Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (157)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
moldoveanca spune:
Si cel mai rau e cand se raceste brusc,aunci intra in convulsii.Vladut a inceput sa tremure la un moment dat in prima seara asa de tare m-am speriat l-am luat in brate si am fugit spre usa . Dar dupa cum am mai spus eu sunt o stressata si imi fac prea multe griji,sper ca tu esti mult mai curajoasa ca mine.
teo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
moldoveanca spune:
Andreea pupam puiutul bolnavior,al meu se presinta bine deocamdata suntem la a treia seara deja speram sa scapam.Noapte buna si multa sanatate
teo
ANDREEA11 spune:
L a tinut febra 3 seri???
Cat a avut maxim??
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
isabeluta spune:
Neata! Am cafea!!!
Am si lapte, iar daca e nevoie pun si de un ceai...
Inainte de toate multa, multa sanatate puiutilor bolnaviori.
Andreea ai schimbat doctorul? Trei seri febra? Nu cedeaza cu antitermice?
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
isabeluta spune:
Cum eu citesc mult din urma am un raspuns pentru tine Melania si un pupic legat de mers (de la baby center - mie imi este foarte util mailul saptamanal primit de la ei cat si diversele lor articole):
"A baby who can stand with the support of a chair or by holding on to your fingers is not far from being able to stand alone . Most babies take their first independent steps around their first birthday, but this is one milestone with a huge range. Some babies walk as early as 7 or 8 months, while others, who are also perfectly normal, don't start strutting their stuff until 18 months."
Isabela de
isabeluta spune:
Vad ca sunt singurica pe aici...imediat mi se trezeste si pustiu`...pupicei si revin!
Isabela de
isabeluta spune:
Andreea, acum am citit si eu din urma! Eu zic ca e nevoie de antibiotic. E o infectie acolo la amigdale. Organismul lupta el, dar trebuie si ajutat un pic, daca febra nu cedeaza! Parerea mea!
Isabela de
isabeluta spune:
Vad ca nu sunt singura cu problema rosie in "stand-by". Deci sa nu ma ingrijorez, da? Eu deja facusem calculelele...un fecior/balanta si... o varsatoare .......
Isabela de
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
Fetelor multam de urari!
acum are 39.4 acum 38.5 acum 39 acum 37 8 nici nu mai stiu de capul meu si abia inghite!! Cred ca nu voi scapa fara antibiotic!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
Cred ca e tardiv sfatul meu (probabil ai fost deja la doctor) dar la bebei cu asa febra trebuie sa dai antibiotic pentru ca e risc de suprainfectie. Daca ar avea 4 ani l-ai putea lasa si 4 zile numai pe paracetamol, dar la bb nu te risti.
Daca ai tratament cu antibiotic, nu uita sa ii dai si biotics, ca altfel poti sa patesti ca mine...
Andries