Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mda! Daca vreti va mai tin de vorba ca eu sufar de grafomanie, pot sa umplu singura capitol dupa capitol. Ma duc sa culc fata...

Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by logam

Miha, in ritmul asta iei toata pagina!

Nop...mi-au venit ajutoare!
Ce sa va fac daca sunteti vorbarete? Si eu va intrec pe toate?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by adyanna
Am pus si noi o poza in galeria Bebe Top! Ne dati si noua un vot?
http:// www.nou-nascuti .ro/album_nn.html?action=show&pid=3103
Am lasat spatiu dupa primele // si dupa nou -nascuti. Multumim!

Votat cu succes!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Multumim!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Votat, Adriana!

Azi am fost la mama toata ziua si de la 8:30 tot am citit capitolul trecut sa vad ce ati mai facut!
Pan'la urma, Miha, cati ani ai?
Si degeaba barbati-miu are 31, ca are fata de pushtan, e si slabanog de se poate ascude linistit dupa mine...si mai mic de inaltime...zice lumea ca l-am luat sa-l cresc...
Taica-miu cand l-a cunoscut a zis: "e simpatic, dar nu-i prea mic pentru tine???"
Cand se mai ia lumea de mine/noi le zic: mic mic, dar nu stiti voi cu ce suna la sonerie!Asta era o replica dintr-un banc pe care nu-l mai tin minte...ca-s si io baba...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Mai am un zvac si fac 34!
quote:
Taica-miu cand l-a cunoscut a zis: "e simpatic, dar nu-i prea mic pentru tine???"

Mie imi zicea:"nu e cam batran?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Noi ne-am gasit un mod tare original de a incheia ziua: la urgenta!
Am sunat medicul pe la 5 sa-i zic cum se mai simte Vlad si i-am spus ca se aude un harait cateodata cand da sa tuseasca. Si m-a speriat sa nu fie bronsiolita si mai bine sa merg la urgenta cu el. Dupa ce am stat o ora si ceva pe la usi... am facut "13-14" de teama sa nu aibe ceva pana ce intr-un final ne-a venit randul. L-a ascultat cu stetoscopul si a zis d.p.d.v. medical nu e nimic alarmant (desi se simte un "zgomot" in spate cateodata cand tuseste ). Int-adevar are ceva nou: rosu-n gat (deci se pare ca nu a racit din cauza 'geamului deschis/curentului/mersul prin supermarket cu aer conditionat la 16 grade'... (dupa parerea "avizata" a cuiva din fam.) ci ca a luat-o ori de la mine, ori de la Bogdan). Asa ca mi-a mai dat inca ceva (bine ca nu am trecut pe antibiotice)...
Apropos de antibiotice la copii sub un an: innebunesc cand au cateva mamici (prietene de la VL si vreo 3 verisoare) cat de repede sar: "cuuum, nu i-a dat antibiotic?!"

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Cam multe din iulie pe aici. Si eu sunt nascuta pe 8 iulie. Raca

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Aralia

Mai am un zvac si fac 34!
quote:

Mie imi zicea:"nu e cam batran?"

Pai inseamna ca si eu sunt printre cele tinere Fac 29 anul asta. Sau numai asa cred? Oricum, tanara ma simt. Ca sprintena sunt cu cele 47 de kile ale mele ( sa nu dati cu rosii)

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

intrebare pt Mihuta si pt fetele care au calatorit cu avionul cu bebe: cate bagaje are dreptul sa-si ia bebe pe avion? Si carutul e considerat ca bagaj si cantarit, etc? Ca sa stiu cum fac, ca am multe bagaje de-ale lui Lucas...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Zicea cineva mai devreme de "sex and the city"... tot cautandu-l am dat peste un site unde se pot vedea on-line muuulte filme (asta pt cand vom avea timp... cand vreodata).
Deci e vorba despre http: //www. watch-movies. net/ (stergeti voi un spatiu dupa ":" si cele doua semne".")

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput