Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by cristi07

http://good-times.webshots.com/video/3010526550103303905edvjIt

daca aveti timp...va invitam la un scurt filmulet!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Ce i-ai facut tu, de ai obosit cupilu asa? Chiar asa?

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Salutare si de la mine !

Buna inventie fotbalul asta, doarme Sophia in bratele lui taica-su care se uita la meci.

Sa le iau pe rand.

Jasmin, cu avoinul e gratuit sa duci carutul si scoica. Despre bagaje nu stiu, probabil ca depinde daca platesti loc pentru bebe sau nu. In legatura cu Lucas, cred ca asta e firea lui, n-are rabdare, cand vrea ceva vrea acum, asa ca nu prea ai ce-i face, eu cred ca mai degraba abordarea in care ii faci mereu pe plac il va face sa fie mai intelegator decat sa-l lasi sa planga. Eu fac ca Petro, turui toata ziua, cand ii fac de papa o pun pe pilota in sufragerie si din cand in cand mai scot capul si fac cucu-bau. De saptamana trecuta am investit in 3 baloane care o tin ocupata un pic, la fel ca pungile de carton de cadouri (goale) plus o cutiuta de carton de bombonele. Sunt cele mai interesanta jucarii ale ei, in afara de telecomenzi.

Adra, La multi ani pentru Eva. Eu fac fructele sau legumele la aburi, apoi le blenduiesc in paharul inalt, apa pun dupa ochi. Ulei torn cam 1/2 ligurita in castronel si amestec bine. Folosesc de floarea soarelui sau de germeni de porumb (de la plafar), dar asta cam miroase a popcorn. Dupa care prezint concota printesei dau 2 varfuri de lingurita si arunc la cos

La multi ani sarbatoritilor de azi !

V-am spus ca a nascut o prietena tripleti ?

mami de Sophia

Am uitat tu sa-ti spun ca am vazut pozele voastre din Austria si ca mi-au placut muuuult! Ma tot tineam sa-ti scriu mesaj si uitam...
Chestia cu fotbalul e buna daca ai tatic microbist...la calculator nu sta al meu cu Piul pentru ca tot vrea sa butoneze si il deranjeaza de la plimbatu' prin spatiu cu navele spatiale...

De ce nu papi tu ce ramane de la Sophia? Eu ma bat cu Bijou pentru restul de piure ramas, si Alexia nu prea ne lasa...
Da, ne-ai mai zis odata...si tu te-ai ramolit...

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

cristina am ras cu lacrimi impreuna cu sotul.ce ai obosit copilul ala l-ai dus la meci pe stadion?

RODICA fericita mami de BEBE PAULA GABRIELA

D_ZEU sa ne ocroteasca http://community.webshots.com/album/563781322YHTWOq]paula mea poze[\url]

[url=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

cristina sau aralia? cred ca nu gresesc

RODICA fericita mami de BEBE PAULA GABRIELA

D_ZEU sa ne ocroteasca http://community.webshots.com/album/563781322YHTWOq]paula mea poze[\url]

[url=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

BB , hai ca va trece repede! Oricum, plecati curand la mare, ai pe mami langa tine, va fi bine!

Vali, ce fain!!! Minim 2 saptamani la mare! Ce-as vrea si eu... Dar nu cred ca bati recordul, cel mai tanar tatic a fost "inscris in lista" de ramOnica cu aproape 24 ani, deci de facto... 23 de ani!

Ah, fostul meu, taticul Jasminei, era tot cu 2 ani jumate mai tanar ca mine! Dar nu de asta ne-am despartit... Al meu acum e cu 2 ani mai mare, face luna asta 35, si am mare nevoie de ajutorul vostru sa-i gasesc un cadou - surpriza mai deosebit, ca e varsta mai rotunda asa, 35..

Mergi la inceput

Cristina are pe Raducu de adoarme cu capul pe masa...

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ank, bravo pentru stat in fundut!

Aralia, vezi ca asa se ingrasa lumea cu bb-i mici, tot papi resturile... si ramai cu prostul obicei si te faci cat casa! (vorbesc din experienta, din pacate... )

Jasmin, noi am fost cu sky europe, pe bb l-am tinut in brate cu o centura agatata de a noastra. Carutul e gratis, dar pentru el nu ai extra voie bagaj. Adica noi am avut 20 kg de persoana inclus, bb neintrand la numaratoare...

edit: plus bagajul de mana, se intelege... care vezi ca trebuie sa aiba maximum anumite dimensiuni!

Ma duc la dus!

Ah, eu m-am uitat dupa sex in the city, dar am gasit doar calitate camera, deci proasta, filmat in cinema, ca sa zic asa... voi aveti altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

Miha, am votat si eu ... observ ca esti in top!

Multumim!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:

http://good-times.webshots.com/video/3010526550103303905edvjIt
daca aveti timp...va invitam la un scurt filmulet!

Ce i-ai facut tu, de ai obosit cupilu asa? Chiar asa?

De la piureul de spanac i se trage! Grea treaba si mancatul asta mey...
Pupici la mancaciosul scump!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Vali, distractie placuta in vacanta! Ia-ne si pe noi in laptop.
Adina, ce voiai sa-mi zici? M-ai facut curioasa. :)) Poate de cereale?
Mihuta, chiar voiam sa te intreb cum se descurca prietena ta cu tripleti. O ajuta cineva, nu? Legat de tastatura, Roxana imi spunea ca i-a luat lui Ionut una pt el, sa-si caute motor pe net. Era pasionat, bineinteles. Asa ca ia-i fetitei jucaria.
Intrebare: de ce unele borcanele de la Hipp cu mancare 4+ au ingrediente ce se dau si dupa 8 sau 10 luni?

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput