FIV 182
Raspunsuri - Pagina 6
iana_mari spune:
Adenuti de multe ori cei cu fragmentatii ajung mai viteji decat cei care arata bine la inceput.Linisteste-te ca va fi bine.
Mie mi-au zis de vineri sa fiu la 8 pt. ca profesorul face primul,dar oricum ET-urile vor incepe in jur de 10.
Vreau sa ajung mai devreme ca sa-i vad la microscop pe voinicei ca prima oara nu i-am vazut si am avut o urma de regret.
miruna79 spune:
Adenuti cum ti a zis si iana sa stai linistita nu te stresa acum ca nu e bine , o sa te ajute Dumnezeu si o sa reusesti si n-o sa mai fie nevoie de alta data si de embrioni congelati.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
adenuti spune:
miruna-multumesc pt incurajare .
nu ma mai stresez ce vre DD .sa se intimple
va pup pe toate si bafta
Moniland spune:
Adenuti, stai linistita ca sunt fete care au avut embrioni fragmentati si s-au prins doi. Asa ca... mult succes!!!
smoly spune:
Buna fetelor!
IANA,AMZULICA,ADENUTI fetelor stati linistite ca totul va fi bine.Bebeii vostri nu au nevoie de niste mame stresate.BAFTA MULTAAA!!
Eu maine fac prima injectie de diphe.Cu Dumnezeu inainte!
Fetelor acuma mi-am adus aminte:maine e mare sarbatoare,e Sfanta Treime asa ca aveti incredere ca totul va fi bine.Dumnezeu si Maicuta Domnului vor fi langa voi.
As avea si eu o intrebare asa de curiozitate;cum e cu embriologii astia de la Giuly,lucreaza o sapt Dascalescu si o sapt. Cocei sau fiecare doctor isi alege embriologul?
VREM BEBE!! E CLAR?
miruna79 spune:
Fetelor care ati mai facut stimulare cu puregon spune ti si mie daca ati avut vreo reactie adversa, ingrasat, fire de par nedorite,etc..
Va pup
Miruna
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
carmanuia spune:
Buna fetelor,
Amzulica, Adenuti, Iana am intrat ca sa va transmit bafta multa si sa veniti numai cu vesti bune.
Pup toate fetele!
bolojica
antosit spune:
Smoly la Gyuli embriologii fac weekend-urile prin rotatie, o saptamana Cocei, cealalta saptamana Dascalescu.
Amzulici, Iana, Adenuti DOAMNE AJUTA!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"