Fetele din America (113)
Raspunsuri - Pagina 18
Ramona J spune:
Bucluc, eu in locul tau as intreba fetele din Franta. Poate cumperi ceva de pe un site local, ma gindesc ca-i mai simplu.
Daca nu si nu, ma ofer sa merg eu in locul tau...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ciuf spune:
Salutare
Multumim mult de raspunsuri. Elenalove, saru'mana mult de tot de cazare, esti o draguta. Tare mult mi-as dori sa te vad pe tine si Sanzi.
Acum analizam ce avem mai mult de vazut in statele astea. balanta inclina spre California ca sa vizitam si ceva parcuri si sa facem camping.
Despre paianjeni ... am experimentat si noi un individ in casa. Sotul s-a echipat cu toate ale necesare, ii mai lipsea masca de gaz pe mutra, si l-a prins intr-o cutie. Apoi da repede si uita-te pe net ce fel de animal era. Si el se gandea tot la brown recluse. Insa nu fuse din asta, era unul pricajit si inofensiv. Dar nu pot uita cum l-a recuperat sotul de pe tavan, cate poze i-a facut. Ma mir ca nu a sunat 911.
Azi Evuta e iar la gradinita. Martea trecuta nu vroia sa vina acasa dupa 8 ore de stat, atat de mult i-a placut. Are mama fetita mare si intelegatoare.
In alta ordine de idei, de cate ori mergeam la sala vedeam un tip la sauna uscata care transpira de groaza ( ma tot miram cum poate transpira in halul ala, ca pe pielea mea daca erau cativa stropi de transpiratie). Curgea apa de pe el ca la robinet. Tot timpul era imbracat si rezervat la trancanit. Ca nah, stand acolo in caldura aia de te bate in moalele capului, mai descosi omul, mai afli una alta . Insa aseara, tipul intrase in vorba cu alte persoane din sauna si era numai in pantaloni scurti si avea un fizic ... imi stateau ochii fixati pe cei 6 packs de ii avea. Din vorba in vorba aflaram ca in august pleaca in China la Olimpice. Va reprezenta America la judo. Ntz, ntz, ntz, nu tu pic de grasime pe fizicul lui. Numai fibra.
Ah, si ne intreaba unii daca si noi participam la Olimpice . Aflasera ca suntem din Ro si s-or fi gandit ca cine stie ce vedete om fi si noi. La care sotul a raspuns ca el poate competiteaza la fishing . Ca ieri tocmai ce prinsese un pastrav din ala mic si i-a dat drumul inapoi in apa. Dar a salvat rusinea familiei ca staturam toti pe langa el, timp de vreo 3 ore, fara sa prinda niika. Eu deja imi faceam planuri culinare, ca ajungem acasa si fac o mamaliguta cu un ostropior la pestele prins de sot...yummy-yummy in your tummy (cum spune Luca).
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Andrada spune:
Creca sint eu prea uptight, trei sa ma relaxez nitel ca-s cu ochii pe el ca vulturoaica,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miereamara spune:
Treaba buna cu salmonella asta....am luat azi rosii din acelea cu codita cu 80 de centi poundu'. Am luat 5lbs. Io si un mexican eram singurii din tot magazinul care cumparau rosii .
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
philip spune:
simina, meric, asta mi-a spus si enterologul, ca noroiul ala se mai si curata daca ai grija ce mananci, de-aia am si cerut a doua parere ca nu ma prea batea gandul sa-mi scot colecistu la 30 de ani :(
saru mana mult de raspuns, si sigur ca as vrea sa ne intalnim cand mai venim prin zona. pup
philip&andreea
Siminaf spune:
Andreea, cu mare placere!
Aici la noi nu mai sint rosii prin supermarketuri sa dai cu tunu'. Doar unele mici, pricajite si cu coaja tare, din cele grape. Si scumpe! Sincer, nu-mi plac deloc. Dar nici salmoneloza nu-mi place, asa ca....
ciuf spune:
Noi luam de la Sam's rosii Campari care mi se par mie ca aduc cu cele de gradina, de acasa. Le halim rapid cu branza Feta. mai ales copiii. E bataie la gurile noastre. In rest, pe timpul verii cumparam rosii de la tarani.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Ciuf, ce-am mai ris! Eu-s ca sotul tau, am prins un paianjen intr-o punga si am vrut sa i-l dau sotului sa-l duca la job sa intrebe ce-i cu el. Dupa multe insistente mi-a zis ca-l duce, dar cred ca l-a aruncat la primul cos.
Daca aveti bilete gratuite eu ziceam sa mergeti in Florida. Ma gindesc ca e mai ieftin sa mergeti pe cont propriu in California.
Andrada, iti mai trebuie unul si o lasi mai moale.
Miere, cred ca mexicanul nu pricepe ce zic la stiri, dar tu ce faci cu atitea rosii?
Eu iau din gradina, dar nu stiu de ce se coc aaa greu. Se mira ieri sotul ca e saraca-n rosii salata de la cina.
Ramona J spune:
Andreea, tot pe la virsta ta m-am scapat de colecist. Eu n-am avut de ales, dar cred ca tu esti mai norocoasa.
miereamara spune:
Ramona, eu mananc un pound de rosii pe zi. Sunt intr-o faza in care de trei zile mananc numai cartofi prajiti cu cascaval ras pe deasupra si salata de rosii.
Nu stiu ce sa fac cu carnea. De cand am ramas gravida nu stiu dc am mancat de trei ori carne (bine, nici inainte nu ma prea omoram). Sper sa nu-mi dauneze prea mult!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby