Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (157)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Andreea, daca sunt amigdalele si febra nu cedeaza,nu prea ai ce face, tb sa dai antibiotic...dar nu te consuma pe faza asta ca si astea sunt bune, au rostul lor, doar ca nu tb abuzat de ele. Oricum de multe ori n-ai incotro, asta e, bine ca le avem la dispozitie! sa treaca repede!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Multumesc, sunteti niste dragute
Surpriza a iesit asa cum mi-am propus, pacat ca a ratat Mutu 11m, dar a fost ok, Cristi chiar a dormit si ne-a lasat sa petrecem in liniste o repriza.....hihi, eu sunt microbbbbbbista...va povestesc despre surpriza cand ma intorc de la mare, plecam dimineata.

Am terminat bagajele, Cristi doarme, am facut dus, asa ca ma etrag la nani.

Andreea11 sanatate multa, e tare pacaoasa amigdalita.

Va doresc distractie maxima la intalnire,(imi pare rau ca nu o sa fiu cu voi, dar o sa mai fie ocaziiiiiiii).

Noapte buna

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Cecilia sa va distrati la mare si tu poate te mai odihnesti putin.Eu se pare ca iti voi lua locul deja am doua nopti nedormite la activ sper sa dormim in seara asta

teo

Mergi la inceput

Dani,unde esti?Totul e in regula cu voi?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Tomasa cam cat tb sa astept pana sa i dau antibiotic??
Cris are febra de dimineata si nu i-a scazut cu nimik. L-au vazut 2 dr care mi-au zis ca e vb de o inflamatie virala. Acum avea 38 cu 4. E binisor dar i-o mai iau!

Moldoveanca I-ai dat paracetamol pt adulti?? Afik sinus???
Si Cris face mai moale de la panadol!

Mi e si frioca sa ma culc!

Dr mi a zis ca e normal sa faca febra insa sa las organismul sa lupte!
A zis ca nu poate scadea asa usor si ca dc ajunge la 38 cu 5 e ok! El nu considera febra mare decat de la 39.5 in sus. In rest zice ca e moderata!!
Asa am incredere in el, insa m-a cam enervat azi, pt ca initial mi-a zis ca nu poate veni si sa ma duc eu la el sa l vada, iar apoi dupoa ce a vazut ca m-am suparat m-a sunat si a venit in 10 min, iar in loc de 100 de ron cat cere normal mi-a zis 50-70

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Da ,i-am dat paracetamol simplu pt adulti macar nu mai face scaune moi in felul asta.Te cred ca nu-ti vine sa te culci eu una am o mare frica de temperaturi,vrei sa-ti spun de ce sau mai bine nu vrei sa stii,ca sa poti dormi linistita?

teo

Mergi la inceput

Cum ii iei temperatura?Eu am cumparat azi un termometru pt urechiuse ca sa nu-l mai trezesc noaptea degeaba sa ii iau intrarectal.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

chiar te rog sa mi zici dc vrei

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Eu in prima seara cand nu-i mai scadea nicicum i-am invelit picoarusele intr-o pelinca cu otet si a mai scazut asa

teo

Mergi la inceput

Cand eram la spital cu bebe am stat in rezerva cu o fetita de 1 an jum care era in coma .Intrase in convulsii de la o banala raceala si febra iar apoi in coma.De atunci am ramas marcata si urasc febra.Nu te speria dar cred ca trebuie totusi urmarita

teo

Mergi la inceput