Puiuti de Randunici 2008!! (34)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
amira_roxana spune:
am vazut poze cu bb de maria doritor de surioare frumoase, si cu roxanica dulce de elara!
multzumesc fetelor pt lamuriri cu carpa aia nenorocita! ideea e ca soacra-mea deja a luat-o si e f mare si aiurea si la cat e nasa de "indemanatica" parca vad ca imi scapa copilul printre carpele alea!
da naty, amira e smechera de mica stie ea pe cine sa impresioneze cand vrea!
gudinde nu ma mai doare maseaua (din fericire) acum ma doare spatele (din pacate) si durerea se lasa pe picior (nashpa)! oricum, multzam de intrebare!
simonette am intzeles cum sta treaba cu cerealele! deci nu fac bine la bb!
am fost in parc cu cuscra si cu ginerele meu, si am fost cumintzei, am papat, am dormit, mufa scumpelul a mai scos niste sunete ciudate, eu mi-am inverzit de la o banca vopsita de curand...aaa, si am vazut 2 mirese! deci avem noroc!
acum ne pregatim de baitza si apoi de nani! asa ca va uram: noapte buna!
PS: cuscra am plecat cu sosetzelele lui Mufa! data viitoare le aduc, promit!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihutza11 spune:
Simo asa ma gandeam si eu, dar stii tu ca asa suntem noi mamicile
si legat de schimbat hainutze si pampersi, la fel si eu, prefer sa fac eu decat pe urma sa vad ca nu sunt ca lumea puse.. bine oricum nu prea are cand sa le faca al meu ca e mai toata ziua plecat ..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
am uitat...
Maria super bb Tudor cu mesajul ala .. sa va puneti pe treaba sa indepliniti dorinta baiatului
bey... eu aici unde mai vad mirese? ca acasa vedeam la greu.. dar aici...
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
am uitat...
Maria super bb Tudor cu mesajul ala .. sa va puneti pe treaba sa indepliniti dorinta baiatului
bey... eu aici unde mai vad mirese? ca acasa vedeam la greu.. dar aici...
Pozici
Creste gargaritza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
quote:
Originally posted by underqueen
sunt smecher
am pernuta
doua poze noi si va pup de noapte buna!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
super!!
LUNY
![](al9leacer.gif)
![](bebic.gif)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
cuscra sa-mi zici daca a iesit banca din hainele voastre! nu-i bai cu sosetele, ca avem multe
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
simonette spune:
Am terminat si noi pe ziua de azi cu plimbarile, acum facem baitza, papam si pe urma ne harjonim un pic pana vine somnicul...
Ali, e posibil sa ma fi cusut cam mult, unde mi-era frica mie ca dupa ce nasc o sa fie larga... nah!
Cu posturile mele...am zis asa ca am ramas de mai multe ori fara raspuns sau sugestii, dar nu ma supar! Fiecare are timpul limitat acum...
Elara, eu am vazut pozele si repet, parerea mea e ca bebelina seamana cu tine...si e o dulceatza, are niste ochishoriii
Mai, am uitat sa zic de omul meu ca si la baitza e super activ, el spala caditza si pregateste baitza cat timnp noi facem masajul (eu ii fac masaj inainte de baitza), ma asista si sta cu prosopul pregatit pt final, imi da ce am nevoie dupa... De schimbat nu schimba copilul ca el se ocupa de cel mare! Una peste alta si io-s multumita de el!
Maria, si eu te
Clau pai as face si-nca un baiat daca ar fi tot asa, ca mi-e teama ca in curand Iannis creste si o data cu asta nu mai am parte de clipele astea minunate..., vin altele!
Luny, cum bre nu am raspuns? Pai n-am zis ca e bine si ca nu stim inca limba si ca vom merge la cursuri si apoi la servici...si tot asa? Si oricum tu chiar esti dragutza
Naty, cum bre ma vezi? Ca eu la tine ma refeream? Ca tocmai ce scrisesem un cearsaf si tu apari si zici ca nicio randunik de o ora Este adevarat ca eu nu ma mai pot numi randunik, sunt RANDUNOAICA acum
Mihutza, pai aseara si eu am adormit in timpul unui film bun si asa de rau imi parea dimi...dar oricum ora noastra de nani e la miezul noptii ca Luca daca nu mere la gradi are program artistic pana trz!
Acum ca m-am facut vazuta si auzita, sunt mai fericita! Nu de alta, eu recunosc ca am lipsit vreme lunga dar intelegeti ca vreau sa-mi reintru in drepturi si ca atare nu-mi place sa ciripesc de una singura!
Cu toate astea eu va iubesc la fel ca la inceput si va pe toate apasat!
mami de Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
natynic spune:
Roxy, ce face Amira cu sosetele lui Mufa?
Am primit de la Maxinne cartea "Dr Spock" in format PDF, in caz ca o mai vrea cineva am trimis-o pe mail-ul comun.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
quote:
Originally posted by simonette
Naty, cum bre ma vezi? Ca eu la tine ma refeream? Ca tocmai ce scrisesem un cearsaf si tu apari si zici ca nicio randunik de o oraEste adevarat ca eu nu ma mai pot numi randunik, sunt RANDUNOAICA acum
![](wow.gif)
![](ilovey.gif)
Naty
mamica
![](copilas.gif)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
naty era cam vant si gagica era la cracii goi..aveam eu in geanta sosete, puse sa fie acolo, si uite ca au folosit!..nu te gandi la prostii
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)