Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Miha

Fetelor este sau a fost careva la Finante-Banci pe la vreo Universitate particulara? Ma intereseaza daca si cat se cere sa inveti. Ca eu vreau sa ma inscriu anul asta si nu stiu ce universitate sa aleg. Nu vreau una la care sa se ceara prea multa toceala, pentru ca am mai facut o facultate si am invatat pe rupte 5 ani ca altfel nu se putea. Dar nici sa trec ca si gasca nu as vrea...Cam multe vreau Ma puteti ajuta cu un sfat?

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Jasmin, nici prin gand nu mi-a trecut ca esti indiferenta. Probabil ca exprimarea mea nu a fost tocmai ceea ce gandeam, oricum scuza-mi comentariu, vorba aia daca taceam filozof ramaneam.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vasari am luat tarc de la bertoni, cum are si aralia, mi-e super util, dorm in el afara, stau la plaja in el, se joaca.. dar nu mai mult de 15-20 minute singure. Pe jos nu pot inca sa le pun.. ca la noi e inca agitatie si intra lumea incaltata si in camera lor. Tu cum faci cu musafirii?... Eu nu ma mai agit cu glutenul... au trecut de 6 luni si le dau oricum totul cu grija, dar le-am dat si cojita de paine pe care o molfaie singure
ramo da, am gemenute! ma plang .. ca nu pot sa tac, dar e super frumos!
Adriana stiu ca acum cel putin la stat in Tm e 3 ani de zile... ceva toceala tot e... uneori cam multa. Si pe mine ma bate gandul sa intru in invatamant datorita programului de 6 ore si a vacantelor, as avea mai mult timp pt. Tuste, dar eu am terminat ISE-ul... nu prea stiu daca as gasi ceva de profil sa predau. Am zis ca in iulie ma interez: daca mi-e suficient sa fac doar cursul de pedagogie...care stiu ac e un semestru, si care eu l-am facut, sa vad daca se recunoaste, daca nu ma inscriu la o facultate... un an mai stau acasa, si inca 2 imi va fi mai greu.Ma mai gandesc.

Tocmai mi-au plecat musafirii ...si am primit o gramada de papa de HIPP care la noi nu se gaseste: cereale de noapte( cu cioco, cu castravete si rosii... gata preparate, din astae am mai primit pt. 4+ cu vanilie si banane si au avut mare succes) si fructe(inclusiv cu capsuni) la borcanase mari de 250 gr... stiti de unde se pot comanda?

si ce nu mai stiu... de ce nu se da la kiwi?? stiu ca nu se da, dar motivul???

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Va rugam sa ne scuzati lipsa de cateva sapt de pe forum.
Am tinut-o tot in petreceri, apoi serviciul asta ma termina, teroristii ma iau de buna cand vin acasa, asa ca ...

merg sa mai citesc din urma.

bun venit noilor mamici si puiuti!

ca sa nu ne uitati:

http://family.webshots.com/photo/2728412130103635009BzTvGr

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana
MIHA,ce tre' sa fac pt acel vot?

Sa votezi aici: http://www.nou-nascuti. ro/album_nn.html?action=show&pid=3015 Multumim!
quote:
Multam de retete,esti minunata!

Cu mare placere! Asa-i ca-s minunata?
quote:
Si...apropo de varsta,si eu sunt o "trufanda" de 33 de ani !!!
Iar sotul...e si el mai mic,dar numa' cu un an....

Mey...da' chiar toate v-ati luat barbasti mai tineri? Brava voua fetelor!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Raducu, esti mortal!!1

Carina, bine ati revenit! Ce frumosi copii ai...

Pussi, m-am uitat pe site-ul de la hipp si costa trimisul in Romania de groaza, 59 euro pe paket, dureaza 5-6 saptamani pana ajunge si nu se trimit pachete mai grele de 10 kg, daca depasesti greutatea, se fac doua si deci... de doua ori 59 euro! poate se poate altfel...

a propos studii, esti si in Romania sistemul asta nou de la Verona: studiul de ex. economie 3 ani cu bachelor, apoi 2 ani master???

am uitat ce vroiam sa mai scriu... cred ca de oboseala :-))

stiu ca vroiam sa-i zic ceva Alinei, dar cee???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

jasmin - de ce nu incerci sa-l cari dupa tine prin casa? O pun in scaunelul de masa (ca premergator nu vreau sa folosesc) si o iau dupa mine in baie, buctarie, intins rufe etc. Sa ma vada ca altfel incepe sa urle si ea ... si ii vorbesc, ii expolic ce fac, cum etc. Adica vorbesc singura mai mult . Zic si eu ... o idee ...

Exact asta voiam sa spun si eu...Amira sta permanent dupa mine,n-am lasat-o niciodata singura in patut.O pun in scoica sau in carut,mai folosim tarcul din cand in cand,acum mai nou sta pe plapuma,pe jos in sufragerie.Asa am procedat si cu Robert.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Salutare si de la mine !

Buna inventie fotbalul asta, doarme Sophia in bratele lui taica-su care se uita la meci.

Sa le iau pe rand.

Jasmin, cu avoinul e gratuit sa duci carutul si scoica. Despre bagaje nu stiu, probabil ca depinde daca platesti loc pentru bebe sau nu. In legatura cu Lucas, cred ca asta e firea lui, n-are rabdare, cand vrea ceva vrea acum, asa ca nu prea ai ce-i face, eu cred ca mai degraba abordarea in care ii faci mereu pe plac il va face sa fie mai intelegator decat sa-l lasi sa planga. Eu fac ca Petro, turui toata ziua, cand ii fac de papa o pun pe pilota in sufragerie si din cand in cand mai scot capul si fac cucu-bau. De saptamana trecuta am investit in 3 baloane care o tin ocupata un pic, la fel ca pungile de carton de cadouri (goale) plus o cutiuta de carton de bombonele. Sunt cele mai interesanta jucarii ale ei, in afara de telecomenzi.

Adra, La multi ani pentru Eva. Eu fac fructele sau legumele la aburi, apoi le blenduiesc in paharul inalt, apa pun dupa ochi. Ulei torn cam 1/2 ligurita in castronel si amestec bine. Folosesc de floarea soarelui sau de germeni de porumb (de la plafar), dar asta cam miroase a popcorn. Dupa care prezint concota printesei dau 2 varfuri de lingurita si arunc la cos

La multi ani sarbatoritilor de azi !

V-am spus ca a nascut o prietena tripleti ?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Miha, am votat si eu ... observ ca esti in top!

haideti ca dau voturi...cine mai era ???

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Cristina, eu mai eram de votat!

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Aici va rugam frumos sa ne votati! http://www.nou-nascuti .ro/album_nn.html?action=show&pid=3101
( stergeti spatiul de dupa nascuti) Multumim!

Mergi la inceput