitoare. acu nici nu stiu ce intreb, 'oi fi pe drumu' cel bun?
philip&andreea
honey79 spune:
Vai, Miere... cu paianjenii am si eu probleme. Nu am vazut atatea feluri de paianjeni in viata mea,cati am vazut aici. De toate marimile si formele.
M-am uitat si eu la pozele cu BR. Pai la cate feluri arata acolo, pe bune daca nu am impresia ca i-am vazut pe toti.
Armadillo...hmmmm.... nu stiu daca imi plac sau nu. Sunt... cute... cum merg.Dar n-as avea curaj sa ma apropii de ei.
Am vazut si noi o gramada pe marginea strazii. Una din cauze ar fi faptul ca... daca sunt luati prin surprindere aka aparitia unei masini, out of nowhere, in loc s-o ia la pas inainte sau inapoi, dupa cum le-ar fi mai usor.... cica.,.. sar.. da... sar in sus,precum o minge.
Treaba e ca... nu- mi plac.
Nu ma impac bine cu ideea de-a avea atatea animale in jur.
Cred ca eu as fi fericita intr-un mic apartament,in mijlocul unui oras aglomerat, unde n-as avea sansa sa le vad.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Siminaf spune:
Philip, scoaterea veziculei biliare nu este o solutie viabila decit in cazul unor bolovanoi pe acolo, care sa fi compromis functia veziculei. Altfel, fara ea, o sa fie chiar mai rau de cele mai multe ori. Mai bine iei ceva sa ajute functi ei, sa scapi de sedimente. Tinem pumnii la endoscopie!...
Si cind mai sinteti prin zona, dati si voi un semn, poate ne vizionam la fatza.
miau-miau spune:
quote:
Miau sint fascinata de nepedepsitul asta. Rezolvi numai din interdictii sau cum o faci sa "ajunga pe calea cea buna"?
pai nu prea sunt lucruri de interzis. nu a avut cit era mica ambitii de aprins aragazul, bagat dejtele'n priza, iar alte chestii de genul nu vrea sa se culce inca ca e pe internet, inteleg ca si eu daca sint prinsa in ceva nu-mi convine sa ma rupa careva din activitate. cit era mai mica, ma gindeam ca daca nu se culca inseamna ca nu-i e somn si asta se intimpla ori ca nu s-a obosit destul ziua cu ex. fizic, ori ca i-am dat eu cacao seara. in general exista o explicatie. si eu stateam pe ascuns cu patura in cap noaptea sa citesc pina la ora 2am. inteleg.
evident ca bat la cap cu pus crema de soare, baut apa, etc.
eu m-am gindit ca daca frustrez copilul acasa, chiar fara voia mea, dar copilul pur si simplu nu e de acord cu interdictiile mele, nu le intelege, va fi rebel in societate, la scoala, va avea probleme.
"calea buna" e evident calea mea iar, iar copilul traind cu mine zi de zi, eu ne-frustrindu-l, are sanse sa actioneze in diverse situatii asa cum a vazut acasa. adica nu are motiv sa se revolte si sa faca exact pe dos. In plus, evident ca seamana si ca fire cit de cit cu mine, deci n-am cum sa fiu nemultumita. asta numai si numai datorita faptului ca eu sint buna, frumoasa, desteapta si in ultima vreme si devreme acasa ca n-am unde sa ma duc.
eu am avut chestia cu cumparatul si datul datorita faptului ca sint divortata de taica'su si petrece ceva timp si la el, asa ca eram atit de terminata de dorul copilului incit cind venea inapoi simteam nevoia sa-i iau tot felul de chestii. de asta si intrebam acu ceva ani daca a divortat cineva in US, sa mai schimb o impresie, dar se parea ca eu sint singura.
asta e, lumea nici nu a inceput si nici nu se termina cu noi, asa ca micile probleme care apar nu sint chiar atit de grave in ochii mei.
miereamara spune:
Honey, o sa arat postul tau lui lucian! Acum ceva vreme am iesit pe terasa intr-o seara si am luat prin surprindere un armadillo care trecea agale prin fata casei. Exact asta a facut: a sarit...s-a ridicat pe doua picioare ca in desenele animate. Nu m-a crezut nimeni cand am povestit, cica armadillo nu se ridica pe doua picioare...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby