Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

fetelor dati-mi un sfat:mogaldeata mea de 2 sapt mananca fff rau ii curge din gurita de e toata baloasa roade tot ce prinde pina si mina care o hraneste ha-ha ma musca de mina cu gingiile sunt umflate dar nu foarte tare nu sunt prea rosii dar sunt mari im zona molarilor de jos.credeti ca-i ies dintii??????? ca soacra mea zice ca nu

RODICA fericita mami de BEBE PAULA GABRIELA

D_ZEU sa ne ocroteasca http://community.webshots.com/album/563781322YHTWOq]paula mea poze[\url]

[url=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Apropo de Paul:

noua distractie:
http://good-times.webshots.com/photo/2202946800103635009lzuQWs

daca si sora-sa va semana cu el: vai de capul nostru!!!!!!!

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rodicamarza

fetelor dati-mi un sfat:mogaldeata mea de 2 sapt mananca fff rau ii curge din gurita de e toata baloasa roade tot ce prinde pina si mina care o hraneste ha-ha ma musca de mina cu gingiile sunt umflate dar nu foarte tare nu sunt prea rosii dar sunt mari im zona molarilor de jos.credeti ca-i ies dintii??????? ca soacra mea zice ca nu

D_ZEU sa ne ocroteasca http://community.webshots.com/album/563781322YHTWOq]paula mea poze[\url]

[url=

astea sunt primele semne de eruptie dentara.
la noi la amandoi asa a fost.

multa rabdare ca voi iesi ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

ms. KARINA cred si eu ca ies dar cand doamne? vad ca esti din 76 din ce luna? eu septembrie 8

[url=

Mergi la inceput

august 23.

Pati e in plina eruptie de incisivi centrali, si de 5 nopti numai maraie: doarme doar in brate.

Mergi la inceput

fugim la baita.

revin dupa papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Noi deocamdata am facut o pauza cu dintii. Are 4 iesiti si de vreo 2 saptamani e linistita. Vom vedea cand vor iesi urmatorii.

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Aici va rugam frumos sa ne votati! http://www.nou-nascuti .ro/album_nn.html?action=show&pid=3101
( stergeti spatiul de dupa nascuti) Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo
ce face fetele?? bebeiI??

eu sunt asa de supi....peste cateva ore pleaca sotzu' in delegatie.... ...nu am fost niciodata unul departe de celalalt.....offff...incerc sa ma incurajez: merg la solar, merg sa ma vopsesc, fac fitness iar in ultimele zile pregatesc bagajul pt concediu...sper ca asa o sa treaca mai repede saptamana asta!!

ne auzim maine...sper sa am moralul mai ridicat.....

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Saluti!

Noi am intrat doar sa va salutam inainte de "marea absenta" de minim 2 saptamani, cat vom sta la mare....acu suntem in toiul pregatirilor de bagaje!

o sa ne fie dor de voi, dar avem laptop la purtator, asa ca mai bagam un oki din cand in cand!

Lavi, ne vedem peste o saptamana...abia astept...capul sus, stiu ca o sa fie greu fara iubitul tau, dar o sa treaca si asta!

Hai sa va bag in ceata: voi ziceti ca sunteti descompuse, io la 37 de ani ce sa mai zic? Da' am barbat tanar! Hehehe, da' nu va spun cu cat....ca oricum bat recordul!

Va pup pe toate, pupam si bebeii, sa ne auzim cu bine!

printesa roz

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

hai mai BB capul sus... dupa ce vine din delegatie o sa fie dragostea si mai mare
Raul sta bine in fundulet de azi ......se si apleaca la piciorute si revine in pozitie de sezut ...asa ca nu disperati cele ale caror bebei inca nu stau... ca uite noi la 8 luni fara 3 zile am reusit performanta

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput