FIV 182

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Ioana, eu am FSH mare si am facut stimularile cu menogon (primele) si menopur (ultimele). Mie mi-a dat menogon/menopur pt ca a-si fi avut nevoie de ceva LH. Cel putin asa am inteles. Bafta multa!
Nusy

Mirela 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor eu am sunat si azi sa vedem evolutia amzuleilor mei (as fi in stare sa sun din ora in ora) si se pare ca de la 7 de 4 celule de ieri azi am 8 de 8 celule, unul a fost mai lenesel. Azi le schimba mediul pentru blastocist - Doamne ajuta ca nu am nici puterea sa ma mai bucur de frica. Suna ciudat ....
Iana_mari merci mult pentru cuvintele tale frumoase, este adevarat, eu am o poveste aparte, destul de complicata si dificila, daca voi reusi sa o fac si cu final fericit voi povesti prin cate am trecut. Ne intalnim luni la ET.

Tin pumnii stransi la toate fetele - sa reusim sa ne tinem copilasii in brate.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

iana-tot pe doamna dr ebriolog dascalescu .
sper sa pot dormi la noapte .
te pup
cum iti mai este?
ai singerat?

Mergi la inceput

amzulica -este super pina acuma si sint sigura ca si de acum inainte ,bafta luni .

Mergi la inceput

Daria -sigur sint semne de sarcina ,esti sa viicu vesti bune sa ne ridici moralul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Ioanatugs Eu la ultimele analize aveam FSH 8,80 si LH 3,79 deci nu tocmai rau zic eu si totusi am raspuns doar la tratament cu doze foarte mari si anume 600 ml gonal f. La eco se vedeau o data 9 alta data 7 foliculi si totusi au rezultat odata 3 si alta data 4 ovocite din care de fiecare data rezulta doar 1 singur embrion. Acum mi-au schimbat stimularea cu 4 fiole de menopur dar mi se pare prea putin doza, sunt doar 300 ml si ma preocup ca n-am sa raspund la tratament. Tu ai facut gonal data trecuta? Si care a fost rezultatul?

Moniland am vazut si eu diferenta pe prospect, dar nu-i ca am inteles cine stie ce. Eu stiam ca gonal f te ajuta sa ai mai multe ovocite si menopur este ptr. a imbunatati calitatea. Dar eu produc oricum putine... si daca nu raspund la tratament? Nu-i doza prea mica? Sau influenteaza si faptul ca nu mai fac decapeptyl 0,2 in paralel cu stimularea ci doar 3 fiole de cetrotide la sfarsitul stimularii?

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Adenuti nu am sangerat deloc.
Nici burta nu ma doare e doar putin unflata.Eu nu ma impac cu mancarea fara sare.
Amzulica foarte frumosi puiuti ai
Dariaioana ai stat in pat pana acum?

Mergi la inceput

Iana_mari frumosi amzulicii mei - sa dea Dumnezeu sa se si prinda de mine si sa stii ca multi sau putini - norocul de la Dumnezeu conteaza, nu numarul.

Cami

Mergi la inceput

iana -nici eu nu am singerat ma doare ovarul sting unde am avut un chist .
eu am cam mincat cu sare ,o fi rau? nu m-am umflat .
te pup

Mergi la inceput

Adenuti - FARA SARE - nu te bucura ca nu te-ai umflat inca - medrolul este un prednison - stiu ca e greu dar nu manca sarat - eu mi-am gatit special fara sare, paine fara sare, etc. si as face asta inca 9 luni daca ar trebui. Hai ca n-o fi foc cateva zile.

Cami

Mergi la inceput