FIV 182
Raspunsuri - Pagina 5
miruna79 spune:
Dariaioana da tot cu dansa fac, mi a placut de ea, e foarte comunicativa.
apropo tu esti marinita de pe celalalt forum? am citit acolo ca o fata standy a reusit acum cu embrioni congelati, ma bucur sa aud ca au mai multe reusite.
pup toate fetele.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
miruna79 spune:
Adenuti cum ti a zis si amzulica sa mananci fara sare ca nu ai voie.
Adenuti, Amzulica, iana mari va tinem pumnii.
va pup pe toate.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Moniland spune:
Da, Doris. Prin faptul ca ti-a scos inhibarea pe parcursul stimularii cred ca vei raspunde mai bine la tratament. Sa ai mult noroc!
Ioanatugs spune:
Doris71 eu am facut stimulare data trecuta cu Puregon 100 UI/zi si ultimele 5 zile a fost combinat cu menogon 1 fiola, insa am raspuns prost desi la eco se vedeau 7 foliculi si estradiolul in z6 era de 595, totusi am avut punctie alba. Insa a fost inhibarea prea puternica la mine, aproape o luna de Difereline + 2 luni de AC. Acum Proful deaceea mi-a dat protocol scurt si stimulare cu 3 menopur /zi. Insa dr. Predoi, la care am fost pentru o a doua parere, mi-a spus ca mie mi s-ar potrivi mai bine un tratament cu Gonal-F, cu toate ca ei, la Medlife fac stimulare numai cu Puregon. Si deaceea stau in dubii si tot intreb care e diferenta intre Gonal-F si Menopur, ca sa fiu sigura ca acesta e tratamentul cel mai bun. Tocmai pentru ca am trecut printr-o experienta neplacuta cu FIV-ul trecut, pun atatea intrebari...desi nu ar trebui. Oricum deja am inceput tratamentul de azi cu Difereline si de maine incep stimularea. Tu cand incepi??
P.S. am uitat sa va spun ca mi-am facut analizele acelea gratuite de Stat si mi-a iesit ANEMIE cu lipsa de Fier si mai multa vitamine si nu mi-a picat prea bine. Insa eu am tot luat fel de fel de vitamine si Omega-3, mananc foarte sanatos, adica mai mult legume si fructe, lactate, carne de peste si pui, cereale...etc. si de ce sa am anemie???
cu drag Ioana
DORIS_71 spune:
Ioanatugs eu incepand cu CM urmator incep AC pana pe 19 iulie si pe 23 iulie merg la clinica ptr. eco si daca totul e OK incep imediat stimularea.
Va rog cine a facut stimulare cu gonal si apoi la alt fiv cu menopur sa-mi impartaseasca si mie experienta. Mersi.
Moniland
toate FIV-oasele.
DORIS_71 spune:
Ioanatugs si eu la primul FIV am luat o luna AC iar in a 21 zi am facut 3,75 decapeptyl si di prima zi de CM am inceput stimulare cu gonal f, la inceput doza mai mica si vazand raspunsul prost mi-au marit doza si in ultimele zile de stimulare ajungand la 600 ml. Am facut 10 zile stimulare dupa care mi-au intrerupt stimularea ptr. ca aveam 1 folicul si putea sa fie si gol. Explicatia doctorilor e ca au fost inhibate prea tare ovarele si ca am rezerva ovariana scazuta. Acum la inceputul celui de al 4-lea FIV am sa fac si inhibina b ca sa vad mai bine cum e cu rezerva mea ovariana. Asta este experienta mea la primul FIV.
toate FIV-oasele.
adenuti spune:
fetelor nu stiu daca va ajuta cu ceva ,eu am luat 2 luni AC ,o luna pauza am facut inhibare 17 zile cu dife 1 fiola si stimulare 13 zile cu menogon plus 1/2 dife .
deci am facut dife o luna .
menogo 3 fiole 0,75 .
rezultatul il stiti 8 foliculi cu 8 ovocite .
va urez suces si DD sa ne ajute sa devenim mamici .
adenuti spune:
fetelor am sunat la spital din cei 8 puii nu mi -au ramas doar 2 ceilalti s-au fragmentat .
n-am mai intrebat calitatea lor pt ca m-am pierdut . mi-a spus ca nu crede ca am de congelat .de fapt nu mi-a spus ca doar doi sint buni ci ca nu crede ca avem de congelat .
iana sa ma anunti ce fac pui tai
iana_mari spune:
Adenuti nu intra in panica ca-si pot reveni si ceilalti.Sa creasca mari si sanatosi cei doi la mami in burtik ca nu-ti trebuie de congelat.
Am sunat si eu si mi-a zis ca arata frumosi toti cei patru voinicei,dar ca perioada critica este intre 48 si 72 de ore.
M-am rugat mult la d-zeu sa-mi reziste voinicii si El m-a ascultat.
Pup toate fetele.
adenuti spune:
iana ce pot sa zic ,nu ma intereseaza in mod special sa congelez dar sa am doi grasi .dar prostia mea ca nu am mai intrebat cum sint cei ramasi si citi .la cit ti-a sis sa fi la spital ? mie la 10
felicitari pt puiitai sai tina DD pe toti frumosi si grasi .
te pup