Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
deci cam ca la noi..6 ani si 4 luni e diferenta..si la mine s-au gasit sa comenteze..ca-i batran..chel...etc etc..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iuli-ana spune:
Buna dimineata tuturor!
LA MULTI ANI MICUTILOR SARBATORITI DE ASTAZI!!!
RAMO,din proprie experienta si f multe surse,iti spun ca bebeilor pana in 3 luni cu rosu in gat si "haraieli" in piept li se da antibiotic.Este f periculoasa aceasta...hai sa-i zicem boala pt ei...Nici eu nu am vrut sa-i dau Dariei,avea 2 luni fix cand a facut rosu in gat,nu a avut febra deloc,iar 3 medici buni mi-au recomandat acelasi lucru:administrare de antibiotic sau...perfuzii...Perfuziile la bebei se pun in cap(vb iar de bebei pana in 3 luni)...Nici eu nu sunt pro antibiotice,dar sunt cazuri in care ele se impun.Nu dati cu rosii in mine,e doar o parere izvorata dintr-o experienta proprie...
RODICA...frumoasa mamica,frumoasa fetica...
MIHA,ce tre' sa fac pt acel vot?Multam de retete,esti minunata!Si...apropo de varsta,si eu sunt o "trufanda" de 33 de ani !!!
Iar sotul...e si el mai mic,dar numa' cu un an....
PUSSI,nici fata mea nu mai papa legume,nici carnita si nici ou...Poate e doar o toana ...
Aaaa,am uitat...poftiti la si la
!!!
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
iuli-ana spune:
Fetele...da' unde sunteti???
Sa nu-mi spuneti ca bebeii vostri dorm de aseara pana la ore de-astea,ca ma
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
sanduta spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
Noi ne-am gasit un mod tare original de a incheia ziua: la urgenta!
Am sunat medicul pe la 5 sa-i zic cum se mai simte Vlad si i-am spus ca se aude un harait cateodata cand da sa tuseasca. Si m-a speriat sa nu fie bronsiolita si mai bine sa merg la urgenta cu el. Dupa ce am stat o ora si ceva pe la usi... am facut "13-14" de teama sa nu aibe ceva pana ce intr-un final ne-a venit randul. L-a ascultat cu stetoscopul si a zis d.p.d.v. medical nu e nimic alarmant (desi se simte un "zgomot" in spate cateodata cand tuseste). Int-adevar are ceva nou: rosu-n gat (deci se pare ca nu a racit din cauza 'geamului deschis/curentului/mersul prin supermarket cu aer conditionat la 16 grade'... (dupa parerea "avizata" a cuiva din fam.) ci ca a luat-o ori de la mine, ori de la Bogdan). Asa ca mi-a mai dat inca ceva (bine ca nu am trecut pe antibiotice)...
Apropos de antibiotice la copii sub un an: innebunesc cand au cateva mamici (prietene de la VL si vreo 3 verisoare) cat de repede sar: "cuuum, nu i-a dat antibiotic?!"
Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
Imi pare rau ca va simptit rau. Sanatate si repede va doresc.
Fara antibiotice cat se poate si pentru orice varsta.
sanduta spune:
quote:
Originally posted by pussi
intru si eu cand pot.. ieri am luat premergator, cel de la Chicco ca a lui BB ... le-am pus 5 minute pe ceas.. rezultat:foarte curioase de jucariile de pe masuta lui... de mers nici vorba, stateau in el de parca era fotoliu cu masuta, mai ca asteptau sa le dau papa...
si o noutate pt. noi... nu mai papam legume cu carnita/ou... nu stiu care-i motivul dar asta se intampla de 2 zile. La 11 baga fructe( 3 persici+para+15 biscuiti mici de copii+100 gr. branzica / 2 bucati fata) asta fara sa ma stresez, adica in 1/2 ore sunt gata cu amandoua... si dupa nu mai papa pana seara, adica sar peste masa de legume... credeti ca e prea consistenta masa de fructe?
In rest suntem bine, Ana sta bine in fund... Elena parca acum incepe..
merg sa citesc
PUSSIde
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
E prea mult doar pt una. Eu la Cezar ii fac circa 150 sau 200 gr de amestec. Atat ii dau nu mai mult chiar daca el mai cere.
pussi spune:
vin si eu la cafea
LA MULTI ANI SARBATORITI AZI!
ramo eu zic ac nu le este foame, cred ca-i prea consistenta masa de fructe asa cum a zis si mariussimiuc!
iuli-ana ale mele la 8:30 s-au trezit, am papat si acum se joaca dar vor adormi pana pe la 10.
victo, miha nu va plangeti... tati nostru are 44 va las pe voi sa calculati diferenta
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ram0nica/ram0nica.jpg)
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
Buna dimineata tuturor!
LA MULTI ANI MICUTILOR SARBATORITI DE ASTAZI!!!
RAMO,din proprie experienta si f multe surse,iti spun ca bebeilor pana in 3 luni cu rosu in gat si "haraieli" in piept li se da antibiotic.Este f periculoasa aceasta...hai sa-i zicem boala pt ei...Nici eu nu am vrut sa-i dau Dariei,avea 2 luni fix cand a facut rosu in gat,nu a avut febra deloc,iar 3 medici buni mi-au recomandat acelasi lucru:administrare de antibiotic sau...perfuzii...Perfuziile la bebei se pun in cap(vb iar de bebei pana in 3 luni)...Nici eu nu sunt pro antibiotice,dar sunt cazuri in care ele se impun.Nu dati cu rosii in mine,e doar o parere izvorata dintr-o experienta proprie...
Ana,mami deDaria-Elena,26.12.2007
Neata tuturor!
Nu am de ce sa dau cu rosii... ca prietnele mele ziceau de antibiotic de cum au auzit ca era faZA initiala a racelii... ca-i curge nasul si tusea un pic fara sa aiba rosu-n gat. De azi la mine deja incepe sa fie tuse expectoranta si vad ca dupa cum tuseste si el, cred ca e in acelasi stadiu ca atunci cand tuseste se aude zgomotul specific. Ieri nu era la fel... incep sa ma gandesc serios ca as mai da o tura iar pe la urgenta sa vad daca zic de antibiotic...
Multam de
![](iubesc cafeaua.gif)
Genii in scutece
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ram0nica/ram0nica.jpg)
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
Fetele...da' unde sunteti???
Sa nu-mi spuneti ca bebeii vostri dorm de aseara pana la ore de-astea,ca ma
Ana,mami deDaria-Elena,26.12.2007
da' de unde! noi pana laora asta ne-am plictisit de jucat, tre' sa gasim alte variante distractive: mers pe afara ca de ex.
![](icon_smile_big.gif)
Genii in scutece
adinag spune:
si
Buna dimineata,
o data imi fac si eu de cap si ma culc pe 3 jumate- 4 si tocmai atunci praslea se trezeste la 7-7.30...
ramOnica, imi pare rau de rosu in gat si zic si eu ca bine ca ju au fost necesare antibiotice...
Aralia spune:
Neatza!
Multumesc de cafea, Iuliana!
Azi fii-mea a dat un mini concert pe la 7 si am ignorat-o, drept urmare am mai dormit pana la 9:15 cand a inceput iar concertul si am zis ca poate, totusi, i-o fi foame fetei! si se pare ca am avut dreptate, a ras 240 ml lapte! E prima oara cand ii fac 240, pana acum am fost la 200!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!