Puiuti de Randunici 2008!! (34)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Aoleo fetelor, m-a capiat azi Stefan, frate! nu mai pot!!!
Clau, imi aduc aminte de tine cum ziceai ca plange Rebe si fugeai cu ea acasa...e, asa face si el N-am vazut copil mai plangacios, pe cuvant!! si Vlad la fel imi facea...pana pe la 4 luni o s ama dispere!
De galactogil, pui o lingura mare cu varf la o cana de ceai/apa/lapte...
Mai, eu am lapte, chiar am inceput sa simt iar intepaturi cand se umplu sanii, insa bebe nu vrea tzatza mai mult...acum suge 3-4 min maxim si gata, nu stiu cat poate manca atat de repede...azi cand am plecat in parc i-am completat cu lapticul muls de mine aseara si a papat 120 ml! dupa ce papase si san!
Apoi pe seara i-am dat si lapte praf, iar a lins 120 ml...
Acum s-a trezit din somn si se frichinea, si cand il intorc, ca dormea pe burta, facuse un kk super mare si iesise prin pampers pe burta L-am bagat direct la dus!
Amira, sa stii ca panza aia de botez chiar trebuie sa fie netivita, insa acum, mai modern, nu mai conteaza, se gaseste facuta de-a gata si are tiv, normal.
Si la botezul lui Vlad asa o cumparase si nasa si ce credeti, a facut soacra-mea niste oki si incepuse acolo, in biserica sa-i desfaca tivul
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
bubu pai poate nu mai suge la san bine tocmai ptr ca e mai usor sa traga la bibe?...zic si eu, ca mi se pare tare ciudat..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
cuscra Rox vreau si eu maine pozele din parc
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Luny, nu stiu ce sa mai zic...noaptea n-are nici o treaba, papa san si se culca...dar sa incep sa ma mulg si sa-i dau cu bine, no way! am muls ca era prea plin sanul, dar nu o sa fac asta, pai ce naiba fac??
Aa, acum nu mai doarme, are chef de vorba si de ranjete...
Amira, uitasem sa-ti zic, nasa cumparase panza aia si un prosop, l-a prins in panza cand l-a scos din apa si apoi l-a infasurat si in prosopel, ca era iarna si nu vroiam sa raceasca.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
![](images/user_woman.png)
mstela spune:
Eu am fost la plimbare vreo 2 ore si ceva,cu randunoiul,pitica si finii...a fost f frumos si un aer placut..Si,na,ca nu a venit furtuna..
Simonette,hai mama,ca trebuie sa ne revenim cu greutatea..nu se poate.Si stai linistita,eu te-am citit tot timpul.Si mie mi se pare ca sunt invizibila de la o vreme,dar tot scriu..Asta e..Am pus si niste intrebari zilele astea,nici nu mai stiu ce am intrebat,dar ioc raspunsuri.
Elara,am vazut pozici frumoase de la botez.Frumosi toti,mai ales printzesik!
Cum se prepara galactogilul asta,Clau?Ma tenteaza si pe mine.CAt costa?Si intru si eu in categoria celor fara chef-tot de oboseala sau durere...
Simo,lasa-l pe gieremeu sa aiba pe cine vrea in lista...ce-i rau in asta?nevasta geloasa.
V-ati hotarat la ce ora iesiti miercuri?As veni si eu daca faceti intalneala tot asa la 16-17.As veni cu taxiul sa nu mai intarzii si sa ne ia randunoiul.Dimineata e mai greu sa iau taxiul si dus si intors..
Elara,zi merci de asa sot.Al meu nu a schimbat niciun scutec pana acum,nu a imbracat-o/dezbracat-o niciodata,cand ma chinuiam cu alaptatul,tot eu pregateam si bibe in completare,ca el dadea din colt in colt sa scape etc..Ce sa-i fac?Macar iese in parc cu noi (din cand in cand).Dar toate se intampla fiindca se culca pe o ureche ca ma ajuta socrela,ca sta cu noi.Insa ea nu ma ajuta mult cu fata,ea se ocupa mai mult de bucatareala si la baitza.Asta e...tot mama treb sa indure.Am si eu momente cand ii reprosez ca nu se ocupa de fata si se oftica cand fata imi zambeste mult mie si lui nu prea.Iaca rezultatul.Dar,are si destule calitati,asa ca asta-i barbatul ales.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
simonette spune:
Naty am inteles io, dar numai ca cearsaful meu era acolo si inaintea mesajului tai di-nainte de cel de care zic io... Daca intelegi ce vreau sa zic...
Da...ai dreptate, ma alint si eu la voi ca daca ma alint la om, el crede ca vreau si decat sa-l tot refuz...
to!
Bubule, exact asta am intrebat si eu mai de mult, dar credeam ca nu mai pateste nimeni ca mine... Suge 3-4 minute si gata masa. E-adevarat ca sanul nu mai e plin dupa ce suge alea 4 minute dar nici la celalalt nu vrea sa-l pun si macar al tau papa bibe, dar al meuy nu vrea sa auda! Si eu sunt vesnic pe ganduri...
Puiu meu vrea sa suga numai din sanul stang, din dreptul numai fortat... Ce i-o placea lui la stangul? Mai ales ca mamelonul a fost sfartecat de un caine cand aveam 2.5 ani! Poate tocmai asta e secretul In tot cazul, tare mi-e ciuda ca nu vrea si el bibe, ca asa incepeam si io diversificarea mai tarziu...
si pe pangaciosu mic!
mami de Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
mstela spune:
Maria,ce a crescut bb Tudor!
Bubu,pai in cat timp se duce cutia aia de galactogil,daca pui cate o ling mare?Parca e si scump,nu??Imi pare rau ca-ti face problem Stefan.
Of,cum naiba reusesc,de intru in emisiune in fiecare zi???
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
simonette spune:
Ce tare faza cu desfacutul tivului in biserik! Ce ti-e cu generatiile astea mai vechi!
Stelutzo, dupa cum vezi nici io nu ma dau batuta si scriu in continuare adica dau din coate, cicalesc omul si pan-la urma tre sa revin in forta! Ce bine de tine ca ai si mama si soacra alaturi
Io un lucru va zic ca sa va treaca a ma uita!!!!!!! Datorita mie va numiti randunici!!! Sac!!! Ca io am propus numele de randunici...nah!
simonette spune:
Eu merg la nani! Va doresc noapte buna si copiluti cuminti la noapte!
gudinde spune:
Amira, sa nu te superi, poate eu sunt mai altfel, dar sincer cred ca n-are nici o importanta daca are tiv sau nu.
Botezul este unul din sacramentele initierii crestine (alaturi de mir si euharistie) si este din punctul meu de vedere un moment magic si plin de har care n-are nimic de-a face cu tot felul de traditii. Este foarte adevarat ca pentru unele persoane aceste traditii sunt importante, dar nu cred ca trebuie sa te stresezi. Daca preotul nu a cerut in mod special asa ceva, inseamna ca nu e obligatoriu.
Asa cum eu nu cred ca un copil trebuie neaparat cufundat cu totul in cristelnita. Exista adulti care se boteaza fiind doar udati pe cap, exista copii foarte bolnavi care sunt botezati in incubator fara haine noi, panza de botez etc.
Asa ca soacra sa incerce sa se bucure de magia mometului si sa-i dea importanta spirituala cuvenita si mai incet cu chestii din astea.
Pupici, bucura-te de moment si nu te stresa sa impaci pe toata lumea ca intotdeauna exista tanti x sau tanti y care considera ca ar fi trebuit sa faceti altfel ceva.
Clau pupici Rebeccutzei cantarete.
Naty pe ce masina de paine v-ati setat?
Vezi ca exista modele cu o paleta sau 2.