FIV 182

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Buna seara fetelor.
Intru mai rar pt. ca n-am ce sa va spun despre mine, insa va citesc in fiecare zi sa vad ce mai faceti.
Iana, Adenuti, Amzulica sunteti in focuri, Doamne ajuta sa reusiti pt. ca meritati.
Multe pentru voi si asteptam vesti bune.
Ioana am vazut ca ai inceput tratamentul, acum sigur vei reusi

Rica tu ce ai mai facut cu embrionii congelati? Te rog spune-ne ceva

Pup toate fetele, s-aveti o saptamana plina de bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Doris71 multa bafta iubita, de data asta o sa reusesti!
Iana_mari, Amzulica, Adenuti va tin pumnii stransi maine!
Bubu73 multumesc frumos de urari iubita!
Miruna79 eu am facut tratament cu Puregon, insa nu am patit nimic de la el. Insa stiu ca difera de la persoana la persoana orice tratament.

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

AMZU,IANA,ADENUTI,SI TOATE CARE SUNTETI IN ASTEPTARI,VA DORESC MULTA BAFTA,SI VA ASTEPTAM CU TESTE DE SARCINA POZITIVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!. MARIA CE MAI FACI ,VAD CA NU AI MAI DAT NICI UN SEMN,EU TOT CITESC ,DAR NU TE MAI VAD DELOC,SPER CA ESTI BINE,SAU POATE ESTI LA ODISEE DAR NU M-AM UITAT EU. .MONILANDUN SI PT TINE,TU CE MAI FACI,CE MAI URMEAZA SA FACI ,REFERITOR LA FIV? .KORASI PT TINE UN . IOANATUGSCE REPEDE AI INCEPUT URMATOAREA PROCEDURA,MA BUCUR PT TINE SPER SA AI MULT NOROC ACUM,UNDE ESTI TOT LA GIULESTI?INCA ODATA SUCCES TUTUROR FETELOR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Kineta multumesc de urari! Zici ca am inceput repede urmatoarea incercare? Mie mi se pare ca au trecut foarte greu cele doua luni de asteptare. Dupa mine as fi inceput un nou tratament a doua zi. Da, tot la Giulesti fac FIV si tot cu prof. Marinescu.
Intreba cineva de embriologii de la Giulesti: eu stiu ca sunt o saptamana Dascalescu si o saptamana Cocei.

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Buna fetelor, si eu scriu mai rar pe aici desi va citesc in fiecare zi.Insa deocamdata sunt in pauza pina in septembrie cind voi incepe cel de-al doilea fiv.Multa bafta fetelor iana mari amzulica si adenuti, viitoare de aici sa va mutati direct la odisee .
ioanabafta si tie,tu ai refacut analizele hormonale sau nu a fost necesar?Ma gindesc ca daca incep in septembrie al 2-lea fiv sa le fac din vreme ca sa nu mai pierd o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dragele mele, iana mari, amzulica, adenuti, va tin pumnii sa aveti o intalnire reusita cu puiutii vostrii.
Ioana, mult noroc cu FIV-ul acesta sa se lase cu super rezultate ()

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Mirela, tu spuneai ca ai avut FSH mare!
Cat era? Da-mi o speranta!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

BUna fetelor,

azi sunt ziua a 8 a de la ET, si de azi am venit la servici desi dna dr. a zis sa stau 2 sapt. in pat, nu aveam cum pt. ca ni s a schimbat primarul si situatia nu este asa roz, trebuia sa vin ; nu ma vait ca serviciul meu nu este asa solicitant, totusi trebuie sa stau 8 ore pe scaun;
Adenuti, Iana - da pana n ziua a 7 am stat mai mult in pat, cam 70% din timp, ieri am fost la manastire si am stat cam 4, 5 ore in picioare, desi m a durut burta si mijlocul nu mi pare rau ca am fost, am fost sa i multumesc lui Dumnezeu ca m a ajutat sa trec cu bine fiecare hop al tratamentului si ca in final am putut ajunge la ET si cu rezultate multumitoare, m am rugat sa ma ajute si deacum sa fie bine si daca nu va fi sa mi dea puterea de a trece peste tot, si altadata sa pot ajunge mai departe si sa obtin ceea ce mi doresc !
Miruna - dna dr are momente cand este si mai putin comunicativa dar oricum este o profesionista, pacat ca nu toata echipa este asa, pt. ca ar avea rezulate pozitive mai multe ! da intr adevar mai sciu si pe bebelusul si acolo este o fata care areusit cu embrioni congelati ;

va pup

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Daria, incearca sa nu stai cu abdomentul incordat. Lasa-ti scaunul pe spate si picioarele ridicate. Ai mare grija ca deja s-au prins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Moniland - mersi de sfaturi, esti o draguta, sper sa te auda Dumnezeu si sa se fi prins ! o sa incerc sa stau mai mult rezemata , mai pe spate dar nu prea pot, ca mai trebuie sa mai fac si cate ceva;

va pup pe toate

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput