Puiuti de Randunici 2008!! (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Elara ce de poze frumoase! al meu schimba si scutece!!!
simonette, cum sa fii invizibila??? eu te-am vazut mereu, ba chiar am intrebat una, alta despre cum ati ajuns acolo si cum va descorcati acum, dar nu mi-ai raspuns...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau unde-i terasa aia draguta?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, Amira se da bine pe langa soacra
Elara, eu vad toate pozele, da'...dupa cum vezi n-am fost nici eu prea activa. Tu stii ca mi-e draga Roxana ta!
Simonette, se vad foarte bine emisiunile tale si eu sunt f bucuroasa ca serialul tau a revenit pe frecventa noastra

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

sunt smecher

am pernuta

doua poze noi si va pup de noapte buna!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Elara am vazut si eu filmuletele! printesa!
Simonette si pe mine m-a cam durut cand am sarit gardul... si in plus la fel ca si Clau de veci parca sunt obosita si nu am chef, mai ales daca si randunoiul vine tarziu de la servici.. ca mai nou ora 22 deja e ora mea de nani... nu mai rezist frate mai mult... ma pun sa ma uit la tv la un serial care incepe la 22 si adorm si numai nu mai prind finalul episodului.. deh.. asta e..
acum cu plansul Andrei, nu cred ca plange mai mult de 30 min pe zi..nu fie de deochi.. asa ca ma pot numara si eu printre mamicile norocoase.. cu colicii nu prea am avut de lucru..
insa mai nou mi se pare ca vomita cam des.. sa ma sperii? sau poate e doar o perioada..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

se vede ca e we ca e cam liniste pe crengutza.. sunteti pe la baita la puiutzi?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mihutza,cu vomitatul nu te speria,am trecut prin asta si sunt sigura ca Andra nu are nimic grav!fi linistita!o sa treaca!
Elara,eu chiar nu vazusem pozele..le-am vazut abia acum:fff frumoasa si expresiva Maria-Roxana
Clau,ce-ti mai face piciorul?
Maria,super"dorinta"lui Tudor-sa va puneti pe treaba..mai intens ca pana acum
Si apropo de schimbatul scutecelor,al meu nu l-a schimbat niciodata pe Sam de papmers,pe David bebe fiind de vreo 5 ori...dar,zau daca am vreo problema!mie imi place sa-i fac eu baita,sa-l schimb,sa-l imbrac ca sa nu ii bag de vina,asa ca mai bine fac eu decat sa nu-mi placa!si mamei cand plec undeva ii las totul la indemana:scutece,hainute,ceai,suzi,etc-ca sa nu comentez apoi!si pe cuvant cum fac eu,nu face nimeni!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gudinde,Barosanelul e ffff bine!e un dulce!nu mai vomita de o saptamana si ceva in jet,papa bine,doarme,rade in hohote si apoi sughite,gangureste si tipa cand ti-e lumea mai draga(ii place cand iesim la plimbare sa tipe),nu mai incape in cadita-si da din picioare si uda tot in jur-,ce mai, parca e alt copilas-asa de mult s-a schimbat!multumim de grija
Edit:plec sa fac si apoi la nani!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Adevarul e, Elara, ca la capitolul schimbat scutece si imbracat copilul nici macar nu mi-am pus problema ca ar trebui sa o faca al meu. Mi se pare de la sine inteles ca asta e treaba mea-poate gresesc dar, ca si Simo, vreau sa ma asigur ca e bine. Uite, am lasat-o odata pe soacra-mea sa o schimbe si i-a pus pampersul invers . Iar la imbracat la fel, al meu nu are indemanarea si mai ales rabdarea mea asa incat chiar nu mi-ar conveni sa o faca.
Daca asta e toata problema...-zi mersi, se poate muult mai rau!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

multumim de complimente

am vz pe Tudorel cel frumusel foooc.

naty, nu mereu simt asa. doar cand sunt obosita rau si somnoroasa...

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput