FIV 182
Raspunsuri - Pagina 8
miruna79 spune:
Buna fetelor
Ioanatugs merci de raspuns, sper sa nu am nici un efect advers la el,
dariaioana eu zic ca te ai grabit sa te duci la servicii ptr tine acum proiectul bebe e mai important decat orice altceva, stai cumintica ca nu moare nimeni la birou.
Dau si eu raportul:
Azi z5 de stimulare pe OD 7 foliculi de 8-1o mm
pe OS 4 foliculi de 8-10 si multipli mai mici, endometru 6.
mi a crescut doza de puregon la 150.
pup toate fetele.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
rica69 spune:
Buna fetelor dragelor,
Eu va citesc in fiecare zi numai ca vesti despre mine nu am avut pina acum. Astazi a fost prima eco pentru transferul de embrioni congelati care este programat pe 25 iunie. Dna DC mi-a gasit endometrul cam mic 4.8 mm. Imi va confirma dupa amiaza cu cit sa maresc doza de estrofem. Ce sa va spun am mari emotii.
Bubu, draga tu ce mai faci?
Va urez multa bafta tuturor
miruna79 spune:
Acum am vazut si estradiolul care e de 148.
Sper sa fie bine.
miruna
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
rami 73 spune:
Dragele mele,
Multe dintre voi probabil nu ma mai stiti, mai ales ca am lipsit de pe Forum aproape un an de zile, timp in care insa am citit despre voi si v-am fost alaturi, macar cu gandul...
Sunt foarte fericita sa va spun ca in urma unui FIV pe care l-am facut recent (FIV-ul cu nr. 2, de fapt), sunt fericita posesoare a unui bhcg de 138 in z.11 de la ET, iar azi, in z.14 de la ET bhcg a fost 309 (cam micut, sunt ingrijorata ca nu a crescut cum trebuia...)
Fetelor, pentru mine aceasta reusita (ma rog sa fie asa pana la capat )vine dupa 7 ani de incercari, timp in care am facut 19 inseminari nereusite si 1 FIV la care am obtinut 1 ovocit din 9 foliculi care s-a fertilizat, dar nu s-a si implantat.
La FIV-ul pe care l-am facut acum (am avut ET-ul pe 02.06) sincer nu aveam mari sperante, dar am reusit sa obtin 5 ovocite din 7 foliculi, ceea ce pentru mine a fost o mare performanta, iar in final am ramas cu 2 embrioni A8 (cu usoare imperfectiuni) si unul B5. Dna. dr. Cocei mi-a facut si hatching la unul din ei si poate acela a fost invingatorul...
Sincer, mi-am facut testul mai mult ca sa scap de o grija, eram sigura ca nu am reusit, mai ales ca nu am avut si continui sa nu am absolut nici un simptom (sani moi, nedurerosi, nu ma inteapa sau jeneaza nimic prin burta etc.) In plus, m-am potcovit si cu o raceala nasoala de vreo 4-5 zile, numai mie mi se putea intampla !
Dar asta e, va fi cum va dori Dumnezeu, eu oricum ii sunt recunoscatoare pentru ce mi-a dat, indiferent care va fi finalitatea...
FIV-ul de acum l-am facut tot cu Big M si Dr. Cocei, dar culmea e ca si punctia si ET-ul mi le-a facut Dr. Niculescu, Big M fiind plecat din tara, dar se pare ca a avut mana buna !!
Apropo de conduita de dupa ET, vreau sa va spun ca NU AM STAT absolut deloc in pat, mi-am luat doar vreo 4 zile de concediu, in care mai mult m-am invartit prin casa, iar in z. 5 de la ET am fost la o nunta la care, nu exagerez, am dansat toata noaptea ! Dar dansat din ala, cu topaituri, fara nici un menajament. Eram asa de sigura ca nu am reusit (imi disparuse si bruma de simptome pe care o avusesem), incat am zis macar sa ma simt bine. Dupa aceea, mi-am reluat munca la birou, ca de obicei.
Fetelor, sa stiti ca mereu am fost cu gandul alaturi si voi, m-am intristat sau bucurat alaturi de voi, chiar daca in tacere, va rog din suflet sa-mi tineti pumnii sa fie bine pana la capat, am niste emotii...
Le pup pe dragutele mele cu care m-am tot vazut la intalniri (se stiu ele care ). De asemenea, un pupic special pentru Nusyca, Flori 76 (felicitari mamico !!!), si Liana
Bafta multa tuturor fetelor care au acum nevoie !
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
miruna79 spune:
Ramy felicitari mamico ma bucur mult ptr tine, sa ai o sarcina usoara fara probleme.
A fost cam liniste azi pe aici... dar macar ziua s-a terminat cu o reusita.
o seara buna tuturor
Avalon spune:
Ramiiii, draga mea! Ai sa ma crezi sau nu, dar eu zilele trecute m-am gandit la tine... nu ma intreba de ce, uite asa mi-a trecut fulgerator prin mintea asta incalcita a mea "dar daca Rami a noastra a ramas grea???" Nu mai stiam ce faci, ca pe forum nu ai mai aparut de multisor... dar in sinea mea stiam ca nu ai abandonat... Iar azi, am primit vestea despre tine, cand am auzit mi-a tresarit inima de bucurie, zic "uite, ca si Rami a reusit!". Eu stiu povestea ta si nu pot decat sa ma bucur, dar sa ma bucur ca un copil si sa sar intr-un picior cand aud vesti ca cea pe care ne-ai dat-o tu astazi!
Sa fie intr-un ceas bun, sa nu-ti faci griji ca hcg-ul e bun, poate ca initial s-au prins doi si a ramas doar unul, de aceea nu e cresterea pe care o asteptai tu. Sa ai parte de un copilas sanatos de care sa va bucurati! Sarcina usoara si mai vino din cand in cand si da-ne vesti despre tine
adenuti spune:
buna fetele .
m-am, intors de la ET. mi -am pus 3 pui .
dimineata aveam unul de 8 celule ,1 7 si ubu de 6 si pina la et s-au dezvoltat toti . doamne ajuta .
va pup
ma duc in pat .
trebuie sa fiu cuminte .
iana_mari spune:
VESTI
VA MULTUMESC LA TOATE.
Sunt o graviduta (pana la proba contrarie)cu trei embrioni super frumosi de 8 celule.
I-am vazut pe monitor si tare grasuti erau.
Fug si eu repede in pat ca drumul a fost foarte lung.
rami 73 spune:
Avalon, iti multumesc din suflet, draga mea, si eu am fost cu gandul alaturi de tine in momentele fericite si mai putin fericite... Stiu insa ca esti o luptatoare asa cum putine cunosc si stiu ca VEI REUSI !!! Te felicit pentru planurile de a face FIV-ul in Austria, ideea mi se pare de bun augur. Bafta multa si poate ne mai si vedem.
Miruna, iti multumesc frumos !
Adenuti, ai grija detine si Doamne ajuta !
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean