Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
mihuta spune:
Stiam eu c-am uitat ceva, Cristina, foarte dulce Raducu, cand a inceput sa incline capsorul imi venea din reflex sa intind mana sa nu dea cu capul de scaun. Dar tot s-a auzit un poc mic !
Alina, noi avem alte prioritati, robinetele de la chiuvete, ii plac cele care se apasa. Si dozatorul de sapun lichid e foarte fascinant. Dar numarul unu e mouse-ul, ca are luminita rosie si cablu. Numai ca nu mai pot scrie nimic cand o am in brate ca ne luptam pentru el. De cateva zile i-am dat voie sa bata la tastatura si se apare ca e un nou hit !
mami de Sophia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
logam spune:
quote:
Originally posted by cristi07
http://good-times.webshots.com/video/3010526550103303905edvjIt
daca aveti timp...va invitam la un scurt filmulet!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Ce repede i s-au terminat bateriile!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Aici va rugam frumos sa ne votati! http://www.nou-nascuti .ro/album_nn.html?action=show&pid=3101
( stergeti spatiul de dupa nascuti) Multumim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by logam
Cristina, eu mai eram de votat!
poze Sorinutza mica
Aici va rugam frumos sa ne votati! http://www.nou-nascuti .ro/album_nn.html?action=show&pid=3101
votat ochi albastri...
altcineva????
![](icon_smile_big.gif)
Poze Radu
logam spune:
Multumim!
poze Sorinutza mica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Stiam eu c-am uiat ceva, Cristina, foarte dulce Raducu, cand a inceput sa incline capsorul imi venea din reflex sa intind mana sa nu dea cu capul de scaun. Dar tot s-a auzit un poc mic !
Alina, noi avem alte prioritati, robinetele de la chiuvete, ii plac cele care se apasa. Si dozatorul de sapun lichid e foarte fascinant. Dar numarul unu e mouse-ul, ca are luminita rosie si cablu. Numai ca nu mai pot scrie nimic cand o am in brate ca ne luptam pentru el. De cateva zile i-am dat voie sa bata la tastatura si se apare ca e un nou hit !
mami de Sophia
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
da, chiar a facut poc...a adormit cu piureul in gurita (nu am stiut ce sa ii fac) l-am luat si l-am pus la el in patut.
era frant copilul meu pentru ca s-a trezit la ora 9 si pana la 3 nu a vrut sa doarma desi era obosit...
am luat camera foto langa mine ca imi inchipuiam ca se va mozoli de spanac cu cartof..insa am avut parte de "action"
Poze Radu
adinag spune:
Mihuta, daca-ti zic cat a mancat azi Floris vii cu bata! No, o sa manance toti candva, si in definitiv, le merge bine si asa,nu? Jasmina cred ca pe la 7luni manca cam jumate cat Floris acum din legume... Insa mie mi se parea ok atunci, ca oricum aveam lapte berechet, ea era graaaasa, deci nu vedeam problema. Si a fost bine, adica acumamananca de toate, inclusiv chestii ciudate pe care multi adulti nu le mananca
Jasmin, nu imi pot inchipui sa aiba de-a face comportamentul de acum al lui Lucas ceva cu posibilele crize de personalitate de mai tarziu. Intr-un fel sau altul oricum iti ca face crize peste vreo 2 ani, ca si asta-i parte din evolutia lor, nu-i asa? Ce zic mamicile cu experienta: de ex. Miha, Carina? Ai vostri tot au trecut prin de-astea (a mea inca mai trece :-)))) ce-i drept nu s-a trantit (inca) pe jos, insa sunt si alte posibilitati a-si face remarcata personalitatea, iar ei sunt foarte... ingenuosi in a gasi mereu metode noi!
mihuta spune:
Tot am uitat ceva.
Adina, da, mai nou s-a trecut si la noi la invatamant universitar de 3 ani pentru bachelor si 2 ani master.
Pussi, vezi ca sunt diverse magazine online de produse pentru bebelusi care vand si borcanase hipp aduse de afara. newbabymilk.ro reclama.ro si altele
mami de Sophia
adinag spune:
Nu vreau sa fiu sadica, Mihuta... dar vad ce altfel e in comparatie cu Jasmina. Jasmina era indragostita de san, era obosita, mofturoasa, pentru orice remediul era sanul. Nu avea de-a face cu foamea. la el, da... Numai cand a fost o data racit i-a trebuit sanul si asa... sa fie mai alintat (si desigur l-am tinut cu placere doua zile aproape numai in brate si la san :-))
Jasmina nu a mancat asa mult piureu, in schimb san. El cred ca ar fi in stare in cateva saptamani sa se intarce singur (dar nu vreau eu... sic!)
Deci oricum nu se poate compara, nu? La Jasmina nici nu mi-a trecut prin cap vreodata sa cantaresc cat mananca, insa stiu dupa marimea unui recipient de la Avent ca era mai putin ;-)
Io-s bolnava cu meciurile, ieri era sa fac infarct, si azi vad ca tot cu ochii in perete stau (noi nu avem tv, si ma uit cu beamer-ul, pe perete...). Cred ca m-amuitat acum cu meciurile mai mult la program tv decat in ultimele 6 luni impreuna.
si maine ma duc la zona aia a fanilor din centrul orasului, pe pitic il imbrac cu tricoul olandei, ca deh, sa aiba tat'su cu ce sa se mandreasca!
mihuta spune:
Nu vreau sa fiu masochista, dar eu numar cat mananca Sophia legume in varfuri de lingurita. Azi vreo 2 ieri vreo 5 (buna ziua de ieri !). In schimb san cat cuprinde.
Azi dimineata am tinut-o mai flamanda pana i-am dat fructele si a mancat foarte prost, mai putin de jumate de borcanel mic de la hipp (ca eu facusem para la aburi si cand am pus sa racesc in apa castronelul, l-am inundat cu apa de chiuveta ). Deci nu e bine nici flamanda nici satula nici adormita nici cu chef de joaca...
Vezi sa nu-l imbraci in culorile Olandei marti (sau prinde- panglici in tricolorul nostru pe dedesupt )
mami de Sophia