Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

nuuuu, marti sigur nu!
marti si-a luat liber seara al meu, si am invitat si unprieten de-al lui si ne uitam toti la meci. Oricum, Olanda e mai departe, si al meu e de acord sa cstige Romania, cica sa ne lase sa castigam ), ca pentru Olanda e indiferent, si el prefera sa inaintam noi decat Italia si Franta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Adina si eu ieri am crezut ca imi crapa inima in mine la meci.. ...cred ca daca eram gravi prin 7 luni incolo ma lua de nascare ..
Apropo am vazut azi piticania la eco... statea in fundulet parca si dadea din maini si picioare ...e totul ok... prin jurul datei de 7 sau 8 iulie fac TT....
Eram un pic ingrijorata ca toata ziua sunt cu raul ba in brate ..ba calare pe mine... ma vrea doar pt el...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

sper ca peste 3 sapt cand merg la eco sa imi arate si sa fie pasarica ... Am si avertizat-o pe doctorita ca data viit nu plec din cabinet pana nu imi zice ca o sa am si o fetita

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Ank, ce ma bucur!!! Cred ca esti si tu de acord ca la bb 2 nu se mai poate avea atata gija ca la primul: sa nu iei in brate, sa dormi de ajuns (dar ce fain ar fi), sa ai timp pentru tine... nici cu mancareanu mai aveam asa grija, ca nu aveam timp sa ma gandesc la atateea ca la bb1. Dar nu se intampla nimic, si de-abia astept sa fali ce va fi!

Da, io mi-am speriat ieri copilul cu niste strigate la meci, ca a inceput sa planga saracutul :-O

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Da, io mi-am speriat ieri copilul cu niste strigate la meci, ca a inceput sa planga saracutul :-O

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

si la mine se uita Raul de parca isi zicea ca sunt stricata de cap

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Eu sincer nici la prima sarcina nu prea am fost cu grija de una si de alta si am avut o sarcina foarte foarte usoara..plus ca am fost relaxata..ignorand toate NU-urile care le mentioneaza majoritatea. ...
Azi cand sa plec de la cabinet am ramas sa vb cu fata de la receptie si ii zic ca acum nu mai sunt ca la prima sarcina ca as fi venit la control o data la sapt sa il vad pe bb ... iar ea imi zice ... ca si doctorita mea acum 2 ani cand era gravida dupa fiecare zi de consult statea sa isi vada fata si se uita repede facand-usi eco din picioare ...numai sa o mai vada putin ..deci daca ea ca ginecolog era asa...dar noi

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

A trecut si Paul prin niste crize de personalitate, undeva pe la 2 ani spre 2 ani si jumatate.
Insa nu asa urate cum am mai auzit.

El l-a luat pe "nu" in brate si bun luat a fost.

Singura metoda care a dat roade a fost ignorarea; desi nervii mei erau prastie.
Da' cu rabdare trec.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Corina, La Multi Ani! lui Paul! Merge la scoala la toamna, nu? Baiat mare ai!
jasmina abia la anul viitor la scoala, ea abia asteapta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005

jasmin - de ce nu incerci sa-l cari dupa tine prin casa? O pun in scaunelul de masa (ca premergator nu vreau sa folosesc) si o iau dupa mine in baie, buctarie, intins rufe etc. Sa ma vada ca altfel incepe sa urle si ea ... si ii vorbesc, ii expolic ce fac, cum etc. Adica vorbesc singura mai mult . Zic si eu ... o idee ...

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

si eu cam la fel procedez

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

quote:
Originally posted by adinag

Corina, La Multi Ani! lui Paul! Merge la scoala la toamna, nu? Baiat mare ai!
jasmina abia la anul viitor la scoala, ea abia asteapta!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

multumim.

el abia a terminat grupa mare, mai are pregatitoarea la gradi.
va merge abia in 2009 la scoala.

insa la cat e el de nebunatic, mai bine asa: poate se mai cuminteste un pic.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput