Fetele din America (113)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Funny! Cu Alexandru am avut si eu faze din astea: am mincat salate, apoi pepeni verzi, cirese si cea mai periculoasa... milkshake! Si acum port milkshakes alea...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ciuf, si noi tot de la Sam's luam rosii "Roma", direct cu vrejul in cutiutza. Fooooarte bune!!! Dar acum nici acolo nu mai erau rosii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Onel tu imi scrii acum? ca iar cred ca face pauza yahoo-ul boul
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Da, Andrule am scris looooooooooooooooooooooooooool dupa ce mi-ai povestit si tu mi-ai dat buzz si pe urma m-am gandit ca nu ma mai vezi.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am fost azi la Subway si era un "note" ca rosiile au fost aprobate de FDA...si chiar ma intrebam ce i-a apucat...(nu auzisem cu samonella in rosii)...

Mireamara, eu nu mananc carne, dar in sarcina, ca sa fie totul bine am mancat...si am fost mai anemica decat vreodata...am pierdut la sange la nastere si am scapat ca prin urechile acului de terapie intensiva...Acum sunt convinsa ca trebuie sa mananci ceea ce simti in masura in care mananci echilibrat...

Andreea, iti tin si eu pumnii!!!! Sper sa nu se confirme diagnosticul!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

I-am dat sa pape lui Anuta. La sfirsit zice: multumesc pentru masa. Eu: sa cresti mare iubita mea! Ea, nemultumita: sa-ti fie de bine!
Ce-am mai ris!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ramona, e de coma Anuta ta! Vorbeste bine romaneste?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona...al meu e la observatii de genul
Tati are tzatzele mai mari ca mami (nu e adevarat - zice sotu)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Buna fetelor!

Mai aveti vreun loc si pentru mine? puneti-ma pe lista: adrianaloy, Sacramento, CA- 2 ani vechime in US!

Pana acum doar am stat si-am citit (wow, cate pagini...) dar sunt gata sa ma bag si eu in seama .

KatiKa- ai chef sa vb cu mine? poate suntem vecine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Nu stiu daca ar trebui sa-mi fac griji sau nu, dar baiatul meu cel mare(8 ani) refuza sa vb cu mine romaneste, stie ca doar avea 6 ani cand am venit, asculta si intelege ce-i spun dar imi raspunde numai in engleza. Cand l-am luat intr-o zi de la scoala mi-a spus sa nu-i mai vorbesc in romaneste la scoala ca-l fac de ras. I-am spus ca nu-i nici o rusine ca e roman si el a zis ca nu e deloc cool sa spuna ca e din Romania si ca de abia asteapta sa ia examenul de american(cetatenia). Voi v-ati lovit de chestii de astea?

Ca o gluma, recent am discutat cu el despre rase/culorile pielii/ethnicity si probabil ca i-a sunat lui frumos: caucasian. Acu' cateva zile il intreaba un copil in parc: are you russian? no, I'm caucasian! a fost raspunsul lui

Mergi la inceput