Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Cred ca s-a cam culcat lumea pe aici. Va urez somnic dulce, ca ma duc si eu la culcare.

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Aici va rugam frumos sa ne votati! http://www.nou-nascuti .ro/album_nn.html?action=show&pid=3101
( stergeti spatiul de dupa nascuti) Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

intrebare pt Mihuta si pt fetele care au calatorit cu avionul cu bebe: cate bagaje are dreptul sa-si ia bebe pe avion? Si carutul e considerat ca bagaj si cantarit, etc? Ca sa stiu cum fac, ca am multe bagaje de-ale lui Lucas...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Noi plecam cu Tarom si Maria are dreptul la 10 kg de bagaj +carucior pliabila care nu se cantareste

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

miha, acu ne-ai facut curioase..da sotu cati ani are?

io..fac 30 imediat..sotu a facut deja..36.,..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

intru si eu cand pot.. ieri am luat premergator, cel de la Chicco ca a lui BB ... le-am pus 5 minute pe ceas.. rezultat:foarte curioase de jucariile de pe masuta lui... de mers nici vorba, stateau in el de parca era fotoliu cu masuta, mai ca asteptau sa le dau papa...

si o noutate pt. noi... nu mai papam legume cu carnita/ou... nu stiu care-i motivul dar asta se intampla de 2 zile. La 11 baga fructe( 3 persici+para+15 biscuiti mici de copii+100 gr. branzica / 2 bucati fata) asta fara sa ma stresez, adica in 1/2 ore sunt gata cu amandoua... si dupa nu mai papa pana seara, adica sar peste masa de legume... credeti ca e prea consistenta masa de fructe?

In rest suntem bine, Ana sta bine in fund... Elena parca acum incepe..

merg sa citesc

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristi07

buna seara mamicilor..
ma bag si eu in vorba legat de taierea motului/ruperea turtei..

acum ceva vreme a fost o emisiune la tv in care era invitat un preot...si exact acesta era subiectul. "taierea motului nu e un eveniment religios.este un moment frumos ce poate fi sarbatorit in orice familie.eveniment cu ocazia caruia oamenii se aduna sa petreaca"

asa ca, daca considerati ca nu mai rezista copilul puteti sa ii tundeti (desi imi pare rau de fetitele fara pletutze )...puteti sa le lasati un motz in fata de unde sa se poata taia

la radu nu e cazul de tuns dar daca ar fi nevoie as face-o

si daca nu ma insel prin ardeal nu exista acest eveniment..

...si nu in ultimul rand...La multi ani sarbatoritilor de azi!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

in Banat nu se sarbatoreste faza cu motul si nici in Ardeal nu cred, dar noi oricum nu avem ce taia

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rodicamarza

am reusit fetelor acum puteti sa-mi vedeti printesa care nu mai tace acum. sta la mine in brate zice da-da-da si pirtaie de se rupe.ai vostri pici au terminat cu gazele? ca pe noi ne chinuie raaaaaaaaau

RODICA fericita mami de BEBE PAULA GABRIELA

D_ZEU sa ne ocroteasca http://community.webshots.com/album/563781322YHTWOq]paula mea poze[\url]

[url=

depinde cat de des fac KK, daca fac de 2-3 ori/zi nu fac asa "parturi" , dar adca fac doar odata.. sa vedeti concert la dublu

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

merg la nani ca sunt singurica... somnic usor!

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

pussi tu vrei sa spui ca daca nu mai mananca una nu mai mananca nici cealata????? Cum reusesc asta?? Isi transmit elepatic: "soro, eu nu prea am pofta de piureul asta de legume, ia vezi sa nu te prind ca-ti place tie ca dup-aia insista mami sa-mi dea si mie". Fara suparare, am ras ca nu-mi puteam imagina faza!

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Victo

miha, acu ne-ai facut curioase..da sotu cati ani are?

40 cu bataie scurta pe 41.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by pussi
si o noutate pt. noi... nu mai papam legume cu carnita/ou... nu stiu care-i motivul dar asta se intampla de 2 zile. La 11 baga fructe( 3 persici+para+15 biscuiti mici de copii+100 gr. branzica / 2 bucati fata) asta fara sa ma stresez, adica in 1/2 ore sunt gata cu amandoua... si dupa nu mai papa pana seara, adica sar peste masa de legume... credeti ca e prea consistenta masa de fructe?

Eu as zice sa imparti masa asta de fructe in doua...o parte dimineata la 10-11 si o parte seara la 18.Mi se pare destul de consistenta ca sa mai poata manca ceva dupa cateva ore. Sau dai dimineata biscuiti si seara branzica,nu amandoua o data.
Pupici la tustele mancacioase!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput