Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
popbianca spune:
pai mu mai stau nici eu......
e ora 2 imediat
noapte buna
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adinag spune:
quote:
Originally posted by sandutaquote:
Originally posted by adinag
ah, ca sa fiu mai precisa, gluten este în grâu, orz, ovaz, secara...
Sanduta, ai dreptate, fiecare an are ceva "special"...
Uite o poveste cu glutenul asta ce pe mine ma dispera. Mai demult, si nu spun foarte demult, se dadea biscuite cu fructe ca inceput a diversificarii. Acum unii pediatrii spun nu la lucrul acest ca contone gluten, altii spun ca un biscuite nu ii afecteaza chiar asa de tare mai ales daca copilul nu are foarte mult peste medie in greutate. Eu cred ca pana la urma, adevarul e la mijloc undeva. Cine stie peste 3 sau 4 ani ce se mai descopera si nu mai e voie la copii.
Cum e si cu galbenusul de ou. La noi se recomanda de 2 ori pe saptamana, dar ai vazut ca in Austria numai dupa 1 an.
La fel cred ca e cu multe fructe sau legume, eu nu mi le mai amintesc.
Cineva intreba de ce se vand borcanase cu diverse sortimente care sunt interzise la varsta aia. Pai poate in unele locuri nu sunt interzise sau acolo unde se fabrica ele.
Nici eu nu mai stiu ce sa cred.
Pur si simplu ma enerveaza atatea lucruri care e voie sau nu e voie sa le faci. Adevarul e ca bebelusii sunt niste bebelusi nu oameni in miniatura si ca trebuie sa avem grija de ceea ce mananca, dar oare cata grija si pana cand?
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar
pai eu nu am zis sa nu se consume, tu ai scris ca sunt cereale fara gluten, si eu am corectat, ca ele contin gluten. de la o anumita varsta si daca nu sunt copii cu alergii in familie, sigur ca se pot da cereale cu gluten. daca vezi ca fac diaree, au crampe, etc. ar trebui controlat daca nu este celiachie (intoleranta la gluten). celiachia adevarata este genetica si nu trece niciodata, nu este o alergie "simpla". Exista insa si o simpla intoleranta la gluten, mai ales la bebelusi se intalneste, care trece cu varsta, nu este celiachie...
am o prietena cu celiachie si stiu bebelusi cu aceasta intoleranta trecatoare, poate de aia-s mai informata.
dar acuma chiar ma duc in patut...
:-))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
neata.... am ramas singurica...
va multumesc de incurajari...poate vi se pare ca exagerez...dar am asa o tristete, parca nu sunt toata....GATA!!! MA ABTIN SI IMI REVIN!! saptamana asta o sa am ocup mai mult de mine.
vali, sa ai drum bun!! ne vedem peste o saptamana!!!
ma duc si eu inapoi in patut!!
pusi
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
vali_delide spune:
Buna dimineata si La multi ani, dragi copilasi sarbatoriti azi!
Va dau eu azi si
si va mai salut odata!
Multumim mult de urari, dar deja plec cu stangul, ca ploua! Asta e, sper sa ajungem bine si sa se faca frumos!
Multi, multi pupici, o sa-mi fie dor de voi!
printesa roz
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
ellis spune:
buna dimineata! noi iar vom avea o zi plina, asa ca intru putin acum; mai fetelor, mananca fata mea asa de bine spanac, ar manca si 300, dar nu ii dau; azi iar avem spanac, ma gandesc sa il fac cu ficatel , iar la ora 18 ii fac out cu branzica, iaurt si mamaligutza(si asta papa cu pofta); ieri i-am dat ananas+mango, nu pot spune ca a fost incantata, a mancat 150, dar cantand, dansand(eu);
- i-am luat scaunel de masa, inul ieftin , de la geoby, eu sunt multumita de firma ca avem si un carucior de la ei si e f bun;
citesc si mai revin
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ellis spune:
RODICA - ai o fetitza scumpica si cu ochi absolut superbi; iar tu imi pari cunoscuta...desi nu am de unde sa te cunosc, probabil te aseman cu cineva si nu-mi dau seama cu cine...
RAMONICA - nici eu nu sunt de acord cu antibioticele, desi i-am pus in nasuc ciplox care are antibiotic, dar asta cand voma din cauza mucilor; dc mai are rosu in gat, da-i cu tantum spray cu 15 min inainte de fiecare masa si sa fie laptele mai caldut;
LUMINITA - noi ieri am fost la piata, asa ca am o gramada de rosii dc mai pomenesti de kg tale...ca eu am aproape dublu...si cand ma gandesc ca la 57 kg la 1.75 m, eu luam pastile de slabit??? ce minte aveam...
VAAAAAAAAAAAI A MEAT TZIUIE DE IMI SPARGE TIMPANELE!!!!!!!!!!
PUSSI - eu cred ca e consistenta masa de fructe, si ca biscuiti si ca branza si ele papa si mult cantitativ - spuneai tu, 200, parca; Alessia papa 150-180 fructe, eu ii pun 1 mas de cereale si o lingura mai goala de branza(asta cam de 3-4 ori/sapt).
Ati vazut ca toate legumele la borcanas au sare?
Ma rupe fii-mea ca tot vrea sa mearga in picioare, parca are motor la picioruse;
ADINA - CAND TATI A NOSTRU A IMPLINIT 30 DE ANI I-AM FACUT CADOU O PETRECERE SUPRIZA LA RESTAURANT CU PRIETENII+ EU I-AM CUMPARAT O BRATARA.
Asae, cerealele alea au gluten si mult - ca graul, orzul, avazul si secara, toate au gluten. Mie dr mi-a rac FARA gluten pana la 8 luni, am ce sa-i dau, o gramada de alte cereale, nu ma grabesc.
pupici si o zi buna!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
adinag spune:
Buna dimineata, multumesc de !!!
BB, ceea ce simtim niciodata nu e deplasat sau exagerat, fiecare are lumea lui sentimentala... Iti doresc sa treacarepede timpul si dupa, sa va iubiti si mai mult!
Vali, tie iti doresc sa ai un concediu asa cum ti-l doresti!
Ellis, eu la Jasmina cam tot asa i-am dat "gluten", pe la 8 luni (adica si-a luat ea, ca a tras in absenta mea painea de unde era si sugea si molfaia ea de mama focului :-))
Si petrecere ar fi o idee, dar ar trebui sa fie acasa, ca eu ce fac cu copiii? Hai, cu Jasmina se rezolva, dar Floris tot acasa ar fi. Si nici nu prea as avea pe cine invita, el a fost plimbarici la viata lui, a trait in toate colturile lumii, familie nu are aici, putini prieteni imprastiati, insa o muuuultime de cuoscuti.hmmm... ma mai gandesc! Bijuterii nu poarta de nici un chip, cred ca si-ar taia mana mai degraba! Io am zis ca-i dificil tare omul asta!
Ellis, dar mananca fata ta, nu gluma!!!!
Tu chiar luai pastile de slabit la greutatea aia??? Si ai 1.75m? wow...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Neata!
Adina eu stau tare rau la capitolul idei de cadouri pentru barbati. Printre altele am primit cadou de ziua mea o cana cu chipul Evei, m-am bucurat foarte mult. Poate sa incriptionezi ceva cu familia voastra ar fi o idee....
Cristina eu nu pot vedea filmultul cu Raducu, se opreste la cateva secunde. Te astept pe mess, somnorosilor!
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by adinagquote:
Originally posted by sandutaquote:
Originally posted by adinag
ah, ca sa fiu mai precisa, gluten este în grâu, orz, ovaz, secara...
Sanduta, ai dreptate, fiecare an are ceva "special"...
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Uite o poveste cu glutenul asta ce pe mine ma dispera. Mai demult, si nu spun foarte demult, se dadea biscuite cu fructe ca inceput a diversificarii. Acum unii pediatrii spun nu la lucrul acest ca contone gluten, altii spun ca un biscuite nu ii afecteaza chiar asa de tare mai ales daca copilul nu are foarte mult peste medie in greutate. Eu cred ca pana la urma, adevarul e la mijloc undeva. Cine stie peste 3 sau 4 ani ce se mai descopera si nu mai e voie la copii.
Cum e si cu galbenusul de ou. La noi se recomanda de 2 ori pe saptamana, dar ai vazut ca in Austria numai dupa 1 an.
La fel cred ca e cu multe fructe sau legume, eu nu mi le mai amintesc.
Cineva intreba de ce se vand borcanase cu diverse sortimente care sunt interzise la varsta aia. Pai poate in unele locuri nu sunt interzise sau acolo unde se fabrica ele.
Nici eu nu mai stiu ce sa cred.
Pur si simplu ma enerveaza atatea lucruri care e voie sau nu e voie sa le faci. Adevarul e ca bebelusii sunt niste bebelusi nu oameni in miniatura si ca trebuie sa avem grija de ceea ce mananca, dar oare cata grija si pana cand?
pai eu nu am zis sa nu se consume, tu ai scris ca sunt cereale fara gluten, si eu am corectat, ca ele contin gluten. de la o anumita varsta si daca nu sunt copii cu alergii in familie, sigur ca se pot da cereale cu gluten. daca vezi ca fac diaree, au crampe, etc. ar trebui controlat daca nu este celiachie (intoleranta la gluten). celiachia adevarata este genetica si nu trece niciodata, nu este o alergie "simpla". Exista insa si o simpla intoleranta la gluten, mai ales la bebelusi se intalneste, care trece cu varsta, nu este celiachie...
am o prietena cu celiachie si stiu bebelusi cu aceasta intoleranta trecatoare, poate de aia-s mai informata.
dar acuma chiar ma duc in patut...
:-))
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Sa ma scuzi, cred ca era ora de vina, dar nu era referitor la tine. Ma gandeam ca tot timpul trebuie sa fiu atenta ce ii dau, sa citesc atatea etichete (eu urasc cititul etichetelor
![](bang.gif)
![](pupic.gif)